Svaštarnica

Svaštarnica

Radio Študent, 15. januar 2018 ― Današnjo svaštarnico začenjamo z žalostno novico o nenadni in veliko prezgodnji smrti, pevke skupine The Cranberries, Dolores O'Riordan. Umrla je v 46. Letu starosti, razlog smrti trenutno ostaja neznan.
Prebujanje v Transnaturi

Prebujanje v Transnaturi

Radio Študent, 15. januar 2018 ― V tokratnem Afterpartiju gostimo band, ki neumorno in marljivo izvaja svojo težkokategorno mantro že več kot 20 let in ob tem predano kreira nove tvarine, ki jim jih tudi uspe redno predstavljati na domačem in globalnem terenu...
Riddim Operator #347 !!!

Riddim Operator #347 !!!

Radio Študent, 15. januar 2018 ― Tokrat smo naštimali mešanico, v kateri se bo vaj delno lahko našel vsak. Vrteli bomo Bob-a Marley-a, saj mineva 40 let (!) od izida plošče Exodus... glede starih izdaj bomo vrteli nekaj digital reggaeja oz. digital dancehalla iz 80. - nekaj originalov, nekaj pa ponatisov iz preteklih mesecev.
Nadaljujemo protest proti nesorazmernim rezom!

Nadaljujemo protest proti nesorazmernim rezom!

MoTA, 15. januar 2018 ― NADALJUJEMO PROTEST PROTI NESORAZMERNIM REZOM! Pred osmimi leti smo osnovali skupino PROTEST PROTI NESORAZMERNIM REZOM. Takrat je bila kriza na velikem pohodu in vlada je izvajala nesorazmerne reze – kulturi največ, ostalim malo manj. Tokrat je slika drugačna: režejo predvsem med producenti in kulturnimi programi, ki so profesionalni in prepotrebni za to državo. Med njimi je […] The post Nadaljujemo protest proti nesorazmernim rezom! appeared first on MoTA.
Alarma v.063

Alarma v.063

Radio Študent, 15. januar 2018 ― "The Link looks like a high-tech laser and is similar to a Shock Rifle in its functionality, but delivers less damage. This is more of a team weapon and its real power comes when used in a team."
Sakralni jazz

Sakralni jazz

Odzven, 15. januar 2018 ― Povezave med sakralno in jazzovsko glasbo so povsem neraziskane, četudi se je jazz razvil iz gospela, ki je prvenstveno povezan z duhovnostjo. Mlada skladatelja Barbara Grahor in Samo Vovk sta se podala prav v ta izziv, v tem primeru sicer predvsem v vlogi aranžerjev, ter k sodelovanju povabila Zbor sv. Nikolaja Litija.
Svaštarnica

Svaštarnica

Radio Študent, 15. januar 2018 ―   Današnjo Svaštarnico, ki je v uvodu skoraj bolj usmerjena v gledanje kot poslušanje, začenjamo s tUnE yArDs. Ta je pred petkovim izidom albuma I Can Feel You Creep Into My Private Life delila še tretji single in video z naslovom Heart Attack.  
še novic