Zaslišanje: Peaches

Kino Šiška, 14. junij ― Peaches je kontroverzna umetnica brez dlake na jeziku, ki podpira LGBTQ skupnost že od začetka svojega delovanja. Letos bo to pokazala tudi v Ljubljani, kjer bo nastopila kot otvoritveni act na otvoritvi Festivala Parada ponosa. Pravi, da je biti del parade pomembno in da naj se ne bojimo. #brezstrahu je v naslednjem intervjuju predala svoje misli o svojem ustvarjanju in mišljenju.

ANNA CALVI, 20. 11. 2018

Kino Šiška, 6. junij ― V Šiško se vrača strastna pevka in kitaristka Anna Calvi, ki je leta 2014 našo veliko dvorano napolnila do zadnjega kotička. Tokrat nam bo predstavila svoj novi album Hunter, težko pričakovanega naslednika plošč, ki sta ji med drugim prinesli nominacije za prestižni nagradi Mercury Music Prize in BRIT Award, na katerem raziskuje seksualnost in spolne vloge.

SickBreed

Kino Šiška, 30. maj ― V sredo zvečer spoznate še zadnje finaliste letošnje Špil lige – prve lige dijaških bendov – z nami bodo SICKBREED, alter rock zasedba iz Ljubljane, ki jih boste imeli priložnost slišati v živo v tudi akustični izvedbi.
še novic