Nesesari Kakalulu – Nesesari Kakalulu

Nesesari Kakalulu – Nesesari Kakalulu

RockOnNet, 17. april ― V številu blizu dvajset je moč, dragi moji, z ozirom na to, da so po treh letih dela ušesa nagrajena z ritmično močnim izdelkom, ki sliši na ime Nesesari Kakalulu pa se nam, verjamem, obeta še veliko izboljšav in še veliko dobrega!
Katalena: Krasna senzualna opozicija vojnim bobnom in svetu brezumja

Katalena: Krasna senzualna opozicija vojnim bobnom in svetu brezumja

RockOnNet, 8. april ― Sledi še zadnji priklon publiki ter poslednji aplavz, ki pa ga Boštjan Narat v imenu Katalene nameni tokrat prezgodaj umrli kantavtorici, pevki, skladateljici in igralki Katarini Avbar. Namesto z minuto molka smo tako s poslednjim aplavzom pospremili na ta posebni večer spomin na žensko, ki je tako kot zna Katalena, znala vdihniti zgodbo in glas nevidnim ljudem.
Partibrejkers & Vizelj: Smrt fašizmu, sloboda čoveku!

Partibrejkers & Vizelj: Smrt fašizmu, sloboda čoveku!

RockOnNet, 4. april ― Fakt, ki ga lahko ta večer le podkrepimo, je ta, da so nekatere stvari z leti le boljše. Partibrejkers so trademark, so legende, so nosilci sporočila nekih drugih, ne tako oddaljenih časov, a so eni redkih, ki so sporočilo, stanco upora ter pokončnosti, še bolj pa neskvarjeno slo po ustvarjanju, po muziciranju ter nadaljevanju niza dobrega s še boljšim prenesli ter skovali kot trden jekleni most prek nekdaj skupnih prostorov ter med nekdaj skupnimi časi v celoto z vsebino in potenco.
Hey Satan – Hey Satan

Hey Satan – Hey Satan

RockOnNet, 12. marec ― Hey Satan je kompaktni kontra argument, več kot soliden plošček, kljub precej istovetnim postavkam pa se pri skladbah tria ne boste niti za sekundo dolgočasili. Retro stoner in rock s potenco so, priznajmo, kul in kakršnekoli spremembe v tem oziru bi morale biti zakonsko prepovedane.
še novic