PressCafé v Brežicah

PressCafé v Brežicah

Seviqc Brežice, 1. junij ― Vabljeni na PressCafé, ki bo v sredo, 6. junija 2018 ob 11:00 uri v Kavarni Božič (Brežice, Cesta prvih borcev 14). Na našem druženju bomo predstavili godalni ansambel Consone Quartet, ki bo v okviru projekta eeemerging na umetniški rezidenci v Globočicah, ter junijske dogodke festivala Seviqc Brežice.
Majske novice

Majske novice

Seviqc Brežice, 4. maj ― Pri nakupu vstopnic uvajamo za naročnike naših e-novic dodaten popust zvestobe. Na vsakih 1000 dni neprekinjenega naročila na e-novice priznavamo 1 % popusta. Popust bomo upoštevali pri naročilu vstopnic s tistega e-naslova, ki ga imamo zabeleženega kot naročnika naših e-novic. Popust bomo upoštevali dodatno po obračunu drugih ugodnosti, kot so različni popusti ali članstvo v Klubu prijateljev Festivalske Dame. Kot datum naročila e-novic upoštevamo datum, ki ga beleži sistem MailChimp, preko katerega pošiljamo e-novice.
Prihaja osvežitev s Hvara

Prihaja osvežitev s Hvara

Seviqc Brežice, 18. april ― Z veseljem Vam sporočamo, da smo v letošnji program Seviqc Brežice dodali nov koncert. V soboto, 25. avgusta 2018 ob 20:30 uri bomo v Bistriškem gradu v Slovenski Bistrici gostili hrvaški ansambel Projekt Lazarus s koncertnim programom Brevis et facilis pslamorum, baročna osvežitev s Hvara.
Odprta vaja na glasbeni kmetiji

Odprta vaja na glasbeni kmetiji

Seviqc Brežice, 6. april ― Turistična kmetija Pri Martinovih v Globočicah postaja pravi glasbeni raj za uspešne mlade ansamble. Člani ansambla Prisma, ki bodo nastopili v gradu Brežice v sredo, 11. aprila 2018, bodo tam v okviru svoje rezidence ustvarjali koncertni program z naslovom Broken Consort. Z združevanjem glasbe visoke umetnosti iz dvoran in dvorcev ter skladb iz ulic in pivnic nam bodo pričarali nepozaben pobeg v Anglijo 16. stoletja.

Evropski dan stare glasbe

Seviqc Brežice, 20. marec ― Dragi prijatelji stare glasbe in festivala Seviqc Brežice, vsem ljubiteljem stare glasbe želimo lep praznični Evropski dan stare glasbe. 21. marec je rojstni dan skladatelja Johanna Sebastiana Bacha in prvi pomladanski dan, zato je bil na predlog REMA prav ta dan izbran za evropski praznik stare glasbe.
še novic