Ormož: Ulica žalostnih obrazov še ta konec tedna

Štajerski tednik, 25. junij ― V Veliki Nedelji z letošnjo komedijo Ulica žalostnih obrazov nadaljujejo 20-letno tradicijo nastopanja in igranja na prostem. Predstavo, polno smešnih in tudi ganljivih trenutkov si v čudovitem ambientu v objemu velikonedeljskega starodavnega križniškega gradu in cerkve Sv. Trojica lahko ogledate še danes ob 19.30.

Ormož: Večer brez meja z Alešem Štegrom

Štajerski tednik, 22. junij ― Knjižnico Franca Ksavra Meška Ormož je tokrat obiskal vsestransko izjemno nadarjeni in mednarodno priznani Ptujčan Aleš Šteger, ki je v imenu založbe Beletrina predal podarjene knjige za novo krajevno knjižnico v Ivanjkovcih, vsem zbranim pa privoščil neprecenljivo izkušnjo ob ogledu filma Brezmejno.

Ekošolarji iz Grajene dvakratni državni zmagovalci

Štajerski tednik, 22. junij ― Projekt Ekošola kot način življenja se na OŠ Ljudski vrt Ptuj, podružnica Grajena, izvaja že štirinajsto leto. Vsa leta so učenci osvojili zeleno ekozastavo in potrdili mednarodni certifikat. Sodelujejo tudi v različnih natečajih, kjer so osvojili veliko prvih in drugih mest. V letošnjem šolskem letu se lahko pohvalijo z dvakratnim naslovom državnih prvakov.
še novic