No Trigger - Adult Braces | Novica

13. brat, 28. julij ― Bird Attack Recordsso poskrbeli za še eno izdajo skupine, ki že kar nekaj časa ni bila aktivna. Tokrat so izdali EP skupine No Triggerz naslovom Adult Braces. Skupina je zadnji album izdala leta 2012. Nove pesmi lahko preverite tudi v živo na Punk Rock Holiday. EP ima štiri pesmi, ki jih lahko poslušate tukaj.

Punk Rock Holiday kompilacija | Novica

13. brat, 8. julij ― Fat Wreck Chords so lani prvič predstavili posebno izdajo za slovenski Punk Rock Holiday. Poteza se je izkazala za dobro, saj bodo letos vse skupaj ponovili. Tokrat je format malce drugačen, ker bo mogoče kupiti 10 inčno vinilko na kateri se bosta znašli tudi dve do sedaj neizdani pesmi. Zaenkrat je znano samo še to kako bo izgledala naslovnica. Komaj čakamo! . Poteza se je izkazala za dobro, saj bodo letos vse skupaj ponovili. Tokrat je format malce drugačen, ker bo mogoče kupiti 10 inčno vinilko na kateri se bosta znašli tudi dve do sedaj neizdani pesmi. Zaenkrat je znano samo še to kako bo izgledala naslovnica. Komaj čakamo!

Pigs Parlament video Je blo zadost | Novica

13. brat, 8. junij ― Pigs Parlament so na poseben dan 7. junija lansirali videospot za pesem Je blo zadost. Poseben zato, ker v videospotu omenjajo tudi Ivana Krambergerja, ki je preminil na točno ta dan pred 25-imi leti.     Pesem najdete na albumuSlovenska Svinjska Stranka, ki je izšel aprila. Video si oglejte spodaj.

Descendents, Golliwog, In-sane, 9.6.2017, Cvetličarna, Ljubljana | Novica

13. brat, 29. maj ― Descendents(punk rock; Manhattan Beach/CA/ZDA) +Golliwog (Ribnica) in In-sane (Gornja Radgona) Po lanskoletnem obisku na festivaluPunk Rock Holidayse v sklopu kratke evropske turneje ob izidu nove plošče "Hypercaffium Spazzinate" (Epitaph Records2016) z ekskluzivnim klubskim nastopom vračajo kultni kalifornijski punkerji Descendents. Vstopnina: 25,00 € v predprodaji v Gala hali (na prireditvah) 27,50 € na Mojekarte.si (https://www.mojekarte.si/si/descendents-predskupine/vstopnice-124292.html) in v prodajni mreži Mojekarte (Petrol, OMV z Multitočko, trafike 3DVA, Kioski Delo prodaja, Kompas, Mholidays, Alpetour...). 32,00 € na dan koncerta

Antillectual One Size Fits All video | Novica

13. brat, 22. maj ― Nizozemski punkerji Antillectual so posneli video za pesem Ones Size Fits All, kjer lahko vidite tudi posnetke z zadnje turneje po Latinski Ameriki, na katero so se podali s Satanic Surfers.   Pesem se nahaja na albumu Engage!, ki ga je lani izdala založba Bird Attack Records.   Video si oglejte spodaj    
še novic