Pigs Parlament video Je blo zadost | Novica

13. brat, 8. junij ― Pigs Parlament so na poseben dan 7. junija lansirali videospot za pesem Je blo zadost. Poseben zato, ker v videospotu omenjajo tudi Ivana Krambergerja, ki je preminil na točno ta dan pred 25-imi leti.     Pesem najdete na albumuSlovenska Svinjska Stranka, ki je izšel aprila. Video si oglejte spodaj.

Descendents, Golliwog, In-sane, 9.6.2017, Cvetličarna, Ljubljana | Novica

13. brat, 29. maj ― Descendents(punk rock; Manhattan Beach/CA/ZDA) +Golliwog (Ribnica) in In-sane (Gornja Radgona) Po lanskoletnem obisku na festivaluPunk Rock Holidayse v sklopu kratke evropske turneje ob izidu nove plošče "Hypercaffium Spazzinate" (Epitaph Records2016) z ekskluzivnim klubskim nastopom vračajo kultni kalifornijski punkerji Descendents. Vstopnina: 25,00 € v predprodaji v Gala hali (na prireditvah) 27,50 € na Mojekarte.si (https://www.mojekarte.si/si/descendents-predskupine/vstopnice-124292.html) in v prodajni mreži Mojekarte (Petrol, OMV z Multitočko, trafike 3DVA, Kioski Delo prodaja, Kompas, Mholidays, Alpetour...). 32,00 € na dan koncerta

Antillectual One Size Fits All video | Novica

13. brat, 22. maj ― Nizozemski punkerji Antillectual so posneli video za pesem Ones Size Fits All, kjer lahko vidite tudi posnetke z zadnje turneje po Latinski Ameriki, na katero so se podali s Satanic Surfers.   Pesem se nahaja na albumu Engage!, ki ga je lani izdala založba Bird Attack Records.   Video si oglejte spodaj    

Scorpios - One Week | Novica

13. brat, 25. februar ― Scorpios so pred nekaj dnevi izdali album One Week. Album je izdan pri založbi One Week Records, ki je vodi pevec skupine Joey Cape. Poleg njega so v skupini še Jon Snodgrass, Brian Wahlstrom in Chris Cresswell, ki se je skupini nedavno pridružil in je zamenjal Tony Slya.   Album je zaenkrat dosegljiv še samo v digitlani obliki, a skupina je povedala, da bo album izdan tudi v fizični obliki.   V nadeljavanju je seznam pesmi.   1.Prost Amigos2.The Doorman's Final Call3.Get In The Van4.Cops on St. Andrews5.Slicked-back Wig Hair6.When We Cave In7.Bright8.Shamu9.Civil War10.Five Minute Walk

Touche Amore, Angel Du$t, Swain, 7.2.2017, Gala hala, Ljubljana | Novica

13. brat, 2. februar ― Touche Amore(Burbank, CA, ZDA; post-hardcore) ANGEL DU$T(Baltimore, MD, ZDA; hardcore-punk) Swain   Vstopnina / Tickets: 18,00 € v predprodaji / presale, 22,00 € na dan koncerta / doors Predprodaja:Eventim SI,On Parole Productionshttps://www.on-parole.com/shop/view/touche-amore-angel-du-t-ljubljana-07-02-2017-ticket, Gala hala,Trgovina Trugain Orto Bar.  

Punk Rock Hoilday objavil bende | Novica

13. brat, 1. februar ― Dolgo se je ugibalo, kdo vse se bo letos znašel v Tolminu. Skrivnost je razkrita in vse bende lahko preverite tukaj.   Festival je razprodan že od lanskega septembra, a kakšna karta se najde še pri bendih, ki bodo igrali na Beach stage, zato z nakupom ne odlašajte, saj zaloge niso neomejene!   Med skupinami, ki bodo zabavali vse punk rocka željne poslušalce so: The Offspring, Pennywise, Propagandhi, The Toy Dolls, Anti-Flag, Less Than Jake, Good Riddance, Ignite, Madball in druge.

T.S.O.L. - I Wanted to See You video | Novica

13. brat, 30. januar ― T.S.O.L.so posneli prvi pravi videospot za novi album. Izbrali so pesem I Wanted to See You, ki je poklon vsem, ki so ta svet zapustili prehitro. Kot smo poročali so T.S.O.L. nedavno izdali albumThe Trigger Complex, ki je 11. po vrsti in je izšel pri Rise Records.    

T.S.O.L. - Satellites | Novica

13. brat, 27. januar ― Legendarna skupinaT.S.O.L.je tik pred izdajo novega albuma (27. januar, 2017). Tik pred zdajci so se odločili izdati pesem Satellites, ki je del albuma The Trigger Complex, ki izide pri Rise Records. Video lahko pogledate spodaj.
še novic