Poison o novi glasbi

Rocker.si, 24. maj ― Basist zasedbe Poison Bobby Dall se je v nedavnem intervjuju za St. Louis Post-Dispatch dotaknil tudi vprašanja, povezanega z izdajo nove glasbe: ‘Čeprav sem sam naklonjen novim skladbam, to ne velja za vse člane benda. Nočem [...] The post Poison o novi glasbi appeared first on Rocker.si.

Lumberjack izdali prvi EP ‘Nov kliše’

Rocker.si, 24. maj ― Včeraj so na odru Činčina v okviru KoncertNike eksplodirali Lumberjack. Predstavili so svoj četrti singl ‘Pleše‘, ki skupaj z ostalimi sedaj tvori EP ‘Nov kliše’. EP pa lahko poslušajte na svoji najljubši pretočni platformi. Pridružil [...] The post Lumberjack izdali prvi EP ‘Nov kliše’ appeared first on Rocker.si.

Rolling Stones o pripravah na nastope   

Rocker.si, 24. maj ― V nedavnem intervjuju za AP sta se Mick Jagger in Charlie Watts dotaknila ritualov, ki jih navadno izvajata pred odhodom na oder. Mick Jagger: »V zaoderju se običajno sproščam. Tik pred odhodom na oder pa [...] The post Rolling Stones o pripravah na nastope    appeared first on Rocker.si.

Laibach: spektakel na Škofjeloškem gradu!

Rocker.si, 24. maj ― Sklepno dejanje letošnjega jubilejnega festivala In memoriam prof. Peter Hafner bo ovekovečila najbolj mednarodno priznana in kontroverzna slovenska skupina – Laibach.   Po štirih letih se vračajo na kraj zločina Pred štirimi leti so nas Laibach navdušili z [...] The post Laibach: spektakel na Škofjeloškem gradu! appeared first on Rocker.si.

Gušti: ‘Zame ni petka, nedelje ali ponedeljka’

Rocker.si, 24. maj ― Rockerski ‘mastermind’ iz ozadja in glasbeni popotnik. Avtor najbolj znanih skladb skupine Big Foot Mama in tisti, ki je tako ulito sodil v duet s Polono. Tako uspešen instrumentalist, solo vokalist, predvsem pa izredno nadarjeni [...] The post Gušti: ‘Zame ni petka, nedelje ali ponedeljka’ appeared first on Rocker.si.

Captain Morgan’s Revenge izdali prvenec

Rocker.si, 23. maj ― Novomeški rockerji Captain Morgan’s Revenge so v petek, 18.maja z eksplozivnim promocijskim koncertom v polnem ljubljanskem Ortu uspešno pospremili na pot svoj prvi album ‘Queen of the night‘.   Poskrbeli so za eksploziven koncert Promocijski [...] The post Captain Morgan’s Revenge izdali prvenec appeared first on Rocker.si.

Vabljeni na 54. festival Pivo in cvetje Laško

Rocker.si, 22. maj ― Vabljeni na 54. festival Pivo in cvetje Laško od 12. – 15. julija Vrhunec poletja, bogat z glasbo, etnografijo, cvetjem, druženjem in brez vstopnine. Laško, Ljubljana 22. maj – Letošnji festival Pivo in cvetje Laško, [...] The post Vabljeni na 54. festival Pivo in cvetje Laško appeared first on Rocker.si.

Simfonična ekstaza se vrača na Kongresni trg

Rocker.si, 22. maj ― Unikatni glasbeni spektakel Simfonična Ekstaza 2 se 30. junija vrača na ljubljansko prizorišče – Kongresni trg. Mednarodno priznani in cenjeni slovenski skladatelj, aranžer, producent, multiinstrumentalist in dirigent Rok Golob na velikem odru ponovno združuje izjemne glasbenike iz sveta popa, rocka, rapa in [...] The post Simfonična ekstaza se vrača na Kongresni trg appeared first on Rocker.si.

VOMITOR: ‘Pestilent Death’ (2018)

Rocker.si, 22. maj ― Vomitor so zlovešča simbioza death in trash metala iz Avstralije, v njej pa se med drugim nahajajo člani enako brutalnih zasedb kot so Anatomy in Portal. Za razliko od omenjenih kolektivov, katerih glasbeno izražanje temelji na raziskovanju zvoka, so Vomitor bolj [...] The post VOMITOR: ‘Pestilent Death’ (2018) appeared first on Rocker.si.

Divlje Jagode razkrivajo podrobnosti o novem albumu

Rocker.si, 22. maj ― Kot smo že poročali, so Zele in tovarišija pred kratkim izdali singel, s katerim napovedujejo izid novega albuma (TUKAJ), včeraj pa so na svojem FB profilu razkrili še nekaj novih podrobnosti. Zaenkrat še nenaslovljena plošča [...] The post Divlje Jagode razkrivajo podrobnosti o novem albumu appeared first on Rocker.si.

Pearl Jam imajo ideje, a se jim z albumom ne mudi

Rocker.si, 22. maj ― Basist priljubljene zasedbe Pearl Jam Jeff Ament je dejal, da je naslednik albuma ‘Lightning Bolt‘ iz leta 2013 v zelo zgodnji fazi ustvarjanja. Dejal je, da fantje še raziskujejo ideje v zvezi z njihovim naslednjim [...] The post Pearl Jam imajo ideje, a se jim z albumom ne mudi appeared first on Rocker.si.
še novic