Dosežki Fakultete za dizajn na mednarodnih grafičnih tekmovanjih

Dosežki Fakultete za dizajn na mednarodnih grafičnih tekmovanjih

Fakulteta za dizajn, 10. september ― Izr. prof. dr. Martina Kač Nemanič, predavateljica na oddelku za vizualne komunikacije se je v letu 2020 udeležila več mednarodnih grafičnih tekmovanj in se z desetimi deli uvrstila v ožji izbor ter dosegla nagrade in nominacije:  The International Reggae Poster Contest, 7th Contest Winners, Jamajka, International Poster Contest Plakat social, Where from? – Where to?,  […] The post Dosežki Fakultete za dizajn na mednarodnih grafičnih tekmovanjih appeared first on Fakulteta za dizajn.

NAVODILA ZA IZVAJANJE DELA V PROSTORIH FAKULTETE ZA DIZAJN

Fakulteta za dizajn, 3. september ― Navodila za izvajanje dela v prostorih FD v času veljavnih ukrepov proti širjenju bolezni SARS-CoV-2 Na Fakulteti za dizajn se še naprej izvajajo naslednji ukrepi za preprečevanje širjenja bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19): kjer je mogoče, se pedagoški proces in preverjanje znanja izvaja prilagojeno, na daljavo (predavanja, seminarji, ustni izpiti in podobne pedagoške aktivnosti), omejene so vse […] The post NAVODILA ZA IZVAJANJE DELA V PROSTORIH FAKULTETE ZA DIZAJN appeared first on Fakulteta za dizajn.

IŠČE SE ŠTUDENT-KA ZA OPRAVLJANJE PRAKSE

Fakulteta za dizajn, 2. september ― Društvo Verjamem vate v sklopu blagovne znamke LUP išče študenta-študentko, ki bi opravljal prakso in jim pomagal pri izzivu,  kako nadgraditi blagovno znamko Lup za izdelke, ki so višjega cenovnega razreda. kontakt Vesna Goršek Društvo Verjamem vate, so.p. T: 031 356 970 W: www.verjamemvate.si W: www.lup-jeans.com The post IŠČE SE ŠTUDENT-KA ZA OPRAVLJANJE PRAKSE appeared first on Fakulteta za dizajn.

Fakulteta za dizajn, 1. september ― V Regionalnem centru kreativne ekonomije (RCKE) so v okviru EU projekta COCO4CCI, objavili vabilo na spletno predavanje Dober dan, prihodnosti!, na katerem bo uvod v metode, orodja in izbrane primere odličnih aktualnih in preteklih praks, ki so znale pogledati v prihodnost in soustvarile sedanjost, v kateri živimo, predstavil priznani ameriški predavatelj in futurist Phil Balagtas. […] The post appeared first on Fakulteta za dizajn.

Možnost zaposlitve grafičnega oblikovalca

Fakulteta za dizajn, 28. avgust ― Specialist/-ka za digitalno grafično oblikovanje Pravijo, da je slika vredna tisoč besed, vendar se dobro zavedaš, da je v resnici vredna še veliko več. S pravim pristopom in vrhunskim oblikovanjem lahko slika ustvari milijone prenosov in odlično igro spremeni v svetovno uspešnico. Od konceptov za digitalno oglaševanje in spletno oblikovanje do animacij – tvoja naloga […] The post Možnost zaposlitve grafičnega oblikovalca appeared first on Fakulteta za dizajn.

Mobilna aplikacija #OstaniZdrav

Fakulteta za dizajn, 27. avgust ― Mobilna aplikacija za varovanje zdravja in življenja ljudi #OstaniZdrav je pripomoček, ki vam sporoči, ali ste bili v stiku z okuženo osebo. Z njeno uporabo in upoštevanjem priporočil vsak izmed nas pripomore k obvladovanju širjenja virusa ter varovanju zdravja nas samih, naših bližnjih in celotne družbe. Več: TUKAJ The post Mobilna aplikacija #OstaniZdrav appeared first on Fakulteta za dizajn.

Ustvarjalni prepleti

Fakulteta za dizajn, 26. avgust ―   Od 26. 08. do 13. 09. 2020 je na ogled Razstava izbranih del študentov Fakultete za dizajn. USTVARJALNI PREPLETI – Na stičišču kreativnih smeri, kjer se porajajo ideje prostorov, oblike vizualnih zapisov in vizije tkanin. Razstava je v Galeriji  Društva likovnih umetnikov Ljubljana – DLUL, Breg 22, Ljubljana, na ogled od 10.00 do 18.00 ure. […] The post Ustvarjalni prepleti appeared first on Fakulteta za dizajn.

OBVESTILO O PROSTIH VPISNIH MESTIH

Fakulteta za dizajn, 18. avgust ― Fakulteta za dizajn ima na dan 17. 8. 2020 še sledeča PROSTA VPISNA MESTA: SMER DIZAJN MANAGEMENT: 28 (IZREDNO) prijavni rok za DM se podaljša do 2.9.2020 SMER NOTRANJA OPREMA: 0 (REDNO), 17 (IZREDNO) SMER VIZUALNE KOMUNIKACIJE: 3 (REDNO), 14 (IZREDNO) SMER TEKSTILIJE IN OBLAČILA: 2 (REDNO), 5 (IZREDNO). Za dodatne informacije se lahko obrnete […] The post OBVESTILO O PROSTIH VPISNIH MESTIH appeared first on Fakulteta za dizajn.

Razstava ALMIRA – Preteklost oblikuje sedanjost v Radovljici

Fakulteta za dizajn, 5. avgust ― Od 5. avgusta 2020 dalje vas vabimo na ogled razstave ALPSKA MODNA INDUSTRIJA – ALMIRA; PRETEKLOST OBLIKUJE SEDANJOST, ki je v Galeriji Šivčeva hiša v Radovljici. Na razstavi so poleg arhivskih izdelkov nekdanje tovarne Almira, predstavljena tudi dela študentov Fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem, ki se inspirativno navezujejo na tovarno Almira, pletenine, […] The post Razstava ALMIRA – Preteklost oblikuje sedanjost v Radovljici appeared first on Fakulteta za dizajn.

Odprti vpisni roki za študij dizajna

Fakulteta za dizajn, 14. julij ― Vabimo vas na smer Dizajn Management Informativni dnevi so: 22. 6., 13. 7., 24. 8., 7. 9. 2020, vsakokrat ob 12.00 uri in sicer ON-LINE. Več info na sledeči povezavi Vpisni Rok: od 20. 8. do 28. 8. 2020 Postani magister dizajna! DIZAJN MANAGEMENT (info) VIZUALNE KOMUNIKACIJE (info) NOTRANJA OPREMA (info) TEKSTILIJE IN OBLAČILA (info) Informativni dnevi […] The post Odprti vpisni roki za študij dizajna appeared first on Fakulteta za dizajn.

Razstava Public / Private

Fakulteta za dizajn, 3. julij ― Students’ work has been developed within a project that was a part of the MA study course Critical Analysis of Visual Media. Students attending the course come from various fields of design, from visual communications, interior design, fashion and textile designto design management. For the project they had to select an existing work from visual […] The post Razstava Public / Private appeared first on Fakulteta za dizajn.

Oblikovanje nakita

Fakulteta za dizajn, 29. junij ― PROGRAM: OBLIKOVANJE NAKITA Na Fakulteti za dizajn bomo v  mesecu novembru 2020 v okviru Vseživljenjskega učenja organizirali enoletni tečaj OBLIKOVANJE NAKITA v obsegu 120 ur. Tečaj bomo izvajali enkrat tedensko v popoldanskem času in sicer med 16.30 in 20.30 uro od meseca novembra do meseca maja. Cena 120 urnega tečaja znaša 1.800,00 eur. Nudimo plačevanje v PETIH […] The post Oblikovanje nakita appeared first on Fakulteta za dizajn.

Oblikovanje prostora 1 (stanovanjski objekti)

Fakulteta za dizajn, 29. junij ― Na Fakulteti za dizajn bomo v  mesecu oktobru 2020 v okviru vseživljenjskega učenja organizirali enoletni tečaj OBLIKOVANJE PROSTORA 1 – Stanovanjski objekti v obsegu 130 ur. Tečaj bomo izvajali enkrat tedensko v popoldanskem času in sicer med 16.30 in 20.30 uro od oktobra do meseca maja. Cena: Cena tečaja znaša 846,00 eur. Nudimo  tudi plačevanje […] The post Oblikovanje prostora 1 (stanovanjski objekti) appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic