FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Kinodvor, 25. julij ― Zaradi slabe vremenske napovedi je bila včerajšnja posebna projekcija filma Marianne & Leonard: Ljubezenske pesmi odpovedana. Film si lahko ogledate danes, 25. 7. ob 16:00, 18:45 ali 21:30, na eni od treh nadomestnih projekcij v Kinodvoru.
Počitnice kot v risanki!

Počitnice kot v risanki!

Kinodvor, 20. julij ― Kinobalonova počitniška delavnica animiranega filma bo potekala v Kinodvoru med 17. in 21. avgustom med 9. in 14. uro. Prijave so odprte od 22. julija za člane Kluba Kinobalon, za vse ostale pa od 1. avgusta.
Film pod zvezdami 2020

Film pod zvezdami 2020

Kinodvor, 17. julij ― Poleti na Ljubljanskem gradu ponoči zasijejo tudi filmske zvezde. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor znova pripravil izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo na ogled v letnem kinu pod zvezdami med 16. julijem in 8. avgustom. Vse vstopnice že v prodaji.
Začel se je Film pod zvezdami 2020

Začel se je Film pod zvezdami 2020

Kinodvor, 17. julij ― Včeraj smo na Grajskem dvorišču na otvoritvenem večeru s Peugeotom s projekcijo dokumentarca Jadralke (Maiden) pričeli letošnji Film pod zvezdami. Gledalce sta pozdravila Metka Dariš, direktorica Kinodvora, in Marko Brunskole z Ljubljanskega gradu, in kljub oblakom, ki so se zbirali na nebu, za trenutek ugledali zvezde ter se potopili v navdihujočo zgodbo o Tracy Edwards, ki je s »staro konzervo, polno babnic«, postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.
Kinotripovka Lana se predstavi

Kinotripovka Lana se predstavi

Kinodvor, 13. julij ― Kdo so članice in člani 5. Kinotripovega filmskega kluba? Da jih boste bolje spoznali, Kinotripovke in Kinotripovci odgovarjajo na Kinotripovih 5 vprašanj. O filmu, življenju in nasploh!
še novic