FOTO: Nas 3 @ Unplugged at Mediadom 18.11.2019

Muzikobala, 19. november ― Unplugged at Mediadom je glasbeni festival, izključno obalnih glasbenikov, kjer v akustični izvedbi predstavijo svojo avtorsko glasbo. Koncerti bodo tudi posneti, tako bodo skupine imele možnost promocije avtorske glasbe ob ustvarjanju arhivskega gradiva. Letos je bila izvedena 3.0 verzija festivala želimo pa si, da bi v prihodnjih letih festival postal tradicionalen glasbeni dogodek mesta Piran. [&hellip The post FOTO: Nas 3 @ Unplugged at Mediadom 18.11.2019 appeared first on Muzikobala.

Iz Slovenije z nepozabnimi vtisi

Naši zbori, 19. november ―   V soboto se je v Postojnski jami s prelepim koncertom Žarki podzemlja sklenilo tridnevno zasedanje generalne skupščine Evropske zborovske… The post Iz Slovenije z nepozabnimi vtisi appeared first on Naši zbori.

King Foo z novim videom ‘Beautiful World’

Rocker.si, 19. november ― King Foo, ena izmed najhitreje vzpenjajočih se skupin na slovenski glasbeni sceni nas je zopet začarala – tokrat s skladbo ‘Beautiful World‘, ki že v naslovu nosi pozitivno sporočilo. O skladbi ‘Beautiful World’ Skozi globino [...] The post King Foo z novim videom ‘Beautiful World’ appeared first on Rocker.si.
Korak nazaj za dva koraka naprej

Korak nazaj za dva koraka naprej

Odzven, 19. november ― Danes Samuel Blues ni več neznanka na naši sceni. V razdobju pred, med in po lanskem Klubskem maratonu je s predanimi koncerti pritegnil pozornost. Pred nami je njegova nova samostojna plošča in duet z Miho Eričom iz Prismojenih profesorjev bluesa.

Koala Voice so ponovno zbežali v tujino

Rocker.si, 19. november ― Glasbena skupina Koala Voice je bila lansko leto med 26 glasbenimi ustvarjalci iz cele Slovenije s strani komisije izbrana kot prejemnica sredstev sklada Kulturni evro, zbranih v letu 2018, za sofinanciranje večdnevne mednarodne turneje v letu [...] The post Koala Voice so ponovno zbežali v tujino appeared first on Rocker.si.

Mötley Crüe so nazaj

Rocker.si, 19. november ― Ameriška zasedba Mötley Crüe je potrdila svoj povratek na koncertne odre. Fantje so sicer pred šestimi leti podpisali dogovor o prekinitvi takratne turneje in naznanili konec.         Zbližal jih je prav film [...] The post Mötley Crüe so nazaj appeared first on Rocker.si.

Eddie Van Halen zapustil bolnišnico

Rocker.si, 19. november ― Po poročanju TMZ naj bi Eddie Van Halen že zapustil bolnišnico, v kateri je bil več dni zaradi zapletov pri zdravljenju raka.     Kriva je reakcija na zdravila Viri, ki so blizu legendarnemu kitaristu [...] The post Eddie Van Halen zapustil bolnišnico appeared first on Rocker.si.

Hollywood Vampires z novim videom ‘I Want My Now’

Rocker.si, 19. november ― Zasedba Hollywood Vampires je te dni izdala nov video za skladbo ‘I Want My Now‘, ki je tudi na njihovem aktualnem studijskem albumu ‘Rise‘. Poleg tega pa so oboževalce razveselili še z novo evropsko turnejo. [...] The post Hollywood Vampires z novim videom ‘I Want My Now’ appeared first on Rocker.si.

25. obletnica Orto bara s skupino Pankrti

Rocker.si, 19. november ― Orto Bar kot en redkih klubov v Sloveniji nepretrgoma deluje že 25 let. Ta voj visoki jubilej bo praznoval 21. decembra 2019 z legendarnimi Pankrti, ki odo nastopili v originalni zasedbi!     Gre za [...] The post 25. obletnica Orto bara s skupino Pankrti appeared first on Rocker.si.
100 izumrlih decibelov

100 izumrlih decibelov

Radio Študent, 19. november ― V tokratnji oddaji: × se v živo pogovarjamo z domačim duom Darla Smoking in o njuni sveži plati Extinct, ki je 18. novembra izšla pri KAPA Records in jo bosta v petek, 22. novembra, predstavljala v Gala hali (s .čunfo, Terranigmo in TheWildCitizenom ob spremljavi VJke Atlas Skull),

Bodo Children of Bodom morali zamenjati ime?

Rocker.si, 19. november ― Zaradi spora s še tremi člani skupine, ki so naznanili tudi svoje slovo, se lahko zgodi, da bo Alexi Laiho priseljen v to, da imena Children of Bodom ne bo smel več uporabljati … Imenovali [...] The post Bodo Children of Bodom morali zamenjati ime? appeared first on Rocker.si.
Svaštan

Svaštan

Radio Študent, 19. november ― Tokrat se bomo posvetili svežemu avdio-vizualnemu in performativnemu kolektivu INSAN, ki sicer svojo zgodovino piše že vse od zaključka daljnega leta 2015, ko so kolektivisti pričeli z vajami v enem od ljubljanskih zaklonišč. + Koncertne zapovedi!
še novic