Kako do osebnih sponzorstev?

Agencija GIG, 19. maj 2020 ― Na kaj moramo biti pozorni, ko se dogovarjamo oziroma iščemo osebna sponzorstva? Večina vrhunskih športnikov ima na razpolago samo nekaj zares vrhunskih let. Povprečje profesionalnega nogometaša je osem let, podobna doba pa definira tudi druge športe oz. poklicne športnike, zato je zelo pomembno, da pri načrtovanju osebnih sponzorskih projektov to tudi upoštevamo. Ne gre zgolj […] The post Kako do osebnih sponzorstev? appeared first on Agencija GIG.

Ne me jugat z novim singlom “Smej se”

Muzikobala, 19. maj 2020 ― Ker pravijo, da je smeh pol zdravja … Pozitivno naravnana pesem skupine Ne me jugat je kot nalašč za prehod v poletje in brezskrbno druženje, ki nam ga je sploh zadnje čase primanjkovalo. Vremena se enkrat pač morajo zjasniti. Zato si ga privoščimo – do ušes! Avtor melodije in besedila – Mitja Kodarin Aranžma –  Ne me jugat Producent – [&hellip The post Ne me jugat z novim singlom “Smej se” appeared first on Muzikobala.

Premierni koncert Miha Erič v ŽIVO tudi Live Stream

Rocker.si, 19. maj 2020 ― Ustna harmonika, lap steel kitara, saksofon in tolkala so inštrumenti, s katerimi izraža svoje inspiracije, obogatene z močnim vokalom.  Miha je stara duša, zbiratelj starin in vsi tisti, ki poznate njegove komade veste, da tudi odličen pisec besedil. Sodeluje s številnimi glasbeniki v Sloveniji in tudi v tujini, tako na koncertih v živo, kot tudi pri studijskih snemanjih. [...] The post Premierni koncert Miha Erič v ŽIVO tudi Live Stream appeared first on Rocker.si.

RAZPIS: Koncert, ki pride k vam v sezoni 2020/21

Glasbena mladina, 19. maj 2020 ― ZVEZA GLASBENE MLADINE SLOVENIJE objavlja RAZPIS za nove komentirane programe glasbeno-kulturne vzgoje v ciklu Koncert, ki pride k vam. Razpis je odprt do 24. maja 2020. >>> Prijavnica-Koncert-ki-pride-k-vam-2020-21 <<< Koncert, ki pride k vam je cikel izobraževalnih, pestrih in zabavnih glasbenih programov, katerih namen je približati mladim poslušalcem umetniško in druge zvrsti glasbe s kakovostno […]

RAZPIS: GM oder v sezoni 2020/21

Glasbena mladina, 19. maj 2020 ― Spoštovani mladi glasbeniki, Zaradi trenutne situacije, ki jo narekuje aktualni virus, bo razpis za GM oder v sezoni 2020/21 odprt do 24. maja.V tem trenutku, ko še niso znani načrti o sproščanju ukrepov glede zbiranja ljudi na javnih mestih, razumemo, da je onemogočeno tudi delovanje komornih sestavov, zato bomo dogajanje pozorno spremljali in razpis (po […]
Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 19. maj 2020 ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.
še novic