FOTO: Neca Falk @ Festival Poletje z biseri 17.7.2019

Muzikobala, 19. julij 2019 ― V sredo so iz lapidarija Pokrajinskega muzeja Koper odmevale pesmi o zgodbah iz Mačjega mesta. V okviru festivala Poletje z biseri je namreč tam nastopila Neca Falk s projektom Maček Muri, ki letos obeležuje svojo 35. obletnico. Fotografije: Francisco Guerreiro The post FOTO: Neca Falk @ Festival Poletje z biseri 17.7.2019 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Med.Arab.Jewish 7 Sóis Orkestra @ Festival Sete Sóis Sete Luas 16.7.2019

Muzikobala, 17. julij 2019 ― V sklopu 27. Festivala Sete Sóis Sete Luas je v torek 16.7.2019 na Tartinijevem trgu v Piranu nastopila skupina Med.Arab.Jewish 7 Sóis Orkestra. Na koncertu se je za zadnjih nekaj skladb jim pridružil MepZ Georgios Piran. Fotografije v galeriji: Peter Litavsky.     The post FOTO: Med.Arab.Jewish 7 Sóis Orkestra @ Festival Sete Sóis Sete Luas 16.7.2019 appeared first on Muzikobala.

FOTO: 1. Festival Kanela Bar @ Plaža Portorož 12.-13.7.2019

Muzikobala, 16. julij 2019 ― 12. in 13.7.2019 je na portoroški plaži potekal prvi Kanela bar Festival. V petek so nastopili Jakob Kobal, Jure Lesar, Danilo Kocjančič Friends ter Big Foot Mama. V soboto pa O.K. Junior, Heavenix, Pero Lovšin ter Kanela Bar Allstars band. Fotografije v galeriji: Nataša Fajon The post FOTO: 1. Festival Kanela Bar @ Plaža Portorož 12.-13.7.2019 appeared first on Muzikobala.

MareziJazz 2019 – Zaključne misli

Muzikobala, 12. julij 2019 ― Od letošnje edicije MareziJazza danes mineva en teden. Organizatorji še zbiramo vtise, rešujemo še zadnje formalnosti in dajemo na kup fotografski material. Če torej na kratko povzamemo povzamemo minuli vikend: v petek so dogajanje otvorili domačini iz Svetega Petra, Špičikuc Orcestra, sledili pa so jim zelo mladi Big band Stična – najmlajši član je namreč star le 8 [&hellip The post MareziJazz 2019 – Zaključne misli appeared first on Muzikobala.

FOTO: Rudi Bučar @ Poletje z biseri, Pokrajinski muzej Koper, 10. julij 2019

Muzikobala, 11. julij 2019 ― Pred polnimi vrtovi Pokrajinskega muzeja v Kopru je Rudi Bučar včeraj otvoril drugo edicijo festivala Poletje z biseri. V čudovitem ambientu je v dvournem samostojnem koncertu nanizal svoje skladbe in jih popestril z vmesnimi domislicami. Izolan se je koprskemu občinstvu še posebej poklonil s skladbo Dam ti jutra. Letošnje Poletje z biseri bo sicer še [&hellip The post FOTO: Rudi Bučar @ Poletje z biseri, Pokrajinski muzej Koper, 10. julij 2019 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Rudi Bučar @ Festival Poletje z biseri 10.7.2019

Muzikobala, 11. julij 2019 ― Pred polnimi vrtovi Pokrajinskega muzeja v Kopru je Rudi Bučar včeraj otvoril drugo edicijo festivala Poletje z biseri. V čudovitem ambientu je v dvournem samostojnem koncertu nanizal svoje skladbe in jih popestril z vmesnimi domislicami. Izolan se je koprskemu občinstvu še posebej poklonil s skladbo Dam ti jutra. Letošnje Poletje z biseri bo sicer še [&hellip The post FOTO: Rudi Bučar @ Festival Poletje z biseri 10.7.2019 appeared first on Muzikobala.

Žiga ima Summer Heat

Muzikobala, 10. julij 2019 ― Novi single na katerem je vse instrumente in produkcijo Žiga odigral sam. Pri ritem kitari mu je pomagal Domen Gnezda, z čudovito barvo glasu pa je pripomogla pevka Maša But. Vir: Žiga Murko The post Žiga ima Summer Heat appeared first on Muzikobala.

Tinkara Kovač po zmagi na MMS z videospotom za Bodi z mano do konca

Muzikobala, 9. julij 2019 ― Tinkara Kovač je nedavno navdušila na 39. festivalu Melodije morja in sonca, kjer je predstavila novo skladbo Bodi z mano do konca in z njo prepričala strokovno žirijo, radijske postaje in občinstvo v portoroškem Avditorju ter pred domačimi zasloni. Poleg velike nagrade Melodij morja in sonca je skladba osvojila tudi nagrado za najboljšo glasbo in najboljše besedilo. Besedilo je napisala Tinkara [&hellip The post Tinkara Kovač po zmagi na MMS z videospotom za Bodi z mano do konca appeared first on Muzikobala.

Zofa Lipa Nikoli Reper

Muzikobala, 2. julij 2019 ― Zofa Lipa ponovno na radarju z novim singlom “Nikoli Reper”, s katerim napoveduje prihod tretjega solo albuma z imenom “Obalni Duh Starodavnega Pirata”. Instrumental sta ustvarila Benjamin Shock in Dule Sempler. Za močen/čist mix in mastering je odgovoren Benjamin Shock. Zofa Lipa gre tokrat malo globlje, vse od začetkov svojega ustvarjanja pa do zadnjih let. [&hellip The post Zofa Lipa Nikoli Reper appeared first on Muzikobala.
MareziJazz 2019 – Running on Empty

MareziJazz 2019 – Running on Empty

Muzikobala, 1. julij 2019 ― ♪♫ MareziJazz 2019 – Running on Empty – že čez en teden ♫♪ Do letošnjega MareziJazza nas loči še nekaj dni, organizatorji smo še bolj zavihali rokave in urejamo še zadnje stvari, da se bo tudi letos festival odvil v najboljši možni obliki. Kot pa je mogoče že iz samega podnaslova razbrati, bo letošnja edicija [&hellip The post MareziJazz 2019 – Running on Empty appeared first on Muzikobala.

FOTO: Mladi Val Festival; večerni koncert @ Park Sonce Lucija 21.6.2019

Muzikobala, 25. junij 2019 ― Mladi Val Festival je doživel svojo drugo izvedbo v petek 21.6.2018 v Parku Sonce Lucija. Na mladinski tržnici so se predstavili: ŠIMC – Mladinski EPICenter Piran, Studio Reobscura, Mortis Gallery – Tine Dekorti art. ter društvi tabornikov Rod Sergeja Mašere Piran in Rod Morskih Viharnikov Portorož. Hoops from Herc so predstavili hulahop, KDSI Punta Piran [&hellip The post FOTO: Mladi Val Festival; večerni koncert @ Park Sonce Lucija 21.6.2019 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Mladi Val Festival; dnevno dogajanje @ Park Sonce Lucija 21.6.2019

Muzikobala, 24. junij 2019 ― Mladi Val Festival je doživel svojo drugo izvedbo v petek 21.6.2018 v Parku Sonce Lucija. Na mladinski tržnici so se predstavili: ŠIMC – Mladinski EPICenter Piran, Studio Reobscura, Mortis Gallery – Tine Dekorti art. ter društvi tabornikov Rod Sergeja Mašere Piran in Rod Morskih Viharnikov Portorož. Hoops from Herc so predstavili hulahop, KDSI Punta Piran [&hellip The post FOTO: Mladi Val Festival; dnevno dogajanje @ Park Sonce Lucija 21.6.2019 appeared first on Muzikobala.

Biserno poletje 2019

Muzikobala, 23. junij 2019 ― Festival Poletje z biseri, ki je lani prvič razvajal občinstvo v Kopru, se letos vrača v obogateni podobi. Biserno ogrlico bo namreč sestavljalo še več členov, saj se bo tokrat na festivalu zvrstilo kar 21 različnih dogodkov. Klasičnim sredinim koncertom v lapidariju Pokrajinskega muzeja Koper se bodo pridružili četrtkovi gledališki, stand-up in literarni večeri v Centru mladih Koper, kjer bodo ob petkih na sporedu tudi tematski jam–sessioni. Prvi [&hellip The post Biserno poletje 2019 appeared first on Muzikobala.
še novic