ANA POD OKNOM v Celovških dvorih!

Ana Monro, 3. junij ― V sredo, 3. junija, smo z Ano pod oknom priredili pravo zabavo v Celovških dvorih v Ljubljani. Tole nam je kasneje sporočil eden od stanovalcev: “V Celovških dvorih je bilo včeraj posebno popoldne. Ne morem vam opisati veselja cca. 70 otrok (in odraslih) ob zabavnem obisku Camila Acoste Mendoze. Lahko le rečem UUUAAAUU. Vse pohvale za super ... The post ANA POD OKNOM v Celovških dvorih! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM v Polju!

Ana Monro, 2. junij ― V torek, 2. junija, smo gledališče pripeljali na dvorišče stanovanjskega kompleksa Polje IV v Ljubljani. Ana pod oknom je pritegnila veliko stanovalcev, ki so se izkazali za čudovito občinstvo, in kot so povedali, je bila za mnoge od njih to sploh prva izkušnja uličnega gledališča. Nastopajoči: Goro Osojnik, Tea Vidmar, Ankica Radivojević.   VEČ INFORMACIJ     ... The post ANA POD OKNOM v Polju! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM Materinskega doma!

Ana Monro, 28. maj ― V četrtek, 28. maja, smo se odzvali na povabilo stanovalk Materinskega doma v Ljubljani, in na njihovo dvorišče pripeljali gledališče. Tudi tokrat je bila Ana pod oknom lepo doživetje – za nas in predvsem za naše gostitelje, ki so nas po koncu nastopa prijazno pogostili, in nas povabili, da jih kmalu spet obiščemo. Nastopajoči: Goro Osojnik, ... The post ANA POD OKNOM Materinskega doma! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM v Šentvidu!

Ana Monro, 27. maj ― V sredo, 27. maja, smo se z Ano pod oknom ustavili v Šentvidu, in menda tamkajšnji trg že dolgo ni bil tako živ(ahen) kot ob našem obisku! Nastopajoči: Camilo Acosta Mendoza, Katjuša Kovačič, Nikola Orešković.    VEČ INFORMACIJ       The post ANA POD OKNOM v Šentvidu! appeared first on Ana Monro.

NOVIČNIK – najbolj sveže informacije z ulice!

Ana Monro, 25. maj ― Tokratni NOVIČNIK prinaša najpomembnejša dejstva o Ani Desetnici 2020 in naših drugih aktualnih projektih: akciji Ana pod oknom, novi ulični predstavi Zadnji ulov, novi sezoni Ljubljanskih zgodb in izboru za nagrado odličnosti URBana LJUBLJana 2020. Pa tudi povabilo k vpisu na ŠUGLO in nove Odzive iz tujine.  Privoščite si najbolj sveže informacije z ulice tukaj in zdaj!   ... The post NOVIČNIK – najbolj sveže informacije z ulice! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM v Vrhpolju!

Ana Monro, 24. maj ― Camilo Acosta Mendoza in Polona Prosen, ki razvijata t. i. podeželsko sekcijo akcije Ana pod oknom, sta v soboto, 23. maja, gledališče pripeljala na dvorišča prebivalcev živahnega naselja Vrhpolje pri Vipavi. Objavljamo njuno poročilo. Ker je bil obisk delno napovedan, nas je že pričakala četica otrok, ki nas je peš, s kolesi in starši povedla po vasi. ... The post ANA POD OKNOM v Vrhpolju! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM ponovno za Bežigradom!

Ana Monro, 21. maj ― Podeželska sekcija Ane pod oknom, ki se je kratek čas mudila v Ljubljani, je v četrtek, 21. maja, popestrila popoldan stanovalcem ene od stanovanjskih sosesk za Bežigradom z glasbo, plesom in cirkuškimi vragolijami. Nekaj utrinkov dogajanja si lahko ogledate TUKAJ. Nastopajoči: Goro Osojnik, Tea Vidmar, Ankica Radivojević.   VEČ INFORMACIJ       The post ANA POD OKNOM ponovno za Bežigradom! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM na Vrhovcih!

Ana Monro, 20. maj ― V sredo, 20. maja, smo se z Ano pod oknom ustavili v stanovanjski soseski na Vrhovcih v Ljubljani. Zaradi čudovite kulise in čudovitega občinstva je bil ta nastop nedvomno eden od vrhuncev naše akcije, ki jo izvajamo že od 18. aprila. Povabite nas lahko tudi na vaše dvorišče! Nastopajoči: Goro Osojnik, Tea Vidmar, Ankica Radivojević.   VEČ INFORMACIJ ... The post ANA POD OKNOM na Vrhovcih! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM za Bežigradom!

Ana Monro, 13. maj ― V sredo, 13. maja, smo Ano pod oknom izvedli pred enim od blokov za Bežigradom v Ljubljani. Z oken, balkonov, strehe garaž in na parkirišču si je naš nastop ogledalo veliko stanovalcev (in naključnih sprehajalcev), ki so nas po koncu prijetno presenetili s pogostitvijo. Veseli smo, da lahko z živo umetnostjo popestrimo vaš vsakdan, in ponosni, ... The post ANA POD OKNOM za Bežigradom! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM spet tudi na podeželju!

Ana Monro, 12. maj ― V soboto, 9. maja, je podeželska sekcija Ane pod oknom izvedla podoknico v vasi Preserje (MO Nova Gorica). Objavljamo poročilo naših “odposlancev” Camila Acosta Mendoza in Polone Prosen. Predviden krajši obhod po vasi se je spremenil v dvourno animacijo, saj so iz hiš, z dvorišč in balkonov prihajali ljudje, ki jih je pritegnila glasba. In niso ... The post ANA POD OKNOM spet tudi na podeželju! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM Infekcijske klinike!

Ana Monro, 8. maj ― Ko smo se v petek, 8. maja, ustavili na dvorišču/parkirišču Infekcijske klinike v Ljubljani, smo vedeli, da je pred nami še eno čudovito ”srečanje”. Nismo pa pričakovali, da se bo Ana pod oknom razvila v nepozabno in zelo ganljivo doživetje, ki je narisalo nasmehe na obraze številnim zaposlenim in seveda tudi nam, ki to akcijo ... The post ANA POD OKNOM Infekcijske klinike! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM na Rakovniku!

Ana Monro, 7. maj ― Ker ne morete v gledališče, ga mi pripeljemo na vaše dvorišče! V četrtek, 7. maja, smo akcijo Ana pod oknom izvedli na zelenih površinah stanovanjske soseske na Rakovniku v Ljubljani. Lepo je bilo videti, da so nekatere družine naš ”obisk” izkoristile tudi za sproščeno druženje v čudovitem pomladnem popoldnevu. Nastopajoči: Goro Osojnik, Tea Vidmar, Ankica Radivojević.   VEČ ... The post ANA POD OKNOM na Rakovniku! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM na Prulah!

Ana Monro, 6. maj ― Protikorona ukrepi počasi popuščajo, mi pa ostajamo na misiji, da pripeljemo gledališče na vsako dvorišče! V sredo, 6. maja, smo s kratkim nastopom v okviru umetniške iniciative Ana pod oknom presenetili in razveselili stanovalce manjše soseske na Prulah v Ljubljani. Nastopajoči: Goro Osojnik, Tea Vidmar, Ankica Radivojević.   VEČ INFORMACIJ   Foto: Jože Suhadolnik     ... The post ANA POD OKNOM na Prulah! appeared first on Ana Monro.

Odzivi iz tujine – CRAIG WESTON!

Ana Monro, 2. maj ― Objavljamo nov Odziv iz tujine, in sicer dopis Craiga Westona, našega ljubega prijatelja, režiserja nekaterih predstav Gledališča Ane Monro in dolgoletnega mentorja na ŠUGLI. PREBERI     The post Odzivi iz tujine – CRAIG WESTON! appeared first on Ana Monro.

ANA POD OKNOM se nadaljuje!

Ana Monro, 30. april ― Tudi v predprazničnih dneh smo vestno izvajali protikorona ukrep Ana pod oknom. “Matična enota” se je odzvala na eno od vaših povabil in se ustavila za Bežigradom v Ljubljani (30.4.), “podeželska sekcija” pa je obiskala kraško vasico Kobdilj (28.4.). VIDEO Prihodnji teden se odpravljamo na nove (avan)ture, zato ostanite doma in morda se vidimo pod vašim ... The post ANA POD OKNOM se nadaljuje! appeared first on Ana Monro.
še novic