Nadaljuje se CIRKUS KORONA! (16.6.)

Ana Monro, 13. junij ― V sredo, 16.6., bo (po)potovanje po dvoriščih stanovanjskih sosesk v Ljubljani, nadaljeval Cirkus Korona! Našo atraktivno interaktivno predstavo si boste lahko ob 18.00 v neposrednem večdimenzionalnem spletnem prenosu ogledali na kanalu SIMS. Priklopite se! PRIKLOPI SE NA SIMS   Vabljeni pa tudi k ogledu naslednjih uprizoritev. 23.6. ob 9.00 (festival Borštnikovo srečanje) – SIMS 23.6. ob ... The post Nadaljuje se CIRKUS KORONA! (16.6.) appeared first on Ana Monro.

CIRKUS KORONA v glasilu LJUBLJANA!

Ana Monro, 11. junij ― V junijski številki glasila Ljubljana v rubriki Utrinki ne spreglejte povabila k ogledu naše nove interaktivne predstave Cirkus Korona. »Gledališče Ane Monro nima odra in parterja, nima biljeterke in garderobe. Njihov oder je ulica, njihovi gledalci pa navdušeni mimoidoči, ki jih pritegnejo s svojimi duhovitimi domislicami. Lansko pomlad, ko se je življenje v mestu umaknilo epidemiji, ... The post CIRKUS KORONA v glasilu LJUBLJANA! appeared first on Ana Monro.

ZELENI ZAKLAD – brezplačne gibalno-ustvarjalne delavnice za otroke in mladostnike!

Ana Monro, 7. junij ― V sodelovanju s športno-kulturnim društvom Gibatorij, OŠ Franca Rozmana Staneta in šolo brazilske kulturne veščine Capoeira Balanço da Meia Lua bomo to poletje na različnih zelenih površinah v Ljubljani izvedli tedenske brezplačne delavnice in druge dogodke za otroke in mladostnike (6-15 let). V okviru teh bodo udeleženci razvijali in krepili svoje gibalne, performativne in kreativne sposobnosti, saj bodo skozi igro in druženje v ... The post ZELENI ZAKLAD – brezplačne gibalno-ustvarjalne delavnice za otroke in mladostnike! appeared first on Ana Monro.

ODPIRAMO ULICE, odpiramo srca!

Ana Monro, 6. junij ― V soboto (5.6.) točno opoldne so Tržaško ulico v Postojni zavzeli Hoduljarji (Jernej Žnidar Trešpank & Simona Žnidar) in jo zaprli za promet – da bi jo odprli za ljudi! Pridružil se jim(a) je klovn Clamyo (Camilo Acosta Mendoza) in vsi skupaj so poskrbeli za atraktiven interaktiven animacijski program, ki se je zaključil z romantično zgodbo ... The post ODPIRAMO ULICE, odpiramo srca! appeared first on Ana Monro.

ODPRTA ULICA v Postojni (5.6.)!

Ana Monro, 2. junij ― Na povabilo Inštituta za politike prostora (IPoP) bomo 5. junija v Postojni soustvarili program njihovega projekta Odprta ulica, katerega namen je (vsaj začasno) zapiranje javnega prostora za promet – s ciljem, da ga odpremo za ljudi. Za vrvež na Tržaški ulici in dobro vzdušje med obiskovalci bodo z atraktivnimi interaktivnimi umetniškimi vsebinami med drugim poskrbeli Jernej in Simona Žnidar iz cirkuške skupine Čupakabra ter Camilo Acosta Mendoza. ... The post ODPRTA ULICA v Postojni (5.6.)! appeared first on Ana Monro.

Ne spreglejte novega NOVIČNIKA!

Ana Monro, 1. junij ― Zelo se že veselimo prihoda Ane Desetnice 2021, a še bolj nestrpno pričakujemo izid knjižice Legenda o nastanku Ljubljanice / Reka sedmerih imen, ki je zdaj končno tako rekoč pred vrati tiskarne. Več informacij o obeh velikih dogodkih, ki sta pred nami, preberite v novem NOVIČNIK-u, v katerem smo zbrali tudi druge zanimive vsebine o ... The post Ne spreglejte novega NOVIČNIKA! appeared first on Ana Monro.

Tudi 2.6. CIRKUS KORONA žal odpade – naslednja uprizoritev je predvidena 16.6.!

Ana Monro, 31. maj ― Zdaj je pa res že cel cirkus s predstavo Cirkus Korona! Odpovedati moramo namreč žal tudi uprizoritev, ki smo jo načrtovali 2.6. ob 18.00. Člani našega družinskega cirkusa nestrpno čakajo, da se vrnejo na vaša dvorišča, in resnično upamo in si želimo, da bodo lahko svojo turnejo po njih nadaljevali 16.6. ob 18.00, ko je ... The post Tudi 2.6. CIRKUS KORONA žal odpade – naslednja uprizoritev je predvidena 16.6.! appeared first on Ana Monro.

Bili smo v ZAGREBU, na festivalu CIRKOBALKANA 9!

Ana Monro, 29. maj ― Po (pre)dolgem času smo spet potovali! V Zagreb, kjer od 28.5. do 6.6. v organizaciji naših dragih prijateljev iz umetniške iniciative CirkoBalkana poteka festival CirkoBalkana 9.   FESTIVALSKI PROGRAM            The post Bili smo v ZAGREBU, na festivalu CIRKOBALKANA 9! appeared first on Ana Monro.

CIRKUS KORONA se bo nadaljeval 2.6. – uprizoritev 26.5. odpade!

Ana Monro, 23. maj ― Cirkus s korono se žal nadaljuje, zato moramo odpovedati uprizoritev predstave Cirkus Korona, ki je bila predvidena v sredo, 26.5. ob 18.00. Družinski cirkus Anabele M. bo tako svojo “turnejo” po dvoriščih stanovanjskih sosesk v Ljubljani nadaljeval v sredo, 2.6. ob 18.00. Njihov atraktiven nastop si boste lahko ogledali v neposrednem spletnem prenosu na kanalu SIMS, ... The post CIRKUS KORONA se bo nadaljeval 2.6. – uprizoritev 26.5. odpade! appeared first on Ana Monro.

KULTURNI DAN PO MERI na OŠ Šmartno pri Kopru!

Ana Monro, 21. maj ― Ana Monro spet v šoli ali tole je skupina učencev OŠ Šmartno pri Kopru, ki je v četrtek, 20. maja, prvič preživela šolski dan z uličnimi umetniki. Goro Osojnik, Tea Vidmar, Sara Šabec in Silvia Viviani so jim v okviru 5-urnega programa KPM – Kultura po meri pripravili edinstveno in kreativno izkušnjo gledališke umetnosti, ki so ... The post KULTURNI DAN PO MERI na OŠ Šmartno pri Kopru! appeared first on Ana Monro.

CIRKUS KORONA na vašem dvorišču? (26.5.)

Ana Monro, 16. maj ― Nove uprizoritve naše atraktivne interaktivne predstave t. i. sosedskega gledališča Cirkus Korona načrtujemo 26. maja ter 2. in 16. junija (na dvoriščih stanovanjskih sosesk v Ljubljani), a lokacij še nismo izbrali, zato smo ”odprti” tudi za vaša povabila. Sprejemamo jih na: gledalisceanemonro@gmail.com.   VEČ INFORMACIJ         The post CIRKUS KORONA na vašem dvorišču? (26.5.) appeared first on Ana Monro.

ANINI DVIŽNICI smo pomahali v slovo!

Ana Monro, 13. maj ― Tole je ekipa, ki je od 26. januarja do 4. maja ustvarjala Anino dvižnico, kratek in zabaven vadbeno-motivacijski program, s katerim smo (skoraj) vsak torek dopoldan sebi in vam krepili telo in moralo v težkem obdobju, imenovanem drugi val epidemije. Kljub omejitvam smo vas med drugim ”peljali” na pustni karneval, na morje in na smučišče. ... The post ANINI DVIŽNICI smo pomahali v slovo! appeared first on Ana Monro.

Po dolgem času spet Z GLEDALIŠČEM NAD UČENCE IN DIJAKE!

Ana Monro, 12. maj ― V četrtek, 6. maja, sta Tea Vidmar in Sara Šabec v dvorani Dijaškega doma Tabor v Ljubljani spet izvedli praktično delavnico ZGNUD – Z gledališčem nad učence in dijake – uspešno in v živo! Tokrat sta znanje in izkušnje o uporabnosti gledaliških tehnik in iger v vzgojno-izobraževalnem procesu preda(ja)li manjši skupini strokovnih pedagoških delavcev, ki so v okviru ... The post Po dolgem času spet Z GLEDALIŠČEM NAD UČENCE IN DIJAKE! appeared first on Ana Monro.

Čas je za CIRKUS KORONA!

Ana Monro, 9. maj ― Dovolj je tega cirkusa s korono – čas je za Cirkus Korona! 8. maja smo v stanovanjski soseski BS3 v Ljubljani premierno izvedli našo novo, atraktivno interaktivno predstavo s tem naslovom, s katero želimo na zabaven in lahkoten način nagovoriti občutke, stiske in konkretne bivanjske situacije, s katerimi se v času korone tako ali drugače ... The post Čas je za CIRKUS KORONA! appeared first on Ana Monro.

PREMIERA predstave CIRKUS KORONA bo v SOBOTO, 8.5. ob 18.00!

Ana Monro, 7. maj ― PREMIERA naše nove predstave t. i. sosedskega gledališča Cirkus Korona, ki smo jo načrtovali v petek, 7. maja ob 18.00, je zaradi slabega vremena PRESTAVLJENA NA SOBOTO, 8. maja ob 18.00! Ogledali si jo boste lahko v neposrednem spletnem prenosu na kanalu SIMS. Hvala za razumevanje! VEČ INFORMACIJ             The post PREMIERA predstave CIRKUS KORONA bo v SOBOTO, 8.5. ob 18.00! appeared first on Ana Monro.
še novic