Od semena do župce

Teater za vse, 2. november 2015 ― Od semena do župce Bernarda Gašperčič, Metka Frelih / Lutkovno igrana predstava Vila Lana in Škrat Loni na vrtu posadita zelenjavo. Svoj vrtiček lepo negujeta, ga okopavata, zalivata in pojeta semenom, da bodo le čimprej pokukala iz zemlje. Zelenjava se med seboj stalno prepira in zato jih čebula pošprica s svojim zdravilnim pekočim sokom. Ko pa … Od semena do župce Read More »

Predstava z gledališko delavnico

Teater za vse, 21. april 2015 ― Predstava Gozdno gledališče je nalašč primerna za igro: Igrajmo se gledališče. V predstavi se naučimo kdo je igralec in kdo režiser. Kje je oder. Kaj je lutka in kako se igra v lutkovnem gledališču. Med predstavo so otroci povabljeni na oder in pomagajo naredit predstavo tako, da igrajo drevesa. Skratka, otroci se naučijo, kako se … Predstava z gledališko delavnico Read More »

Gozdno gledališče

Teater za vse, 21. april 2015 ― Gozdno gledališče Katja Stušek, Nika Brgant: Gozdno gledališče / Igrana predstava Medvedja brata Miško in Bučko morata čuvati hišo, ker sta šla ata in mama na gozdni sestanek. Ker pa ata zna najbolje čuvati hišo, si Bučko obleče atovo obleko in se začne igrat gledališče. Niz pripetljajev in zabavnih idej, pripeljeta Miškota in Bučkota v različne … Gozdno gledališče Read More »
še novic