Predstava na daljavo pod drobnogledom

Zlata paličica, 16. april ― Slovenski gledališki inštitut vabi učitelje osnovnih in srednjih šol, ki želijo ogled predstave preko spleta nadgraditi s spremljevalnimi, ustvarjalnimi dejavnostmi za svoje učence in dijake, k sodelovanju v programu Predstava pod drobnogledom. The post Predstava na daljavo pod drobnogledom appeared first on Zlata paličica.

Kulturni bazar v regiji, 4. 12. 2019 v Novi Gorici

Zlata paličica, 18. oktober 2019 ― Drugi Kulturni bazar v regiji bo v sredo, 4. decembra 2019, potekal v Novi Gorici. Na celodnevnem nacionalnem strokovnem usposabljanju se bodo v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica (Trg Edvarda Kardelja 5, Nova Gorica) in drugih kulturnih ustanovah v mestu s svojo bogato ponudbo predstavile tako kulturne ustanove iz širše regije, kot tudi iz vse […] The post Kulturni bazar v regiji, 4. 12. 2019 v Novi Gorici appeared first on Zlata paličica.

Po sledeh gledališke zgodovine, strokovno izobraževanje

Zlata paličica, 17. oktober 2019 ― V soboto, 16. novembra 2019, se lahko med 9. in 17. uro udeležite strokovnega izobraževanja Po sledeh gledališke zgodovine v organizaciji in izvedbi Slovenskega gledališkega inštituta. Usposabljanje spodbuja razvoj gledališke pismenosti ter nudi različne tehnike in orodja za ustvarjalno poučevanje dramatike in gledališke zgodovine. Namenjeno je vzgojiteljem, osnovnošolskim in srednješolskim učiteljem, učiteljem izbirnih predmetov ter mentorjem […] The post Po sledeh gledališke zgodovine, strokovno izobraževanje appeared first on Zlata paličica.
še novic