RAZPIS ERASMUS+ 2021/2022

RAZPIS ERASMUS+ 2021/2022

Fakulteta za dizajn, 7. januar 2021 ― Fakulteta za dizajn v novem letu poziva vse zanesenjake, ki si želijo izkušenj in izzivov v mednarodnem okolju, k prijavi na razpis Erasmus+ 2021/2022. Več informacij najdete na naši spletni strani pod zavihkom MEDNARODNO/ERASMUS ali pa se obrnite na mednarodno pisarno. ROK ZA PRIJAVE 1.2.2021 The post RAZPIS ERASMUS+ 2021/2022 appeared first on Fakulteta za dizajn.

Zbiranje predlogov govornikov za TEDxUniversityofLjubljana 2021

Fakulteta za dizajn, 7. januar 2021 ― Ekipa TEDxUniversityofLjubljana, ki jo sestavljamo izključno študentje, v 2021 pripravljamo že deveti TEDx dogodek. Zanj so značilni navdihujoči govori s področja tehnologije, oblikovanja, športa, kulture, itd., s katerimi govorniki_ce predstavijo svoje ideje vredne širjenja. Na našem TEDx dogodku govore pripravijo študentje_tke fakultet v Ljubljani ali alumni, ki so svoj študij v Ljubljani zaključili v zadnjih […] The post Zbiranje predlogov govornikov za TEDxUniversityofLjubljana 2021 appeared first on Fakulteta za dizajn.

Kreativni inkubator | Digitalizacija prodaje

Fakulteta za dizajn, 7. januar 2021 ― ODPRTI POZIV Kreativni inkubator Rok za oddajo prijav: 11. jan 2021 Vabi kreativna podjetja, organizacije in posameznike, ki s svojo podjetniško idejo za razvoj produkta šele vstopate na trg, pa tudi tiste, ki ste na trgu že prisotni in bi radi svoj produkt nadgradili. Vključitev v Kreativni inkubator, strukturiran trimesečni izobraževalni program, vam prinaša: nadgradnjo podjetniških […] The post Kreativni inkubator | Digitalizacija prodaje appeared first on Fakulteta za dizajn.

13. INFORMATIVA _na družabnih omrežjih

Fakulteta za dizajn, 6. januar 2021 ― Fakulteta za dizajn se bo tudi letos predstavila na 13. Informativi, ki bo potekala v petek in soboto, 22. in 23. januarja 2021. Tokrat malo drugače in sicer kar na družbenih omrežjih. Več informacij dobite tukaj: https://www.informativa.si/ Povezava: https://e.informativa.si/park/studijski-programi/428 Za dostop je potrebna predhodna registracija na: https://e.informativa.si/registracija Vljudno vabljeni! The post 13. INFORMATIVA _na družabnih omrežjih appeared first on Fakulteta za dizajn.

Tečaj ArchiCAD + Photoshop

Fakulteta za dizajn, 5. januar 2021 ― Na Fakulteti za dizajn organiziramo tečaj ArchiCAD + Photoshop v sklopu 15 ur in sicer on-line preko spletne aplikacije Google Meet. Več si lahko preberete spodaj v programu: Program: TUKAJ Termin 1: od 01. 02. do 05. 02. 2021 med 17.00 in 19.15. uro Termin 2: od 09. 02. do 13. 02. 2021 med 17.00 […] The post Tečaj ArchiCAD + Photoshop appeared first on Fakulteta za dizajn.

Delavnica – Napovedovanje trendov

Fakulteta za dizajn, 4. januar 2021 ― NAPOVEDOVANJE TRENDOV “Zgodovina se ponavlja”. Vrača se v znani podobi, vendar v drugem kontekstu predstavlja nove izzive. Kako prepozati aktualne zgodovinske elemente in jih ustvarjalno povezati s sedanjostjo? Kako zgodovinsko ustvarjalno časovnico povezati v aktualne trende in trende prihodnosti? Poznavanje pomembnih zgodovinskih obdobij, premikov in stvaritev tako z umetniške kot tudi psihološke in družbene perspektive […] The post Delavnica – Napovedovanje trendov appeared first on Fakulteta za dizajn.

razpis Poziv za ideje, Future Architecture “Landscapes of care”

Fakulteta za dizajn, 25. december 2020 ― Spoštovani dizajnerji in dizajnerke Fakultete za dizajn. Obveščamo vas, da je Muzej za arhitekturo in oblikovanje objavil razpis Poziv za ideje, Future Architecture “Landscapes of care”. Namenjen je vsem, ki imajo razvite, dokončane ali nedokončane ideje. S pomočjo platforme Future Architecture jih lahko razvijete in peljete z njegovo pomočjo do konca. Rok za prijave 6. […] The post razpis Poziv za ideje, Future Architecture “Landscapes of care” appeared first on Fakulteta za dizajn.

DOPIS ZA VSE DELEŽNIKE FD

Fakulteta za dizajn, 23. december 2020 ― Spoštovan-e/-i študent-ke/-i, cenjen-e/-i sodelav-ke/-ci Fakultete za dizajn, na podlagi dopisa, ki smo ga visokošolski zavodi prejeli s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), vas obveščamo, da se Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki velja do 25. decembra 2020, podaljšuje za naslednjih sedem dni. O morebitnih spremembah […] The post DOPIS ZA VSE DELEŽNIKE FD appeared first on Fakulteta za dizajn.

SREČNO IN USTVARJALNO!

Fakulteta za dizajn, 23. december 2020 ― Spoštovani študenti in profesorji Fakultete za dizajn, Prvi semester akademskega leta 2020/2021 se navkljub vsem izzivom, ki jih je prinesla situacija povezana s pandemijo COVID_19, uspešno zaključuje. Čeprav je bil neposreden stik pri prenosu znanja onemogočen, ste si profesorji Fakultete za dizajn vsak dan znova prizadevali, da bi potek dela olajšali ter ga naredili za […] The post SREČNO IN USTVARJALNO! appeared first on Fakulteta za dizajn.

Vabilo na Zlati oreh

Gimnazija Nova Gorica, 22. december 2020 ― Naša šola že vrsto let organizira dobrodelno prireditev Zlati oreh s Tržnico dobrote. Letos bo prireditev v drugačni preobleki. Žal brez tržnice. Za vas smo pripravili virtualno prireditev, ki jo bomo premierno predvajali na YouTube kanalu Gimnazije Nova Gorica v sredo, 23. 12. 2020, ob 18.00. Dobrodelne prispevke lahko nakažete na TRR SI56 01100-6030695382, sklic SI [...]
še novic