Najbolj dišeče doživetje tega poletja – Skrivnostna Bistra

Najbolj dišeče doživetje tega poletja – Skrivnostna Bistra

Tehniški muzej Slovenije, 8. julij 2021 ― V neposredni bližini Gostilne Bistra in Tehniškega muzeja Slovenije se nahaja Menihov vrt, simbol zdravega življenja, povezanosti z naravo, samooskrbe in čudežnih moči plodov narave, ki jih obiskovalci zeliščnega vrta spoznavajo v doživetju Skrivnostna Bistra, ki je na voljo od srede, 14. 7. 2021. ZGODBA: Kuharski mojster šef Bruno skrbi za zeliščni vrt, [...] The post Najbolj dišeče doživetje tega poletja – Skrivnostna Bistra appeared first on TMS - Tehniški muzej Slovenije.

Anketiranje študentov

Fakulteta za dizajn, 1. julij 2021 ― Spoštovane študentke in študenti FD! Ob zaključku izpitnega obdobja,  bi vas radi prijazno spomnili, da je potrebno pred vpisom v višji letnik študijskega programa, izpolniti anketo o poteku študijskega procesa […] The post Anketiranje študentov appeared first on Fakulteta za dizajn.
Obisk portugalske delegacije, 25. 6. 2021

Obisk portugalske delegacije, 25. 6. 2021

Tehniški muzej Slovenije, 30. junij 2021 ― Pretekli teden (25. 6.) so nas v okviru portugalske delegacije obiskali zunanji in državni minister dr. Augusto Santos Silva, portugalska odpravnica poslov Luisa Pais Lowe, Generalni direktor za evropske zadeve na MZZ in veleposlanik Rui Vinhas in svetovalka zunanjega ministra za diplomatske zadeve Ana Rita Ferreira. Ogledali smo si razstavo Naš dragi avto, kmetijsko zbirko, [...] The post Obisk portugalske delegacije, 25. 6. 2021 appeared first on TMS - Tehniški muzej Slovenije.
Izjemen uspeh Črta Saksida na področju kemije

Izjemen uspeh Črta Saksida na področju kemije

Gimnazija Nova Gorica, 29. junij 2021 ― S ponosom sporočamo, da je v letošnjem šolskem letu Črt Saksida iz 3.b dosegel izjemen uspeh na področju kemije. Prejel je kar dve zlati priznanji, in sicer zlato Preglovo plaketo na državnem tekmovanju iz znanja kemije, ki je bilo 8. maja v Ljubljani, ter zlato priznanje na 55. Srečanju mladih raziskovalcev Slovenije 2021, ki je bilo [...]

RAZSTAVA KONCEPTUALNIH REŠITEV PRENOVE PARKA UNIVERZALE ŠTUDENTOV FAKULTETE ZA DIZAJN

Fakulteta za dizajn, 28. junij 2021 ― Predstavitev idejne prenove parka Univerzale v Domžalah, ki so ga pripravili študenti Fakultete za dizajn pod mentorstvom pred. Benjamina Hafnerja in doc. Iva Koritnika. Več si lahko ogledate na spodnjih […] The post RAZSTAVA KONCEPTUALNIH REŠITEV PRENOVE PARKA UNIVERZALE ŠTUDENTOV FAKULTETE ZA DIZAJN appeared first on Fakulteta za dizajn.
še novic