Razstava Barvna paleta Zlati žarek

Knjižnica Postojna, 21. junij ― To poletje našo knjižnico lepo dopolnjuje nova razstav 'Barvna paleta', ki jo je na ogled postavila Likovna sekcija Zlati Žarek in deluje v okviru Foto kluba Žarek Sežana.  Članice so amaterske slikarke: Maruša Maraž, Božica Mihalič, Tatjana Fičur, Cvetka Šemrov, Jana Štok in Dajana Čok.

Poletni urnik

Knjižnica Postojna, 19. junij ― Spoštovane bralce in uporabnike knjižnice obveščamo, da s 1. julijem prehajamo na poletni urnik knjižnice v Postojni (od 1. 7. do 31. 8.).  Potujoča knjižnica pa ne bo vozila od 29. 7. do 2.9. 2019.

Čajanka Pivka

Knjižnica Postojna, 22. maj ― KULTURNO DRUŠTVO LIPA PIVKA in KNJIŽNICA PIVKA vabita na pomladno čajanko v čitalnico knjižnice v Pivki v četrtek, 23.maja 2019, ob 17. uri. Ob čaju in pecivu se bomo spomnili Valentina Vodnika ob 200. obletnici njegove smrti. Tudi v njegove kuharske bukve bomo pokukali. Lepo povabljeni.
Download Movie The Lion King (2019)

Download Movie The Lion King (2019)

Knjižnica Postojna, 17. maj ― V torek, 28. maja, ob 19. uri vas vabimo v čitalnico knjižnice na literarno-umetniški večer z razstavo Odsevi besed, Zapisi podob, Glasovi skladb. Svoja dela bosta predstavljala v besedi in sliki Inja in Damir Smerdel. Z glasbo bosta večer dopolnila Matija Jahn in Ana Zlobec.
še novic