Razstava Agenda 2030

Knjižnica Postojna, 3. oktober ― V oktobru v pritličju knjižnice gostimo tudi razstavo, ki so jo pripravile naše mlade prostovoljke iz Postojne - "AGENDA 2030 - 17 ciljev trajnostnega razvoja''. Brez izgovora Postojna - Slovenija je nacionalna mladinska organizacija v javnem interesu, ki stremi k pozitivni družbeni spremembi in osebnostni rasti mladih.

Razstava Agenda 2030

Knjižnica Postojna, 2. oktober ― V oktobru v pritličju knjižnice gostimo tudi razstavo, ki so jo pripravile naše mlade prostovoljke iz Postojne - "AGENDA 2030 - 17 ciljev trajnostnega razvoja''. Brez izgovora Postojna - Slovenija je nacionalna mladinska organizacija v javnem interesu, ki stremi k pozitivni družbeni spremembi in osebnostni rasti mladih.

Strokovno predavanje in delavnice Cona ugodja z Anico Vitez

Knjižnica Postojna, 1. oktober ― V organizaciji Društva zdravljenih alkoholikov Postojna in v sodelovanju z Zvezo KZA Slovenije vabimo v soboto, 12. oktobra, od 10.00 – 13.00 v čitalnico knjižnice na strokovno predavanje in delavnice Cona ugodja - Pasti in poti iz navidezne sreče. Predavala bo in vodila dogodek Anica Gorjanc Vitez, dr. med., spec. psih., ter vedenjska kognitivna terapevtka in skupinska analitičarka.

Ure pravljic – Lisička Mici z Nejko Selišnik

Knjižnica Postojna, 1. oktober ― Dragi otroci! Začenjajo se URE PRAVLJIC. V sredo, 9. oktobra, ob 17. uri  vabimo otroke od 4. leta dalje na Otroški oddelek v našo pravljično sobo. Spoznali bomo Nejko Selišnik, ilustratorko in pravljičarko, ki bo predstavila svojo novo slikanico in gozdno pravljico Lisička Mici. Ura pravljic se bo naslednji dan ponovila v knjižnici v Pivki, 10. oktobra, ob 16. uri.

Strokovno predavanje in delavnice Cona ugodja z Anico Vitez

Knjižnica Postojna, 26. september ― V organizaciji Društva zdravljenih alkoholikov Postojna in v sodelovanju z Zvezo KZA Slovenije vabimo v soboto, 12. oktobra, od 10.00 – 13.00 v čitalnico knjižnice na strokovno predavanje in delavnice Cona ugodja - Pasti in poti iz navidezne sreče. Predavala bo in vodila dogodek Anica Gorjanc Vitez, dr. med., spec. psih., ter vedenjska kognitivna terapevtka in skupinska analitičarka.  

Ure pravljic – Lisička Mici z Nejko Selišnik

Knjižnica Postojna, 25. september ― Dragi otroci! Začenjajo se URE PRAVLJIC. V sredo, 9. oktobra, ob 17. uri  vabimo otroke od 4. leta dalje na Otroški oddelek v našo pravljično sobo. Spoznali bomo Nejko Selišnik, ilustratorko in pravljičarko, ki bo predstavila svojo novo slikanico in gozdno pravljico Lisička Mici. Ura pravljic se bo naslednji dan ponovila v knjižnici v Pivki, 10. oktobra, ob 16. uri.

Rastem s knjigo

Knjižnica Postojna, 24. september ― Prihodnji teden se od 24. septembra naprej tudi naša knjižnica pridružuje nacionalnemu projektu RASTEM S KNJIGO, ki spodbuja bralno kuturo mladih. Na predavanjih bomo v tem šolskem letu z veseljem spet gostili osnovnošolce in srednješolce.

Počitnice s knjigo

Knjižnica Postojna, 24. september ― Pridni bralci, poletni knjižni molji, ki ste zbirali podpise za akcijo POČITNICE S KNJIGO - danes, na dan"zlatih knjig" smo izžrebali 18 srečnih mladih bralcev, ki so sodelovali v akciji. Vse otroke, ki so sodelovali, vabimo na Otroški in mladinski oddelek naše knjižnice, da poizvejo, če so med srečnimi izžrebanci. Čestitamo☺
še novic