Nazaj v pisarno

Motovila, 19. maj ― Naša ekipa se počasi vrača v pisarno. Osebna srečanja zaenkrat še niso mogoča v polni meri. Smo pa kot v preteklih tednih dosegljivi prek e-pošte in družbenih omrežij. Poleg tega uporabnike vsak petek vabimo na individualna video srečanja prek spleta. The post Nazaj v pisarno appeared first on Motovila.

Če vam koronavirus otežuje izvedbo projekta s podporo Ustvarjalne Evrope …

Motovila, 11. marec ― Obvestilo za vse, ki sodelujete pri mednarodnih projektih s podporo Ustvarjalne Evrope in vam izbruh koronavirusa otežuje izvedbo in/ali udeležbo na sestankih in prireditvah, ki jih vi ali vaši partnerji organizirate v okviru tekočih projektov in so del trenutnih pogodb The post Če vam koronavirus otežuje izvedbo projekta s podporo Ustvarjalne Evrope … appeared first on Motovila.

Zdaj je čas, da spomnimo odločevalce, naj podprejo večji proračun za kulturo!

Motovila, 17. februar ― Prihodnost programa Ustvarjalna Evropa 2021–2027 je še vedno v rokah Evropskega sveta, s katerim se 20. februarja 2020 nadaljujejo pogajanja o proračunu EU. Zahtevajmo, da se kulturnemu sektorju omogoči razvoj z okrepljenim proračunom Ustvarjalne Evrope v proračunskem obdobju EU 2021–2027. The post Zdaj je čas, da spomnimo odločevalce, naj podprejo večji proračun za kulturo! appeared first on Motovila.

Projekt mora koristiti regiji Zahodnega Balkana in imeti jasno utemeljen dolgoročni učinek

Motovila, 13. februar ― Na tehnični delavnici za prijavitelje na razpis Kultura za Zahodni Balkan (Ljubljana, 12. feb. 2020) smo udeležence opremili z vsemi informacijami o razpisu in jim svetovali, kako se lotiti pisanja podrobnega opisa projekta. The post Projekt mora koristiti regiji Zahodnega Balkana in imeti jasno utemeljen dolgoročni učinek appeared first on Motovila.

Razširili horizonte na Nizozemskem

Motovila, 30. januar ― Motovila je med 19. in 23. jan. 2020 organizirala študijski obisk za povezovanje slovenskega in nizozemskega kulturnega in ustvarjalnih sektorjev. Obiskali smo nekaj deset priznanih prizorišč in organizacij v Amsterdamu in Rotterdamu. The post Razširili horizonte na Nizozemskem appeared first on Motovila.

Podpora kulturi je podpora Evropi!

Motovila, 20. december 2019 ― Podpri kampanjo za povečanje proračuna EU za kulturo! Evropski svet se pogaja o novem proračun EU post 2020. Zdaj je čas, da spomnimo odločevalce, naj podprejo večji proračun za kulturo. The post Podpora kulturi je podpora Evropi! appeared first on Motovila.
še novic