Prehod knjižnic na COBISS3/Izposojo

COBISS, 27. februar 2018 ― V Sloveniji že od leta 2013 poteka postopek prehoda knjižnic s COBISS2 na COBISS3/Izposojo. Zaradi opuščanja strojne opreme, ki uporablja operacijski sistem OpenVMS, smo bili prisiljeni začeti s postopnim opuščanjem programskega segmenta COBISS2/Izposoja ter začeti s postopnim prehodom knjižnic na … Beri naprej →

Pripravlja se Ljubljana Mini Maker Faire 2018

Ljubljana Mini Maker Faire, 9. februar 2018 ― Priprave na Ljubljana Mini Maker Faire 2018 so se pričele. 26. maja bo Ljubljana ponovno gostila ustvarjalce, umetnike in ‘Makerje’ na sploh iz Slovenije ter okoliških držav. Točno lokacijo vam razkrijemo kmalu, prav tako bomo počasi začeli objavljati kaj vse se bo na dogodku letos še dogajalo. Zagotovo se potrudimo pripraviti še bolji dogodek kot […] The post Pripravlja se Ljubljana Mini Maker Faire 2018 appeared first on Ljubljana Mini Maker Faire.

Pripravlja se Ljubljana Mini Maker Faire 2018

Ljubljana Mini Maker Faire, 9. februar 2018 ― Priprave na Ljubljana Mini Maker Faire 2018 so se pričele. 26. maja bo Ljubljana ponovno gostila ustvarjalce, umetnike in ‘Makerje’ na sploh iz Slovenije ter okoliških držav. Točno lokacijo vam razkrijemo kmalu, prav tako bomo počasi začeli objavljati kaj vse se bo na dogodku letos še dogajalo. Zagotovo se potrudimo pripraviti še bolji dogodek kot […] The post Pripravlja se Ljubljana Mini Maker Faire 2018 appeared first on Ljubljana Maker Faire.
še novic