Avtorske pravice v KKS

Avtorske pravice v KKS

CZK, 20. marec ― Na Centru za kreativnost pripravljamo priročnik, ki bo na poljuden način in s praktičnimi primeri obravnaval področje avtoskih pravic v KKS. Ker želimo z njim odgovoriti na vaše probleme in vprašanja, smo pripravili anketni vprašalnik. 
Dogodki CzK v marcu in aprilu 2020

Dogodki CzK v marcu in aprilu 2020

CZK, 16. marec ― Na podlagi razglasitve epidemije SARS-CoV-2 v Sloveniji je Muzej za arhitekturo in oblikovanje zaprt od 13. 3. 2020 do nadaljnjega. Med tem se na Centru za kreativnost trudimo vse izobraževalne dogodke, pri katerih je to mogoče, prestaviti v virtualno okolje.
Brezplačna mentorstva za vizualne umetnike

Brezplačna mentorstva za vizualne umetnike

CZK, 10. marec ― RAVNIKAR GALLERY SPACE in Center za kreativnost (CzK) objavljata prvi letošnji sklop brezplačnih mentorskih terminov za profesionalizacijo umetniškega delovanja na področju trženja in promocije umetniške produkcije [Kako (pre)živeti v umetnosti?], ki so namenjena vizualnim umetnicam in umetnikom. Prijave zbiramo do 18. marca!
CzK na Nizozemskem

CzK na Nizozemskem

CZK, 21. januar ― Ekipa MAO in CzK se je odzvala povabilu partnerske organizacije, Het Nieuwe Instituuta - inštituta za arhitekturo, oblikovanje in digitalno kulturo - in se udeležila pilotnega študijskega obiska oz. predstavitve nizozemskega kreativnega sektorja.
še novic