Počitnice kot v risanki!

Počitnice kot v risanki!

Kinodvor, 20. julij ― Kinobalonova počitniška delavnica animiranega filma bo potekala v Kinodvoru med 17. in 21. avgustom med 9. in 14. uro. Prijave so odprte od 22. julija za člane Kluba Kinobalon, za vse ostale pa od 1. avgusta.
Film pod zvezdami 2020

Film pod zvezdami 2020

Kinodvor, 17. julij ― Poleti na Ljubljanskem gradu ponoči zasijejo tudi filmske zvezde. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor znova pripravil izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo na ogled v letnem kinu pod zvezdami med 16. julijem in 8. avgustom. Vse vstopnice že v prodaji.
Začel se je Film pod zvezdami 2020

Začel se je Film pod zvezdami 2020

Kinodvor, 17. julij ― Včeraj smo na Grajskem dvorišču na otvoritvenem večeru s Peugeotom s projekcijo dokumentarca Jadralke (Maiden) pričeli letošnji Film pod zvezdami. Gledalce sta pozdravila Metka Dariš, direktorica Kinodvora, in Marko Brunskole z Ljubljanskega gradu, in kljub oblakom, ki so se zbirali na nebu, za trenutek ugledali zvezde ter se potopili v navdihujočo zgodbo o Tracy Edwards, ki je s »staro konzervo, polno babnic«, postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.
Kinotripovka Lana se predstavi

Kinotripovka Lana se predstavi

Kinodvor, 13. julij ― Kdo so članice in člani 5. Kinotripovega filmskega kluba? Da jih boste bolje spoznali, Kinotripovke in Kinotripovci odgovarjajo na Kinotripovih 5 vprašanj. O filmu, življenju in nasploh!
Ježila nas je … Kurja Polt na obroke!

Ježila nas je … Kurja Polt na obroke!

Kinodvor, 10. julij ― V četrtek, 9. julija je na Kinodvorišču Maša Peče predstavila film Psi ne nosijo hlač, prvi obrok festivala Kurja Polt, ki je bil načrtovan za letošnji april. Nadaljnje žanrske stvaritve lahko pričakujete še vse do decembra, do naslednjega obroka pa vabljeni kogledu utrinkov s prvega.
Gremo pod zvezde na Ljubljanski grad

Gremo pod zvezde na Ljubljanski grad

Kinodvor, 10. julij ― Film pod zvezdami, ki ga že deseto leto pripravljamo v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom, bo med 16. julijem in 8. avgustom postregel z najbolj odmevnimi filmi pretekle kinematografske sezone, program pa smo, kot vsako leto, prepletli tudi s svežimi predpremiernimi naslovi in posebnimi projekcijami. Vstopnice v prodaji od 11. julija.
še novic