Ben se vrača

Ben se vrača

MMC Gledamo, 22. maj 2019 ― Sredina maja morda ni idealen čas za predvajanje drame, ki se večinoma dogaja na božični večer in v noči, ki mu sledi - ampak hej, tudi praznik, skozi katerega se mora prebiti družina najstniškega zasvojenca z mamili, je vse prej kot idealen.
Prvič

Prvič

MMC Gledamo, 25. april 2019 ― Lepa dekleta ljubijo barabe, že dobra tri desetletja poje priljubljeni slovenski pevec, v literarni in filmski zgodovini pa je usodno srečanje lepo vzgojenega, nedolžnega, pridnega dekleta s praviloma . . .
Stan in Olio

Stan in Olio

MMC Gledamo, 23. april 2019 ― Čeprav je danes že močno zbledel spomin na njun subtilni fizični humor, ki so ga zaznamovale ponesrečene geste, vsakodnevne nerodnosti in značilne igre s prsti, pa veličastnega prispevka para Stan Laurel-Oliver Hardy nikakor ne bi smeli prezreti.
Oni

Oni

MMC Gledamo, 7. april 2019 ― Sergio je ambiciozen mladenič z juga Italije, ki se skuša brez posebnih pomislekov prebiti v najožje politične kroge kontroverznega medijskega tajkuna in večkratnega premierja Silvia Berlusconija.
Mi

Mi

MMC Gledamo, 25. marec 2019 ― Tisti, ki smo jih poteptali, odrinili in odvrgli, se niso pustili kar tako odgnati: priplezali bodo nazaj na površje, pa čeprav prek naših trupel. Še raje prek naših trupel. Mi je parabola razrednega boja - puščica, uperjena v srce ameriške družbe.
še novic