027 Fotkast: Jože Suhadolnik

027 Fotkast: Jože Suhadolnik

Marsowci Fotkast, 21. avgust 2016 ― Na mladostni fotografiji je podoben Joeju Strummerju. V obdobju panka in NSK je fotografiral skoraj dva tisoč koncertov in performansov. O skoraj vsaki znani (in manj znani) osebi pozna vsaj eno anekdoto. Njegova osebna fotografska knjižnica je impresivna, ne mara pa fotografskih natečajev.
025 Fotkast: zmagovalci World Press Photo

025 Fotkast: zmagovalci World Press Photo

Marsowci Fotkast, 11. junij 2016 ― Zakaj je letošnje leto tako uspešno za slovenske fotografe? Ker je velika begunska zgodba prišla do nas in smo lahko pokazali, kako dobri smo v resnici, je prepričan fotografski veteran in prvi slovenski nagrajenec na World Press Photo Joco Žnidaršič. Podobno razmišljata tudi letošnja nagrajenca Matic Zorman in Matjaž Krivic.
022 Fotkast: revija Fotografija

022 Fotkast: revija Fotografija

Marsowci Fotkast, 1. april 2016 ― Pred internetnimi forumi, spletnimi stranmi in družabnimi omrežji so bile fotografske revije skoraj edini vir informacij o tehničnih novostih, tehnikah in trendih. Danes so takšne revije vse bolj redke, saj na informacije nismo pričakati do mesečnega izida. A nekatere kljub temu vztrajajo.
še novic