011 Tranzistorij: Avtomobili (drugi del)

011 Tranzistorij: Avtomobili (drugi del)

Marsowci Tranzistorij, 24. april 2016 ― Sneg se je že stopil, ampak v nadaljevanju našega obiska pri Avtomobilih bomo vseeno stopali po Stopinjah v snegu. V drugem delu se bomo počasi poslovili od zgodovine ter se z bratoma Vuksanović in s pomočjo dolgoletnega basista in oblikovalca zvoka, Davida Šuligoja podali v sedanjost. Tu nas je pričakal novi album, ki smo ga izrabili tudi za klepet o glasbeni opremi, ki je najbolj zaznamovala njihov zvok.
010 Tranzistorij: Avtomobili (prvi del)

010 Tranzistorij: Avtomobili (prvi del)

Marsowci Tranzistorij, 17. marec 2016 ― Po dolgih in zavitih poteh se je Tranzistorij tokrat odpeljal k Avtomobilom. Že dolga desetletja brnijo in brez odvečnega pospeševanja štejejo dolge glasbene kilometre, ki sežejo v globino. Brata, Marko in Mirko Vuksanovič sta nas tokrat zvabila v njihov zvočni brlog - v snemalni studio njihovega basista Davida Šuligoja v Novo Gorico.
004 Tranzistorij: Mi2 (drugi del)

004 Tranzistorij: Mi2 (drugi del)

Marsowci Tranzistorij, 22. november 2015 ― Tudi Mi2 letos praznujejo dvajsetletnico in v tem času so se uspeli od štajerskih veseljakov spremeniti v Mi2 Nazionale, kot pravi Dimek v drugem delu pogovora. Tranzistorij se nadaljuje v stari šmarski šoli, kjer vadijo MiDvajevci. Tokrat jim za spremembo zdrsne celo kak resen premislek. A ta ne traja prav dolgo.
še novic