Panon u svašti!

Panon u svašti!

Radio Študent, 5. november 2019 ― V tokratni svaštarnici ne bomo poslušali le za glasbo v Ljubljani, temveč bomo poslušali tudi Ljubljano samo. Piskajoče zvoke semaforjev za pešce, zvončkljanje bakrenih centov, ki se nam valjajo po žepih in zasanjane pop eksperimente Panona, glasbenika ki vse te zvoke ceni in jih skrbno plete v svoje glasbene kreacije.
Delfini nad Afriko

Delfini nad Afriko

Radio Študent, 5. november 2019 ― Ministrstvo za kulturo se je odzvalo na skrbi in strahove nevladnih organizacij, o katerih smo poročali včeraj, piše Slovenska tiskovna agencija. Na ministrstvu so zapisali, da so “evidentirali težave na omenjenih primerih,” ter obljubili rešitev na sistemski ravni.
2+2 =

2+2 =

Radio Študent, 4. november 2019 ― Soundsystem Cpt Soula z glasbo izvajalcev, kot so: Starcrawler, The Bob Seger System, Plague Vendor, The Jackets, The Regrettes, Ezra Furman, Eilen Jewell ...  
Substanca

Substanca

Radio Študent, 4. november 2019 ― Cpt Soul daje v poslušanju opojni miks z novo glasbo avtorjev, kot so Mark Lanegan Band, Sturgill Simpson, Kim Gordon, Ty Segall, Ghost Funk Orchestra...
Riddim Operator #440 !!!

Riddim Operator #440 !!!

Radio Študent, 4. november 2019 ― Današnja oddaja ponovno pretežno v roots vajbu. Sukali bomo redke in neizdane komade založbe Studio 1 v rocksteady stilu... nekaj bo komadov domače produkcije (Krebl, Kočevska Orkestra in Tina D s Tilwin)... novitete s strani Gardne, Red Eye in Mungos Hi Fi z Evo Lazarus... in malo bolj nastepirani komadi založbe Alchemy Dubs... pa še intervju, tokrat z Junior Kellyjem.
Alarma v.103 + Ahadadream

Alarma v.103 + Ahadadream

Radio Študent, 4. november 2019 ― V 103. epizodi Futon predstavlja sveže glasbene novosti iz sveta club in bass elektronike. V drugi polovici oddaje pa se bo primarno na Radiu Študent predstavil londonski producent in DJ, Ahadadream, ki konec meseca tudi prvič prihaja v Slovenijo.
Breme in položaj

Breme in položaj

Radio Študent, 4. november 2019 ― Danes je Asociacija, zagovorniško združenje nevladnih organizacij in samostojnih delavcev v kulturi, zaradi resne bojazni, “da bo ministrstvo za kulturo breme svojih napak preložilo na nevladne organizacije”, sklicala tiskovno konferenco. Strah nevladnikov budi zadnja epizoda v seriji “Programski razpis Ministrstva za kulturo 2018‒2021”.
GOLAŽ NAŠE KRIVDE

GOLAŽ NAŠE KRIVDE

Radio Študent, 4. november 2019 ― Vprašanje, kaj se je okoli prazničnih dni dogajalo v Novi pošti, terja odgovor z uverturo, ki se bo najprej zavrtela okoli opisa specifičnosti žanra bralne uprizoritve z naslovom Vse se je začelo z golažem iz zajčkov in njene hibridne manifestacije.
še novic