Rok Golob na Kitajskem

Rok Golob na Kitajskem

SIGIC - Novice, 15. december 2017 ― Rok Golob, glasbenik, skladatelj, producent, aranžer, dirigent in avtor, se je ta teden vrnil iz Kitajske. V Šanghaj je bil povabljen na izvedbo skladbe 'Composers trip to China', ki jo je napisal po naročilu za Shanghai National Chamber Orchestra.
Radart #8: Radar Vozlišče

Radart #8: Radar Vozlišče

SIGIC - Novice, 12. december 2017 ― Odprta radijska raziskovalna platforma RADAR - Radio Študent 89,3 MHz bo v četrtek, 14. decembra v sodelovanju z Društvom Ljudmila, Zavodom Atol in Zavodom Delak = OSMO/ZA ter Modrim Kotom (Tovarna Rog) zavozlala že 8. v seriji RADART dogodkov.
Ropotarnica v ŠKUC-u

Ropotarnica v ŠKUC-u

SIGIC - Novice, 11. december 2017 ― Cikel koncertnih dogodkov Ropotarnica se je v Galeriji ŠKUC začel že leta 2014 in danes suvereno stoji v družbi koncertnih ciklov in serij v prestolnici in širše, ki odpirajo nove prostore za kreativna glasbena in zvočna snovanja. O ciklu solo nastopov smo se pred osemnajsto edicijo pogovarjali s programskim vodjo Vitjo Balažalorskym.
Fenomen historičnega žanra

Fenomen historičnega žanra

SIGIC - Novice, 8. december 2017 ― V Klubu Slovenskega mladinskega gledališča je 29. novembra v okviru cikla pogovorov Dežela pridnih potekal razgovor o slovenski popevki. Navezal se je na eno od izhodišč aktualne predstava Slovenska popevka, ki je nastala v koprodukciji s Centrom za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič iz Drage.
Strictly Analog # 5

Strictly Analog # 5

SIGIC - Novice, 8. december 2017 ― V soboto, 9. decembra, se bo v prostorih Kreativnega centra Poligon odvila že peta edicija festivala Strictly Analog Ljubljana #5, ki poteka v organizaciji Društva Ljudmila in Zavoda Projekt Atol.
še novic