Ritem norosti

Vrabec Anarhist, 18. julij 2019 ― Žal se vse prepogosto izkaže, da je industriji mar zgolj za dobiček in storilnost ter da t. i. napredek v tehniki prevajalcu delo lahko celo oteži. The post Ritem norosti appeared first on Vrabec Anarhist.

Pravzaprav je, žge, ostaja

Vrabec Anarhist, 4. julij 2019 ― Tako pesmi niso goli izpis, izbruh, ekspresionistični izraz doživetega, temveč postopek osvobajanja in analiziranja bolečine, in seveda razmišljanja. The post Pravzaprav je, žge, ostaja appeared first on Vrabec Anarhist.
Umirjeno in spevno

Umirjeno in spevno

Vrabec Anarhist, 1. julij 2019 ― V romanesknem svetu Zamaknjenosti ni več ene same, prave poti, ki bi osmišljala, ampak obstaja množica med seboj prepletajočih se poti, ki ponazarjajo podobo posameznika v sodobnem svetu brez negibnega središča in vseobsegajoče Resnice. The post Umirjeno in spevno appeared first on Vrabec Anarhist.

Ribica

Vrabec Anarhist, 27. junij 2019 ― Medtem, ko je jedla makaronovo solato, se je spraševala, v kakšen zid so se zaleteli, da je tako treščilo. Moral je biti prav zares trd zid. The post Ribica appeared first on Vrabec Anarhist.
še novic