PIFrecepti Daria Corteseja

PIFrecepti Daria Corteseja

PIFcamp, 16. avgust ― Korenčkova Solata z Divjimi rastlinami 1.0 V solatno skledo naribajte korenje. Dodajte bučno olje, kis in prepražena sezamova semena. V solato dodajte še malo cvetov ter fino narezanih listov rmana (Achillea millefolium) in navadnega pelina (Artemisia vulgaris). Več listov in cvetov boste dodali, več okusa bodo te aromatične rastline dale solati, zato ne pretiravajte, ker … Continue reading PIFrecepti Daria Corteseja The post PIFrecepti Daria Corteseja appeared first on PIFcamp.
Zaključil se je 3. PIFcamp!

Zaključil se je 3. PIFcamp!

PIFcamp, 9. avgust ― Tretja edicija PIFcampa je uspešno za nami, glede na odzive udeležencev in število končanih projektov pa lahko brez zadržkov zatrdimo, da je bila najuspešnješa do sedaj. Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem, ki so PIFcamp omogočili, začenši z organizacijsko ekipo Društva Ljudmila, Zavoda Projekt Atol in letošnjih so-organizatorjev, ekipe BioTehne in Rampa Laba. … Continue reading Zaključil se je 3. PIFcamp! The post Zaključil se je 3. PIFcamp! appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 6. dan

PIFcamp 2017 – 6. dan

PIFcamp, 6. avgust ― Vse bližje je konec tabora, kar se pozna tudi pri projektih, ki bolj ali manj prihajajo v zaključno fazo. Po zajtrku smo si tako lahko vzeli čas za druženje ob reki. Odpravili smo se na zdaj že tradicionalen pohod do Velikih korit Soče, na resnično pravljično lokacijo, kjer lahko občuduješ smaragdno reko, skačeš v vodo … Continue reading PIFcamp 2017 – 6. dan The post PIFcamp 2017 – 6. dan appeared first on PIFcamp.
še novic