DIVLJE JAGODE: ‘Vatra’ (1985)

Rocker.si, 21. maj ― Divlje Jagode so nedvomno ena od zasedb s področja nekdanje skupne države, ki so v razponu nekaj let ustvarile žanrske klasike, potem pa zaradi kombinacije nesrečnih okoliščin in geopolitičnih dogodkov v regiji (skoraj) propadle in [...] The post DIVLJE JAGODE: ‘Vatra’ (1985) appeared first on Rocker.si.

Jack in Lisa Osbourne se ločujeta

Rocker.si, 21. maj ― Jack in Lisa Osbourne sta spregovorila o svoji odločitvi, da se po šestih letih zakona ločita in vsak odide svojo pot dalje … Vseeno pa sta se odločila, da bosta ostala v prijateljskem odnosu in [...] The post Jack in Lisa Osbourne se ločujeta appeared first on Rocker.si.

Los Ventilos z novim videom ‘Bolj počasi’

Rocker.si, 21. maj ― Los Ventilos predstavljajo novo skladbo in videospot ‘Bolj počasi‘. Skladba je eksplozivna mešanica rocka in sintetičnih, elektronskih zvokov. Los Ventilos drvijo dalje Začetki ljubljanskih rockerjev segajo v prelom tisočletja, ko so nam postregli s svojo [...] The post Los Ventilos z novim videom ‘Bolj počasi’ appeared first on Rocker.si.
Emona BRASS festival 2018

Emona BRASS festival 2018

SIGIC - Novice, 21. maj ― Med 24. in 26. 5. 2018 bo na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana potekal že drugi Emona BRASS festival 2018. Gre za festival, ki združuje koncerte, mojstrske tečaje in delavnice za trobilce - trobentače, pozavniste, horniste in tubiste.
Svaštarnica

Svaštarnica

Radio Študent, 20. maj ― klub Bassiani pravi, da je njegovo delovanje ogroženo Swans ter Wolf Eyes na novo izdajajo stare albume, hkrati napovedujejo... R+R=NOW, še en projekt Roberta Glasperja, napoveduje album in svetovno turnejo Aesop Rock ima nov singlič FLO remiks,

Litijski festival F52 razkriva ime prvega nastopajočega

Rocker.si, 20. maj ― Litijski festival F52 (TUKAJ) je razkril ime prvega nastopajočega. To bodo slovenski rock trubadurji Mi2, ki bodo poskrbeli, da bo mlado in staro, ruralno in urbano zapelo v en glas, in to brez prisotnosti harmonike. [...] The post Litijski festival F52 razkriva ime prvega nastopajočega appeared first on Rocker.si.

Arctic Monkeys se prodajajo bolje kot ostalih TOP 20 skupaj

Rocker.si, 20. maj ― Najnovejši album skupine Arctic Monkeys ‘Tranquility Base Hotel & Casino’ je na poti, da bendu iz Seffielda priskrbi še eno prvo mesto na lestvici najbolje prodajanih zgoščenk. Trenutno se fantje prodajajo bolje kot vseh ostalih [...] The post Arctic Monkeys se prodajajo bolje kot ostalih TOP 20 skupaj appeared first on Rocker.si.

Rolling Stones so začeli z novo turnejo

Rocker.si, 20. maj ― The Rolling Stones so začeli z novim delom  No filter turneje. Serija nastopov se je začela v irskem Dublinu, končala pa se bo v poljski Varšavi. Objavljamo podrobnosti s prvega nastopa: Repertoar Sympathy For The [...] The post Rolling Stones so začeli z novo turnejo appeared first on Rocker.si.

Guns N’ Roses se novembra podajajo še v Azijo

Rocker.si, 20. maj ― Združitveni turneji Not In This Lifetime, na kateri se trenutno mudijo Guns N’ Roses ni videti konca, saj je bend objavil sedem novih koncertnih datumov. Axl Rose in tovarišija se bodo novembra podali v Azijo, [...] The post Guns N’ Roses se novembra podajajo še v Azijo appeared first on Rocker.si.
DRUGOGODBAŠKO UVAJANJE 03

DRUGOGODBAŠKO UVAJANJE 03

Radio Študent, 20. maj ― SEZNAM SKLADB ZA ODDAJO GLOBALUNA 20. 05. 2018 Љубојна: Radio Luboyna - Љубојна Via Битола Битлси (Бајро Закон Корпорејшн, 2016)/ 1. Kratovo via Brazil (6'04'') Љубојна: Radio Luboyna - Љубојна Via Битола Битлси (Бајро Закон Корпорејшн, 2016)/ 2. Ogreala mesechina (5'36'')

Obalni program festivala Druga Godba 2018

Muzikobala, 20. maj ― Zavod Druga godba Ljubljana, organizator festivala Druga godba, je na nedavnih novinarskih konferencah, ki sta potekali v Ljubljani in Piranu, predstavil pester program 34. mednarodnega festivala Druga godba, ki bo potekal med 24. in 26. majem na različnih prizoriščih v Piranu in Ljubljani. Festival je vsem zbranim medijem predstavil Bogdan Benigar, član Programskega odbora Zavoda [&hellip The post Obalni program festivala Druga Godba 2018 appeared first on Muzikobala.

Billy Duffy (The Cult) o novem studijskem albumu

Rocker.si, 20. maj ― Billy Duffy (The Cult) se je v nedavnem intervjuju za Pittsburgh Music Magazine dotaknil tudi bendovega morebitnega novega albuma: »O novi plošči se še pogovarjamo. Vemo, da smo zmožni tega. Potreben bo le pravi trenutek. Ian [...] The post Billy Duffy (The Cult) o novem studijskem albumu appeared first on Rocker.si.
še novic