OBVESTILO ABONENTOM – Jesenski gledališki trojček

SLG Celje, 16. oktober 2017 ― Spoštovani abonenti,   v okviru abonmaja sezone 2017/18 imate možnost proste izbire dodatne predstave, ki bo uprizorjena v SLG Celje.   Prva predstava bo TROJNO ŽIVLJENJE ANTIGONE Slavoja Žižka, ki bo na sporedu 5. novembra 2017, ob 19.30.   Vstopnice lahko rezervirate pri blagajni SLG Celje, ki je odprta vsak delavnik od 9.00 do 12.00 in od 15.00 do 18.00.

Baletni Gospoda Glembajevi iz Zagreba v Cankarjevem domu

SiGledal Novice, 16. oktober 2017 ― Baletni ansambel Hrvaškega narodnega gledališča iz Zagreba bo nocoj v Cankarjevem domu v sklopu abonmaja Veličastnih 7 v baletni različici izvedel najbolj znano dramo Miroslava Krleže Gospoda Glembajevi. Koreograf, režiser in avtor libreta je Leo Mujić, ki je izbral tudi glasbo. Kot je pred časom zapisal Večernji list, je ustvaril balet strasti.

AGRFT na FBS

Borštnikovo srečanje, 15. oktober 2017 ― Prev lepo vas vabimo na ogled produkcij UL AGRFT. Vstopnice za predstave so naprodaj na posameznem prizorišču pol ure pred predstavo in pri blagajni SNG Maribor. Cena vstopnice je 5 € , za študente in dijake ni vstopnine. Za produkcijo Zločin in kazen pa je organiziran brezplačen prevoz v Ljubljano!

Začenja se nova sezona SSG!! VSE POMEMBNE INFORMACIJE

SSG Trst, 14. oktober 2017 ― SOBOTA, 14. OKTOBRA, OB 20.30 / NEDELJA, 15. OKTOBRA, OB 16.00 OTVORITEV SEZONE 2017/2018 SLOVENSKEGA STALNEGA GLEDALIŠČA V TRSTU z gostujočo predstavo SNG Maribor POHUJŠANJE V DOLINI ŠENTFLORJANSKI v režiji Janusza Kice IN KONEC ABONMAJSKE KAMPANJE! -STE ŽE NAROČILI IN PLAČALI ABONMA? Pričakujemo Vas na otvoritvi sezone! (preverite na vašem abonmaju, če je vaš red na vrsti […]

Teja Reba ob zaključku Mesta žensk: Odprli smo veliko vprašanj za različna občinstva

SiGledal Novice, 14. oktober 2017 ― Z burlesknim performansom avtorice in izvajalke Urške Vohar Tatovi podob predstavljajo: Matilda Buns in njene žemljice, ki mu bo sledila "nora zaključna zabava", se bo nocoj na Metelkovi sklenila 23. izdaja Mesta žensk. Umetniška vodja festivala Teja Reba je povedala, da so letos odprli veliko vprašanj, ki so "zintrigirala" različna občinstva.
Radikalnost hoje

Radikalnost hoje

Dnevnik, 14. oktober 2017 ― Za ljudi je hoja večinoma neproblematično, samoumevno početje, a kot opozarja lokacijski performans Irene Pivka in Branka Zormana HODI.TI, je lahko za posameznika tudi radikalno početje, če se udejanja skupinsko, pa tudi odraz politične akcije....
še novic