Riddim Operator #673 !!!

Riddim Operator #673 !!!

Radio Študent, 22. april ― Danes vrtimo eno izmed zadnjih izdaj založbe Dig This Way, še vedno pa vrtimo tudi novo ploščo Sassje. Malo se bomo spomnili sobote (20. 4.) in zavrteli Marcus I-ja, Soul Power & Sound in Banana Zvuk ... za tahitre imamo sveže izdaje založb Serial Killerz in V Recordings ... stepiramo z O.B.F ...

100 Maratoncev 24

Radio Študent, 22. april ― Tokratna oddaja bo v celoti namenjena slavnostni razglasitvi letošnjih klubskih maratoncev Radia Študent! Ošilite svoja ušesa in se priklopite na 89.3Mhz ob 12.00 ter prejmite razodetje.
Klubski maratonci 2024

Klubski maratonci 2024

Radio Študent, 22. april ― Tokrat pičimo s prve na:   💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 RAZGLASITEV KLUBSKIH MARATONCEV 2024 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥   MALA ROZA MUCA

Gedore z novim singlom Rad sem tak

Muzikobala, 22. april ― Gedore se po izdanem albumu Od tu do tam vračajo z novimi vižami. Rad sem tak je poskočna in hudomušna pripoved o posamezniku, menefregistu (pojav splošne brezbrižnosti, malomarnosti in neodgovornosti v družbi), ki se za plezanje po socialni lestvici ne zmeni pretirano. Po liniji najmanjšega odpora in s sekanjem ovinkov se nekam že pride. In […] The post Gedore z novim singlom Rad sem tak appeared first on Muzikobala.

Naša pesem vstopila v šesto desetletje

SIGIC - Novice, 22. april ― ​20. do 21. aprila je v Unionski dvorani v Mariboru potekalo že 28. državno tekmovanje slovenskih zborov Naša pesem, kjer je na petih tekmovalnih koncertih nastopilo 20 zborov iz vse Slovenije. Zmagovalec je  Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze v Ljubljani z dirigentko Rahelo Durič Barić.

Rezultati 28. Naše pesmi 2024

Naši zbori, 21. april ― KONČNI REZULTATI, PRIZNANJA IN NAGRADE NAŠE PESMI 2024 1. mesto, ZLATA PLAKETA in PRVA NAGRADA:Akademski pevski zbor Tone Tomšič Univerze… The post Rezultati 28. Naše pesmi 2024 appeared first on Naši zbori.
še novic