Death Grips

Death Grips

Radio Študent, 15. avgust 2017 ― Kino Šiška, 14. 8. 2017   Recenzije koncerta Death Grips ne moremo začeti drugače kot pri vstopu v Katedralo Kina Šiške. Pri le-tem se je namreč že pošteno v času, ko naj bi se odvijal koncert, nabirala vrsta, ki se je sezuvala, obračala in poplesovala po žvižgih detektorjev kovine, varnostniki, ki so jih držali, pa po žvižgih ekipe Death Gripsov.
Žensko pero v glasbi stoletij /1/

Žensko pero v glasbi stoletij /1/

ARS Skladatelj tedna, 15. avgust 2017 ― Čeprav mnogo redkeje kot moški, so tudi ženske s pesniškim ali skladateljskim peresom skozi zgodovino usmerjale razvoj poezije in glasbe in umetnosti nasploh. Že iz časa antike je poznana grška pesnica Sapfo, ki je skozi čas navdihnila številne glasbene ustvarjalce; iz starozaveznih biblijskih časov je poznana Judita, ki je z lepoto in pogumom rešila svoje […]

Koncert ob 50. obletnici Faraonov odpade

Muzikobala, 14. avgust 2017 ― Koncert ob 50. obletnici Faraonov, ki bi se moral po prvotnih načrtih odviti danes v Simonovem zalivu, kasneje pa je bil premeščen na soboto, 18. 8., na Veliki trg v okvir Ribiškega praznika, odpade. Foto: Tomaž Primožič/rtvslo.si The post Koncert ob 50. obletnici Faraonov odpade appeared first on Muzikobala.
Alarma v.052

Alarma v.052

Radio Študent, 14. avgust 2017 ― ''The Lancer is the iconic assault rifle. It's a powerful weapon, dealing fairly high damage at all ranges, with decent accuracy and a large ammo capacity. As with previous games, the Lancer has a chainsaw on it, that can be revved up and used to instantly kill most small to medium sized enemies.''
Riddim Operator #325 !!!

Riddim Operator #325 !!!

Radio Študent, 14. avgust 2017 ― Tokratna oddaja bo skoraj v celoti posvečena glasbi, ki jo boste lahko slišali, videli in čutili na letošnjem Overjam festivalu. Sukali bomo od skoraj neverjetnega Dub FX, do francoskega Panda Dub, slovenskih Raggalution in druge: od headlinerjev Dona Carlosa, Ky-Mani Marleya, Freddieja McGregorja, Alborosieja in številne druge.
Kolektivnost pred vsem

Kolektivnost pred vsem

Odzven, 14. avgust 2017 ― Idrijsko zasedbo Divje jezero, ki se je pred dvema letoma predstavila s prvencem Mestni vrvež, prej kot virtuozne solistične improvizacije odlikuje kompaktna skupinska igra.
še novic