Back to Black

MMC Gledamo, 15. april ― Amy Winehouse je bila unikatna, neverjetno nadarjena umetnica. Njeno prekratko življenje bi si zaslužilo iskreno, sočutno obravnavo, kakršne v življenju ni bila deležna. Zaslužilo bi si več kot Back to Black, revizionistično in banalno melodramo.
Radikal

Radikal

MMC Gledamo, 10. april ― Film Radikal, ki je na festivalu Sundance dobil nagrado občinstva, pripoveduje resnično zgodbo o mehiškem učitelju, ki poskuša z nekonvencionalnimi metodami motivirati učence v revni, s kriminalom prežeti soseski.
Zbudi me

Zbudi me

MMC Gledamo, 31. marec ― Naslov Šantićevega novega filma bi lahko dopolnili Zbudi me iz preteklosti. Glavni lik je Rok, ki je pred kratkim doživel nesrečo, v kateri je izgubil spomin. Ne spomni se svojega dekleta Rine in službe, ki jo je opravljal pred nesrečo.
Kako seksati

Kako seksati

MMC Gledamo, 25. marec ― Prve samostojne počitnice s prijatelji, prva počitniška romanca, prva izkušnja spolnosti: ti mejniki najstniškega življenja pogosto pridejo v paketu. In če v nas morda pustijo grenak priokus, to najraje kar potlačimo – ali pa, še huje, romantiziramo.
še novic