Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 14. december ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.
B to the W

B to the W

Radio Študent, 13. december ― Britanska založba Eglo je izdala drugi presek svojega delovanja. Roc Marciano navrgel še en mikstejp uličarskega mrmranja Marcielago. Kankick kot vedno pod radarjem z beattejpom Lounge Sounds for Mom. Italijanski psych funkerji Calibro 35 z novo plato Momentum. Še topla je tudi kompilacija nemškega novega jazza Kraut Jazz Futurism. Detroitski DJ Andres s precej povprečno plato Andres IV.

Kolektiv Beton LTD pripravlja novo produkcijo

Rocker.si, 13. december ― Beton Ltd. pripravlja novo produkcijo, ki tokrat ne bo gledališka predstava, ampak LP plošča z naslovom Mahlzeit. Izšla bo 19. 12., na premieri koncerta oziroma glasbeno performativnega dogodka, ki bo v Stari elektrarni 19. in [...] The post Kolektiv Beton LTD pripravlja novo produkcijo appeared first on Rocker.si.
EOD pred nastopom v K4

EOD pred nastopom v K4

Radio Študent, 13. december ― Pred drevišnjim nastopom v okviru serialke Phi v K4 tokrat gostimo enega vidnejših norveških elektronskih producentov EOD-a, ki je s svojimi izpeljankami IDM-a, electra, acida in breakbeata v prvi polovici prejšnjega desetletja najprej navduševal spletno skupnost, zbrano okoli založb Rephlex, Planet Mu in Warp.

Kreslinovanje v Cankarjevem domu kot predbožično darilo

Rocker.si, 13. december ― Brez tradicionalnega Kreslinovanja v Cankarjevem domu pač ne gre! Gospod s črno kitaro je še enkrat več razprodal tri zaporedne večere, na katerih je igral tako stare uspešnice kot skladbe z novega albuma ‘Kaj naj [...] The post Kreslinovanje v Cankarjevem domu kot predbožično darilo appeared first on Rocker.si.
LEKCIJE CORBYNIZMA

LEKCIJE CORBYNIZMA

N'toko blog, 13. december ― Po včerajšnjem hudem volilnem udarcu britanske levice je pomembno, da se v socialističnih gibanjih osredotočimo na ključne lekcije in ne nasedamo neumnim zaključkom sredinskih komentatorjev.
My Svašty

My Svašty

Radio Študent, 13. december ― Tokrat se bomo v Svaštarnici posvetili nizozemsko-novozelandskemu bendu My Baby, ki bo danes nastopil na novoletni zabavi v Kinu Šiška.
Za en bokal muzike

Za en bokal muzike

ARS Za en bokal muzike, 13. december ― Poslušamo posnetke ljudske glasbe iz starejših oddaj Slovenska zemlja v pesmi in besedi in iz arhivov naše radijske postaje ter Glasbeno narodopisnega instituta. Poslušamo posnetke ljudske glasbe iz starejših oddaj Slovenska zemlja v pesmi in besedi in iz arhivov naše radijske postaje ter Glasbeno narodopisnega instituta.
Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 13. december ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.
še novic