Skupina Imperij predstavlja Seleno

Rocker.si, 19. september ― Skupina Imperij je lanskega oktobra izdala aktualni album Lutke, ki je drugi po vrsti. Skupina, ki raziskuje žanre od rocka, alternativnega rocka pa vse do popa, obstaja dobrih 6 let. Za njimi je kar nekaj [...] The post Skupina Imperij predstavlja Seleno appeared first on Rocker.si.

PUFF band “pure rock tour” jutri v Orto baru!

Rocker.si, 19. september ― PUFF band “pure rock tour”, 20. septembra v Orto baru v Ljubljani. Prost vstop. Nastanek rock skupine PUFF band sega v leto 2014, povezala se je petorica postojnskih glasbenih ustvarjalcev. Člani skupine so vokalist Nick [...] The post PUFF band “pure rock tour” jutri v Orto baru! appeared first on Rocker.si.
Predstavitev knjige Piranski Bitlesi, koncert in 45. obletnica skupine Spomin

Predstavitev knjige Piranski Bitlesi, koncert in 45. obletnica skupine Spomin

Muzikobala, 19. september ― Spoštovani ljubitelji rocka, popa, Pirana in vsega lepega, 28. septembra 2019 ob 19. uri ste vljudno vabljeni v Monfort (skladišče soli pri portoroški bencinski črpalki), kjer boste doživeli nekaj čudovitega, nepredvidljivega in nepozabnega. Predstavljena bo namreč dolgo pričakovana knjiga Piranski bitlesi, ki govori o rojstvu in puberteti bit, rock in pop glasbe v piranskem prostoru. O [&hellip The post Predstavitev knjige Piranski Bitlesi, koncert in 45. obletnica skupine Spomin appeared first on Muzikobala.

Lumberjack napadajo z največjim koncertom v karieri!

Rocker.si, 19. september ― Lumberjack je skupina petih mladih fantov, ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna zagnanost so jih pripeljali na številne slovenske odre, med drugim tudi na festivale kot so Gora rocka, Kolpa music festival, Trnfest, Rocktronica, Groš na [...] The post Lumberjack napadajo z največjim koncertom v karieri! appeared first on Rocker.si.

Carina predstavlja novi singl in napoveduje izid albuma

Rocker.si, 19. september ― Znani domači punkerji Carina se vračajo z novim singlom ”Oči”. Novo skladbo so Cariniki opisali v svojem stilu: »Navkljub primerom iz zasedb Eagles, Black Sabbath, Nirvana. Queen, kjer so bobnarji pisali tudi pesmi, to praviloma [...] The post Carina predstavlja novi singl in napoveduje izid albuma appeared first on Rocker.si.
Čas, prostor in glasba

Čas, prostor in glasba

ARS Čas, prostor in glasba, 19. september ― Glasba je umetnost, ki deluje v določenem času. Da jo prav razumemo, potrebuje svoj prostor. Prostor je za poslušanje glasbe pomemben, čas je ne obhoden. Glasba je umetnost, ki deluje v določenem času. Da jo prav razumemo, potrebuje svoj prostor. Prostor je za poslušanje glasbe pomemben, čas je ne obhoden.

METRONOMY kmalu v Kinu Šiška

Rocker.si, 18. september ― Elektro pop heroji Metronomy veljajo za eno najbolj cenjenih sodobnih britanskih zasedb, po naslovnicah uglednih glasbenih publikacij, razprodanih koncertnih dvoranah in najznamenitejših festivalih po svetu pa se bodo končno oglasili tudi na našem odru. Ob [...] The post METRONOMY kmalu v Kinu Šiška appeared first on Rocker.si.

Špil v placu – tokrat v Ljubljani!

Dan D, 18. september ― Naše špile v Novem mestu je v dobrih dveh letih obiskalo več kot 2.000 ljudi z vseh koncev in krajev Slovenije (pa tudi ene 2 iz tujine). Ker smo se na njih vsi dobro počutili, smo se odločili, da poskusimo to intimno vzdušje preseliti še v Ljubljano. Cankarjev dom nam je prijazno posodil svoj Klub […]

Ozzy Osbourne dokončal solo album!

Rocker.si, 18. september ― Ozzy Osbourne verjame, da mu je prav glasba pomagala do popolnega okrevanja, pevec pa dodaja, da je to najboljši album, kar jih je posnel. “Imam nov album in pomagal mi je priti nazaj na pravo [...] The post Ozzy Osbourne dokončal solo album! appeared first on Rocker.si.

Konec septembra: Mi2 + Lumberjack v Bazenu Kranj

Rocker.si, 18. september ― Rock ljubitelji, v koledarju si zabeležite 28. september, ko bo Bazen grmel v rock ritmih! Bazen Kranj obiščejo legendarni MI2, ki s koncertom na Bazenu že korakajo 25. obletnici delovanja naproti. Prodaja vstopnic: – 10,00 [...] The post Konec septembra: Mi2 + Lumberjack v Bazenu Kranj appeared first on Rocker.si.
Kitariada 2019

Kitariada 2019

SIGIC - Novice, 18. september ― Glasbena šola Sama Šalamona Takt Ars, Društvo IndiJanez in glasbena trgovina Hartman organizirajo Kitariado 2019, ki bo potekala v soboto, 28. septembra 2019 v MC Pekarna.
še novic