Romeo in Julija flirtata že 20 let

Rocker.si, 20. april ― Skupina Flirrt predstavlja jubilejno verzijo hita ‘Romeo in Julija‘, v kateri je violino odigral Gibonnijev mojster Marko Ramljak. Flirrt na sceni že 25 let Skupina Flirrt zabava, ustvarja, se razvija, redno izdaja novo glasbo in [...] The post Romeo in Julija flirtata že 20 let appeared first on Rocker.si.

Evanescence z novim videom ‘Better Without You’

Rocker.si, 20. april ― Ameriška rock zasedba Evanescence je te dni izdala nov video za sklabo ‘Better Without You‘, ki je tudi na njihovem aktualnem studijskem albumu ‘The Bitter Truth‘. Plošček je izšel 26. marca pod okriljem glasbene založbe [...] The post Evanescence z novim videom ‘Better Without You’ appeared first on Rocker.si.

Foo Fighters primorani prestaviti evropsko turnejo

Rocker.si, 20. april ― Ker se situacija glede pandemije novega koronavirusa še ni izboljšala, so bili tudi Foo Fighters prisiljeni prestaviti evropsko turnejo. Seznam skupin, ki morajo prestaviti turnejo je vedno daljši Foo Fighters so zadnji na nenehno rastočem [...] The post Foo Fighters primorani prestaviti evropsko turnejo appeared first on Rocker.si.

Infected bodo šli v kino

Rocker.si, 20. april ― Mladi kino #koncert predstavlja naslednji projekt: Infected.  Prvi spletni #kinokoncert predstavlja spletno otvoritev novega programa Mladi kino #, ki je zaživel v sklopu projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds. Ob mentoriranih delavnicah in debatah [...] The post Infected bodo šli v kino appeared first on Rocker.si.

Cannibal Corpse z novim videom ‘Necrogenic Resurrection’

Rocker.si, 20. april ― Ameriška death metal zasedba Cannibal Corpse je te dni izdala nov video za skladbo ‘Necrogenic Resurrection‘, ki je tudi na njihovem aktualnem studijskem albumu ‘Violence Unimagined‘, le ta pa je izšel 16. aprila pod okriljem [...] The post Cannibal Corpse z novim videom ‘Necrogenic Resurrection’ appeared first on Rocker.si.
A/V2VŠTA?!?

A/V2VŠTA?!?

Radio Študent, 19. april ― Na današnji večer bo ob osmih na medmrežju potekal prvi prenos v živo serije avdiovizualnih performansov PIFlab: A/V2V iz osmo/ze. V prvem polurnem sklopu bo v živo nastopil zasavski producent abstraktne elektronske glasbe Dodecahedragraph v spremstvu vizualizacij VJ Error in Cute Agression, v drugem pa ljubljanski glitchcore noiser DJ Pizdoglavec ter VJ-ja KNNZ in Kasko Karambol.
Riddim Operator #516 !!!

Riddim Operator #516 !!!

Radio Študent, 19. april ― Danes imamo za vas kar pester nabor glasbe in glasbenih zvrsti... vrteli bomo novi album domačega Ras Algetija, na voljo pa bo tudi novi single Alborosieja, Rosh Rebel in Perfect Giddimanija... v dancehall duhu bomo sukali novega Cali P-ja in Sr. Wilsona... jungle / drum & bass ljubitelji pa boste prišli na svoj račun z Numa Crew, Dr.

Alice Cooper izgubil skoraj 7 kilogramov med Covidom

Rocker.si, 19. april ― Alice Cooper in njegova žena Sheryl sta lani zboleli za virusom COVID-19, ki je do zdaj okužil že več kot 140 milijonov ljudi po vsem svetu. V zadnjem intervjuju je Cooper razkril, da je med [...] The post Alice Cooper izgubil skoraj 7 kilogramov med Covidom appeared first on Rocker.si.

David Ellefson razkril nekaj novosti o novem Megadeth albumu

Rocker.si, 19. april ― Med nedavnim klepetom za Metal Rules je basist David Ellefson razkril, da se strinja in odobrava z materialom. Izjavil je: “Lahko bi album izdali kot instrumentalni CD in bila bi neverjetna prog-metal plošča. Bilo jo [...] The post David Ellefson razkril nekaj novosti o novem Megadeth albumu appeared first on Rocker.si.

King Foo z novo skladbo ‘The Numbers R weird’

Rocker.si, 19. april ― V tem revolucionarnem času so vsi umetniki, glasbeniki, ustvarjalci postavljeni v kotiček eksistencialne nepredvidljivosti. S skladbo želeli nasmejati oboževalce Prepuščeni sami sebi, iščejo nove različice sebe in svoje moči. Ker je v ustvarjalni dimenziji vse [...] The post King Foo z novo skladbo ‘The Numbers R weird’ appeared first on Rocker.si.

Jon Schaffer (Iced Earth) priznal krivdo v dveh obtožbah

Rocker.si, 19. april ― Jon Schaffer iz zasedbe Iced Earth je priznal krivdo v dveh obtožbah, povezanih z njegovim sodelovanjem v januarskih nemirih v ameriškem Kapitolu. S priznanjem si je znižal kazen Kot del sporazuma o priznanju krivde, sklenjenega [...] The post Jon Schaffer (Iced Earth) priznal krivdo v dveh obtožbah appeared first on Rocker.si.

Skupina INMATE izdala nov videospot ‘For Suffer We Must’

Rocker.si, 19. april ― Skladba ‘For Suffer We Must’ predstavlja drugi videospot z novega albuma THE SALT. Spot je posnel, produciral ter zmontiral pevec skupine, Marko Duplišak. Posnet je bil v Kulturnem domu v Škalah pri Velenju. Gre za [...] The post Skupina INMATE izdala nov videospot ‘For Suffer We Must’ appeared first on Rocker.si.
še novic