Čas, prostor in glasba

Čas, prostor in glasba

ARS Čas, prostor in glasba, 21. november ― Glasba je umetnost, ki deluje v določenem času. Da jo prav razumemo, potrebuje svoj prostor. Prostor je za poslušanje glasbe pomemben, čas je ne obhoden. Glasba je umetnost, ki deluje v določenem času. Da jo prav razumemo, potrebuje svoj prostor. Prostor je za poslušanje glasbe pomemben, čas je ne obhoden.
Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 21. november ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.

Tretji kanu – predstavitev novega albuma!

Rocker.si, 20. november 22. 11. Soho Ljubljana – Po debitantskem albumu z naslovom V vesolje se kanujevska družina podaja novim pustolovščinam naproti. V klubu Soho so nastopili že lansko jesen. Odločili so se, da se vrnejo z novim albumom [...] The post Tretji kanu – predstavitev novega albuma! appeared first on Rocker.si.

Cankarjevi torki: Duhovi

Rocker.si, 20. november ― Duhovi; nova slovenska rockovska skupina z bogato preteklostjo Boris Bele, glas, kitara; Luka Vehar, solo kitara; Miklavž Ašič-Miki, bas kitara; Žiga Kožar, bobni Duhovi so nova slovenska rock skupina. Za Borisa Beleta, dolgoletnega vodjo skupine [...] The post Cankarjevi torki: Duhovi appeared first on Rocker.si.

Magnifico po 25 letih ponovno z albumom ‘Od srca do srca’

Rocker.si, 20. november ― Leta 1994 je pri založbi Helidon izšel album ‘Od srca do srca‘. Album je pred 25 leti naznanil začetek Magnificove samostojne kariere in ga kaj hitro postavil med vidnejše izvajalce na slovenski glasbeni sceni.   Tudi letos [...] The post Magnifico po 25 letih ponovno z albumom ‘Od srca do srca’ appeared first on Rocker.si.

Podoživite Abbo s skupino Abba Revival

Rocker.si, 20. november ― Če ste oboževalka ali oboževalec legendarne skupine Abba, zagotovo nočete zamuditi prvega ekskluzivnega nastopa ABBA Tribute skupine Revival, 5-krat prepoznane kot najboljše Abba tribute zasedbe v Veliki Britaniji, ki pride na celinsko Evropo samo na [...] The post Podoživite Abbo s skupino Abba Revival appeared first on Rocker.si.

Ozzy vas vabi naravnost v pekel

Rocker.si, 20. november ― Princ teme vabi vse svoje oboževalce, da gredo z njim naravnost v pekel (‘Straight To Hell’). Ozzy je namreč na svojo uradno spletno stran naložil razglednico za dogodek, ki se bo začel v četrtek ponoči [...] The post Ozzy vas vabi naravnost v pekel appeared first on Rocker.si.

30 stopinj v senci s svežo skladbo ‘Wait’

Rocker.si, 20. november ― V teh mrzlih in deževnih novembrskih dneh nam otoplitev prinaša bend 30 stopinj v senci. Danes z vami delijo videospot za svoj novi single z naslovom »Wait«. Komad prinaša toplo svežino na slovensko glasbeno sceno [...] The post 30 stopinj v senci s svežo skladbo ‘Wait’ appeared first on Rocker.si.

Že imate vstopnico za tradicionalni koncert Vlada Kreslina?

Rocker.si, 20. november ― Koncerti Vlada Kreslina v Gallusovi dvorani, z dolgoletno tradicijo, so znanilci vznemirljivega pričakovanja ob vstopu v novo leto. So čudovit uvod v decembrske praznike in tudi sami po sebi praznik vseh ljubiteljev dobre godbe, ki [...] The post Že imate vstopnico za tradicionalni koncert Vlada Kreslina? appeared first on Rocker.si.

V soboto na Bazenu koncertira Neisha!

Rocker.si, 20. november ― Neisha bo zopet brusila odrske deske deske s svojo zasedbo odličnih glasbenikov, ki so Vid Žgajner na bobnih, Miha Koren ba e-basu in kontrabasu, ter Luka Ivanovič na kitari. Neisha je trenutno v polnem delovnem elanu, [...] The post V soboto na Bazenu koncertira Neisha! appeared first on Rocker.si.

Raiven s polakustičnimi koncerti po Sloveniji

Rocker.si, 20. november ― Polovica tvori par. To je filozofija, ki jo je Raiven prenesla iz zasebnega življenja v glasbeno. In to je tudi rdeča nit prihajajočih koncertov v sklopu njene nove polakustične turneje po Sloveniji. “Kdor želi vpogled [...] The post Raiven s polakustičnimi koncerti po Sloveniji appeared first on Rocker.si.
Skladatelj tedna

Skladatelj tedna

ARS Skladatelj tedna, 20. november ― Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa. Oddaja zaznamuje jutra na Programu Ars. Vsak teden je v znamenju enega izmed svetovno znanih ustvarjalcev. Izbor skladateljev pripravljajo uredniki in sodelavci glasbenega programa.
še novic