Manson se je lotil še skupine Doors

Rocker.si, 22. november ― Po tem ko je pred časom preoblekel skladbo ‘God’s Gonna Cut You Down’ Johnnyja Casha, se je sedaj lotil legendarne skupine The Doors.  Predelava, kolikor je kvalitetna – je hkrati potrebno priznati – tudi malce [...] The post Manson se je lotil še skupine Doors appeared first on Rocker.si.

Kaj storiti, če ste kupili vstopnico za Enriqueja Iglesiasa?

Rocker.si, 22. november ― Pred dnevi je prišla novica, da je v Zagrebu zaradi domnevne prevare odpovedan koncert španskega pevca Enriqueja Iglesiasa. Zveza potrošnikov Slovenije kupcem svetuje, naj se obrnejo na Evropski potrošniški center. Pri 24ur poročajo, se pri podjetju [...] The post Kaj storiti, če ste kupili vstopnico za Enriqueja Iglesiasa? appeared first on Rocker.si.

The Black Proteus z novo skladbo ‘Tell Me Stories’

Rocker.si, 22. november ― Dunajska zasedba The Black Proteus, katere člani imajo slovenske, avstrijske in turške korenine, izdaja svoj novi singel z naslovom ‘Tell Me Stories‘.   Na sceni so komaj leto dni Skupina je nastala šele pred dobrim [...] The post The Black Proteus z novo skladbo ‘Tell Me Stories’ appeared first on Rocker.si.

BLINK-182: ‘Nine’ (2019)

Rocker.si, 22. november ― Nekdanja pop punk senzacija Blink 182 je že zdavnaj prerasla pesmice o prdenju, masturbaciji in drugih vulgarnosti ter se začela zavedati kompleksnosti odraslega življenja, vseeno pa se zdi, da v njihovi glasbi ostaja nek priokus nostalgije po [...] The post BLINK-182: ‘Nine’ (2019) appeared first on Rocker.si.

Dežurni krivci napovedujejo izid petega albuma

Rocker.si, 22. november 29. novembra 2019 bo izšla peta plošča zasedbe Dežurni krivci, poimenovana ‘Narobe svet‘. Osem pesmi bo izšlo na vinilu pri neodvisni prekmurski založbi God Bless This Mess records, na spletnih platformah pa bo na voljo [...] The post Dežurni krivci napovedujejo izid petega albuma appeared first on Rocker.si.

Koncert Lusterdam + predskupina M8s // ZIP Baza, Trzin

Rocker.si, 22. november ― Lusterdam se bodo konec novembra zglasili v Zip Baza Trzin. Čaka nas fantastičen rock večer! Lusterdam so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Čeprav so skupaj le kratek čas, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki [...] The post Koncert Lusterdam + predskupina M8s // ZIP Baza, Trzin appeared first on Rocker.si.

Picture Grey predstavljajo prvenec z naslovom ‘You(th)’

Rocker.si, 21. november ― Pred nami je prvenec nove alternativne slovenske rock skupine iz Maribora Picture Grey,  EP z naslovom You(th). Skupino, ki je nastala pod vplivom skupin, kot so Tool, Nine Inch Nails, A Perfect Circle in drugi, [...] The post Picture Grey predstavljajo prvenec z naslovom ‘You(th)’ appeared first on Rocker.si.

Enrique odpovedal koncert zaradi prevare

Rocker.si, 21. november ― Mnogi so komaj čakali na nastop zelo priljubljenega španskega glasbenika Enriqueja Iglesiasa, ki bi se moral zgoditi decembra v Zagrebu. Zdaj pa so razočarani oboževalci izvedeli, da je izvajalec odpovedal koncert. “Spoštovani kupci vstopnic za [...] The post Enrique odpovedal koncert zaradi prevare appeared first on Rocker.si.

Tretji kanu – predstavitev novega albuma!

Rocker.si, 20. november 22. 11. Soho Ljubljana – Po debitantskem albumu z naslovom V vesolje se kanujevska družina podaja novim pustolovščinam naproti. V klubu Soho so nastopili že lansko jesen. Odločili so se, da se vrnejo z novim albumom [...] The post Tretji kanu – predstavitev novega albuma! appeared first on Rocker.si.

Cankarjevi torki: Duhovi

Rocker.si, 20. november ― Duhovi; nova slovenska rockovska skupina z bogato preteklostjo Boris Bele, glas, kitara; Luka Vehar, solo kitara; Miklavž Ašič-Miki, bas kitara; Žiga Kožar, bobni Duhovi so nova slovenska rock skupina. Za Borisa Beleta, dolgoletnega vodjo skupine [...] The post Cankarjevi torki: Duhovi appeared first on Rocker.si.

Magnifico po 25 letih ponovno z albumom ‘Od srca do srca’

Rocker.si, 20. november ― Leta 1994 je pri založbi Helidon izšel album ‘Od srca do srca‘. Album je pred 25 leti naznanil začetek Magnificove samostojne kariere in ga kaj hitro postavil med vidnejše izvajalce na slovenski glasbeni sceni.   Tudi letos [...] The post Magnifico po 25 letih ponovno z albumom ‘Od srca do srca’ appeared first on Rocker.si.

Podoživite Abbo s skupino Abba Revival

Rocker.si, 20. november ― Če ste oboževalka ali oboževalec legendarne skupine Abba, zagotovo nočete zamuditi prvega ekskluzivnega nastopa ABBA Tribute skupine Revival, 5-krat prepoznane kot najboljše Abba tribute zasedbe v Veliki Britaniji, ki pride na celinsko Evropo samo na [...] The post Podoživite Abbo s skupino Abba Revival appeared first on Rocker.si.

Ozzy vas vabi naravnost v pekel

Rocker.si, 20. november ― Princ teme vabi vse svoje oboževalce, da gredo z njim naravnost v pekel (‘Straight To Hell’). Ozzy je namreč na svojo uradno spletno stran naložil razglednico za dogodek, ki se bo začel v četrtek ponoči [...] The post Ozzy vas vabi naravnost v pekel appeared first on Rocker.si.

30 stopinj v senci s svežo skladbo ‘Wait’

Rocker.si, 20. november ― V teh mrzlih in deževnih novembrskih dneh nam otoplitev prinaša bend 30 stopinj v senci. Danes z vami delijo videospot za svoj novi single z naslovom »Wait«. Komad prinaša toplo svežino na slovensko glasbeno sceno [...] The post 30 stopinj v senci s svežo skladbo ‘Wait’ appeared first on Rocker.si.

Že imate vstopnico za tradicionalni koncert Vlada Kreslina?

Rocker.si, 20. november ― Koncerti Vlada Kreslina v Gallusovi dvorani, z dolgoletno tradicijo, so znanilci vznemirljivega pričakovanja ob vstopu v novo leto. So čudovit uvod v decembrske praznike in tudi sami po sebi praznik vseh ljubiteljev dobre godbe, ki [...] The post Že imate vstopnico za tradicionalni koncert Vlada Kreslina? appeared first on Rocker.si.

V soboto na Bazenu koncertira Neisha!

Rocker.si, 20. november ― Neisha bo zopet brusila odrske deske deske s svojo zasedbo odličnih glasbenikov, ki so Vid Žgajner na bobnih, Miha Koren ba e-basu in kontrabasu, ter Luka Ivanovič na kitari. Neisha je trenutno v polnem delovnem elanu, [...] The post V soboto na Bazenu koncertira Neisha! appeared first on Rocker.si.

Raiven s polakustičnimi koncerti po Sloveniji

Rocker.si, 20. november ― Polovica tvori par. To je filozofija, ki jo je Raiven prenesla iz zasebnega življenja v glasbeno. In to je tudi rdeča nit prihajajočih koncertov v sklopu njene nove polakustične turneje po Sloveniji. “Kdor želi vpogled [...] The post Raiven s polakustičnimi koncerti po Sloveniji appeared first on Rocker.si.
še novic