Gibonni ogrel srca v Športni dvorani Medvode

Rocker.si, 22. februar ― Gibonni, eden najuspešnejših hrvaških kantavtorjev in svetovno priznani glasbenik je na valentinovo poskrbel da so se naša srca še bolj ogrela. Gibonnijeva glasba združuje rock, pop in elemente dalmatinskega etna. Njegove pesmi v večini govorijo [...] The post Gibonni ogrel srca v Športni dvorani Medvode appeared first on Rocker.si.

THE FLIPSIDE: ‘To razmerje je še mlado’

Rocker.si, 21. februar ― The Flipside je rock skupina iz Ljubljane in okolice, ki je nastala leta 2019. Kljub temu, da je skupina dokaj sveža, pa ima vseh pet članov za sabo bogato zgodovino glasbenih izkušenj, saj so bili [...] The post THE FLIPSIDE: ‘To razmerje je še mlado’ appeared first on Rocker.si.

Cypress Hill na festivalu Sea Star!

Rocker.si, 21. februar ― Kalifornijski bogovi rapa ekskluzivno na tem delu Evrope. Festival Sea Star spet navdušuje.  Ena največjih hip hop skupin je potrdila prihod na festival Sea Star, ki se bo med 22. in 23. majem zgodil v [...] The post Cypress Hill na festivalu Sea Star! appeared first on Rocker.si.

Josipo Lisac doletela kazenska ovadba zaradi izvedbe himne

Rocker.si, 21. februar ― Boško Županović je kazensko ovadil hrvaško divo Josipo Lisac. Trdi, da je z nastopom in načinom, kako je zapela hrvaško himno na inavguraciji predsednika Milanovića, škodovala ugledu Hrvaške.   Josipa Lisac himno zapela v svojem [...] The post Josipo Lisac doletela kazenska ovadba zaradi izvedbe himne appeared first on Rocker.si.

Jason Momoa se je prelevil v Ozzyja

Rocker.si, 21. februar ― Ozzy Osbourne je objavil nov napovednik videa za skladbo ‘Scary Little Green Men‘. V enominutnem napovedniku pa lahko vidimo, kako se je zvezdnik Jason Momoa prelevil v legendarnega princa teme. Jason Momoa je ljubitelj metal [...] The post Jason Momoa se je prelevil v Ozzyja appeared first on Rocker.si.

Ozzy pravi, da turneja ni odpovedana, ampak zgolj prestavljena

Rocker.si, 21. februar ― Ozzy Osbourne je nedavno zaradi zdravstvenih težav odpovedal celotno turnejo po Severni Ameriki, sam pa pravi, da turneja ni odpovedana, ampak zgolj prestavljena. Kdaj se bo vrnil na koncertne odre še ni znano S turnejo [...] The post Ozzy pravi, da turneja ni odpovedana, ampak zgolj prestavljena appeared first on Rocker.si.

BARKING JACQUELINE: ‘Naš prvenec je nastal v zaklonišču’

Rocker.si, 20. februar ― Na dveh koncih lovišča v obliki Gallus gallus domesticus so trije glasbeni hominidi podivjano tuhtali, kako glasbena scena doživlja poledenitveni cikel nekakšnih individualnih abakusnih glasbenih stvaritev in kako človečnjakov preprosto ne zanima več klesanje glasbe. [...] The post BARKING JACQUELINE: ‘Naš prvenec je nastal v zaklonišču’ appeared first on Rocker.si.

Nash predstavljajo ‘Nothing Lasts Forever’

Rocker.si, 20. februar ― Prvi singel zasedbe Nash kitarista in mladega ustvarjalca Nejca Ušlakarja. Glasbenik, avtor in vokalist vse v eni osebi. Med drugim si je v zadnjem času pridobil spletno občinstvo v Braziliji, vmes pa aktivno sodeluje z [...] The post Nash predstavljajo ‘Nothing Lasts Forever’ appeared first on Rocker.si.

Pearl Jam z novim animiranim videom ‘Superblood Wolfmoon’

Rocker.si, 20. februar ― Ameriška rock zasedba Pearl Jam je izdala animiran video za skladbo ‘Superblood Wolfmoon‘. Konec marca bodo izdali nov studijski album Ročno narisan posnetek je ustvaril Keith Ross, ki prav tako ustvarja kratke glasbene videoposnetke s [...] The post Pearl Jam z novim animiranim videom ‘Superblood Wolfmoon’ appeared first on Rocker.si.

Bon Jovi z novo skladbo ‘Limitless’

Rocker.si, 20. februar ― Priljubljena ameriška rock zasedba Bon Jovi je te dni izdala novo skladbo ‘Limitless‘, za katero fantje pravijo, da je ‘rock himna, ki spodbuja optimizem v negotovem svetu’. Album bo družbeno ozaveščen ‘Limitless‘ je že drugi [...] The post Bon Jovi z novo skladbo ‘Limitless’ appeared first on Rocker.si.

DELAIN: ‘Apocalypse & Chill’ (2020)

Rocker.si, 20. februar ― Tudi tisti, ki niste najbolj seznanjeni z evropsko metal sceno, se verjetno spomnite enega največjih nizozemskih glasbenih izvoznih artiklov Within Temptation, ki so s svojo kombinacijo ušesom prijaznega simfoničnega metala in alternativnega rocka osvajali visoka [...] The post DELAIN: ‘Apocalypse & Chill’ (2020) appeared first on Rocker.si.

Daughter avgusta prvič v Sloveniji

Rocker.si, 20. februar ― Britanski trio Daughter, varovanec založbe 4AD, se je z vpeljavo pritajene elektronike v resnobne, a preklemano nalezljive skladbe hitro priljubil privržencem intimnega indie folka. Po dveh odlično sprejetih albumih bend 9. avgusta končno prihaja na [...] The post Daughter avgusta prvič v Sloveniji appeared first on Rocker.si.

Opeth so bili primorani odpovedati 3 koncerte

Rocker.si, 20. februar ― Opeth se trenutno mudijo na turneji po Severni Ameriki, ker pa so frontmanu Mikaelu Åkerfeldtu diagnosticirali akutni laringitis, so bili fantje primorani odpovedati tri koncerte. Frontman ima akutni laringitis Na Facebook profilu je Åkerfeldt zapisal: [...] The post Opeth so bili primorani odpovedati 3 koncerte appeared first on Rocker.si.

Tinkara Kovač bo aprila v Kinu Šiška predstavila album ‘∞’

Rocker.si, 20. februar ― Tinkara Kovač pripravlja nov album z naslovom ∞ (‘NESKONČNOST’), ki ga bo 3. aprila 2020 predstavila na koncertu z gosti v Kinu Šiška. O albumu ‘∞’ in Tinkari Kovač Album prinaša prepoznavne pesmi iz njene preteklosti [...] The post Tinkara Kovač bo aprila v Kinu Šiška predstavila album ‘∞’ appeared first on Rocker.si.
še novic