Skupina Imperij predstavlja Seleno

Rocker.si, 19. september ― Skupina Imperij je lanskega oktobra izdala aktualni album Lutke, ki je drugi po vrsti. Skupina, ki raziskuje žanre od rocka, alternativnega rocka pa vse do popa, obstaja dobrih 6 let. Za njimi je kar nekaj [...] The post Skupina Imperij predstavlja Seleno appeared first on Rocker.si.

PUFF band “pure rock tour” jutri v Orto baru!

Rocker.si, 19. september ― PUFF band “pure rock tour”, 20. septembra v Orto baru v Ljubljani. Prost vstop. Nastanek rock skupine PUFF band sega v leto 2014, povezala se je petorica postojnskih glasbenih ustvarjalcev. Člani skupine so vokalist Nick [...] The post PUFF band “pure rock tour” jutri v Orto baru! appeared first on Rocker.si.

Lumberjack napadajo z največjim koncertom v karieri!

Rocker.si, 19. september ― Lumberjack je skupina petih mladih fantov, ki poosebljajo rokenrol. Njihovi spevni refreni in mladostna zagnanost so jih pripeljali na številne slovenske odre, med drugim tudi na festivale kot so Gora rocka, Kolpa music festival, Trnfest, Rocktronica, Groš na [...] The post Lumberjack napadajo z največjim koncertom v karieri! appeared first on Rocker.si.

Carina predstavlja novi singl in napoveduje izid albuma

Rocker.si, 19. september ― Znani domači punkerji Carina se vračajo z novim singlom ”Oči”. Novo skladbo so Cariniki opisali v svojem stilu: »Navkljub primerom iz zasedb Eagles, Black Sabbath, Nirvana. Queen, kjer so bobnarji pisali tudi pesmi, to praviloma [...] The post Carina predstavlja novi singl in napoveduje izid albuma appeared first on Rocker.si.

METRONOMY kmalu v Kinu Šiška

Rocker.si, 18. september ― Elektro pop heroji Metronomy veljajo za eno najbolj cenjenih sodobnih britanskih zasedb, po naslovnicah uglednih glasbenih publikacij, razprodanih koncertnih dvoranah in najznamenitejših festivalih po svetu pa se bodo končno oglasili tudi na našem odru. Ob [...] The post METRONOMY kmalu v Kinu Šiška appeared first on Rocker.si.

Ozzy Osbourne dokončal solo album!

Rocker.si, 18. september ― Ozzy Osbourne verjame, da mu je prav glasba pomagala do popolnega okrevanja, pevec pa dodaja, da je to najboljši album, kar jih je posnel. “Imam nov album in pomagal mi je priti nazaj na pravo [...] The post Ozzy Osbourne dokončal solo album! appeared first on Rocker.si.

Konec septembra: Mi2 + Lumberjack v Bazenu Kranj

Rocker.si, 18. september ― Rock ljubitelji, v koledarju si zabeležite 28. september, ko bo Bazen grmel v rock ritmih! Bazen Kranj obiščejo legendarni MI2, ki s koncertom na Bazenu že korakajo 25. obletnici delovanja naproti. Prodaja vstopnic: – 10,00 [...] The post Konec septembra: Mi2 + Lumberjack v Bazenu Kranj appeared first on Rocker.si.

Koncert za dušo; Michael Bublé zbrisal črno packo organizatorjev

Rocker.si, 17. september ― Michael Steven Bublé, britanski pevec oz. mlajša in moderna verzija Toma Jonesa; ponosni lastnik desetih studijskih albumov, avtor številnih uspešnic, dobitnik štirih nagrad grammy in z več kot 60 milijoni prodanih zgoščenk za svojim pasom [...] The post Koncert za dušo; Michael Bublé zbrisal črno packo organizatorjev appeared first on Rocker.si.

Infected gredo na kavč turnejo

Rocker.si, 17. september ― Mlada Ptujska skupina Infected se bo v oktobru podala na prav posebno vseslovensko turnejo. Ne bodo igrali po klubih, trgih ali kavarnah, temveč bodo okužili slovenske dnevne sobe. Igrali bodo na kavčih, pri vas doma, [...] The post Infected gredo na kavč turnejo appeared first on Rocker.si.

Premierno: Samuel Blues & Miha Erič Transformator

Rocker.si, 17. september ― Samuel Blues in Miha Erič nam bosta premierno predstavila zgoščenko TRANSFORMATOR!!! 11. oktober v Orto baru v Ljubljani!  Vse o zgoščenki, glasbi, navdihu, preprekah, delu, ljubezni, in realizaciji tega boste izvedeli tam. Glasbenika imata na [...] The post Premierno: Samuel Blues & Miha Erič Transformator appeared first on Rocker.si.

MetalWitch 1. dan – Avtomobili

Rocker.si, 17. september ― Težko bi našli prav veliko aktivnih bendov, ki so v DNK slovenskega pop-rocka zadnjih tridesetih let vtkani tako močno kot legendarna skupina bratov Vuksanović. Avtomobili so ena najbolj plodnih, izvirnih in prepoznavnih slovenskih skupin, na [...] The post MetalWitch 1. dan – Avtomobili appeared first on Rocker.si.

Bogunov in Mijo Popovič končali s snemanjem videospota

Rocker.si, 16. september ― Kot smo poročali, so se lani decembra na socialnem omrežju Facebook znašle slike, ki so nakazovale nekaj, na kar je domača glasbena scena čakala že zelo dolgo. Eden od ustanoviteljev domače hard in heavy scene, kultni [...] The post Bogunov in Mijo Popovič končali s snemanjem videospota appeared first on Rocker.si.

Z Bajago i Instruktori bo v Kurzschlussu decembra res veselo

Rocker.si, 16. september ― V veselem decembru bodo v Kurzchlussu na svoj račun prišli vsi ljubitelji rocka, za kar bo poskrbel ikonični pevec, kitarist in avtor Bajaga s svojo spremljevalno zasedbo Instruktori. Oder dvorane Kocka na Gospodarskem razstavišču bodo zatresli 19. decembra, zato si [...] The post Z Bajago i Instruktori bo v Kurzschlussu decembra res veselo appeared first on Rocker.si.

Deadly smile z novim singlom Inner voice

Rocker.si, 16. september ― Novomeška skupina Deadly smile to jesen na radijske postaje pošilja četrti singel iz prihajajočega EP-ja. Nejčev vokal se v skladbi ‘Inner voice‘ ušesom približa previdno, a prepričljivo. Tudi celotna produkcija Boruta Antončiča sloni na minimalizmu, [...] The post Deadly smile z novim singlom Inner voice appeared first on Rocker.si.
še novic