AC/DC: V Vancouvru prisoten tudi Mike Fraser

Rocker.si, 15. avgust ― Saga glede priljubljene avstralske rock skupine AC/DC v Vancouvru se nadaljuje … Goreča oboževalca sta najprej pred studiom opazila Phila Rudda in pevca Briana Johnsona. Samo nekaj dni kasneje sta v objektiv ujela še Stevieja [...] The post AC/DC: V Vancouvru prisoten tudi Mike Fraser appeared first on Rocker.si.

EDO MAAJKA: ‘Put u plus’ (2018)

Rocker.si, 15. avgust ― Bosansko-hrvaški glasbenik Edo Maajka se je po šestletnem studijskem predahu vrnil z novim albumom, poimenovanim Put u plus. Kot nam je v nedavnem intervjuju (TUKAJ) zaupal glasbenik sam, naj bi bila tolikšna odsotnost posledica rojstva [...] The post EDO MAAJKA: ‘Put u plus’ (2018) appeared first on Rocker.si.

Bliža se festival F52

Rocker.si, 14. avgust ― Festival F52 že peto leto na legendarnem Dvorcu Ponoviče! 31. avgust in 1. september sta datuma, ki si jih je vredno zapisati v vaše pametne koledarčke. Na letošnjem odru se bodo zvrstila nekatera velika imena [...] The post Bliža se festival F52 appeared first on Rocker.si.

Laibach in Filharmonični orkester iz Lvova septembra v Križankah

Rocker.si, 14. avgust ― Laibach se vrača na oder poletnega gledališča Križank, tokrat v sodelovanju z enim večjih orkestrov v Ukrajini, ki je poznan tudi daleč prek njenih meja, Filharmoničnim orkestrom iz Lvova. Nastop Laibacha bo pospremljen z bogato [...] The post Laibach in Filharmonični orkester iz Lvova septembra v Križankah appeared first on Rocker.si.

Pearl Jam znova pokazali veliko srce

Rocker.si, 14. avgust ― Da Pearl Jam niso le odlični rockerji, ampak vedno pripravljeni tudi na pomoč ljudem, so še enkrat več dokazali prejšnji teden. V Seattlu so namreč imeli dva koncerta, ves zbrani denar pa so donirali za [...] The post Pearl Jam znova pokazali veliko srce appeared first on Rocker.si.

In Memoriam: Jon Nödtvedit (Dissection)

Rocker.si, 13. avgust ― Mislim, da ne obstaja glasbena zvrst, ki ne bila imela v svojih vrstah toliko čudaških osebkov, kot je ravno black metal. Spomnimo se recimo Niklasa Kvarfortha, vodje švedskih mistikov Shining, ki je na vrhuncu svoje kariere za [...] The post In Memoriam: Jon Nödtvedit (Dissection) appeared first on Rocker.si.

Tarja Turunen (ex Nightwish) naslednje leto z novim albumom

Rocker.si, 13. avgust ― Nekdanja pevka priljubljene finske zasedbe Nightwish Tarja Turunen je za Kaaos TV potrdila, da dela na materialu za nov studiski album, ki bo predvidoma izšel oktobra prihodnje leto. Tarja Turunen nima časa za počitek Tarja [...] The post Tarja Turunen (ex Nightwish) naslednje leto z novim albumom appeared first on Rocker.si.

Glasbeni večer v spomin hrvaški glasbeni legendi – Tribute to Oliver!

Rocker.si, 13. avgust ― Zapustil nas je Oliver Dragojević, njegova glasba pa bo živela večno. Najboljši hrvaški pevec in enkratni glasbenik za seboj zapušča izjemno glasbeno zapuščino, njegov glas, interpretacijo, pesmi in emocije pa bodo pomnile generacije. V ljubljanski Cvetličarni [...] The post Glasbeni večer v spomin hrvaški glasbeni legendi – Tribute to Oliver! appeared first on Rocker.si.

Megadeth že prihodnje leto z novim albumom

Rocker.si, 13. avgust ― Dave Mustaine je v nedavnem intervjuju za Guitar World potrdil, da skupina Megadeth dela na novem studijskem albumu. Dejal je namreč: ‘Zdaj mineva že nekaj tednov. Vsi člani skupine smo doma in pišemo stvari in [...] The post Megadeth že prihodnje leto z novim albumom appeared first on Rocker.si.

KoRn začeli s snemanjem novega studijskega albuma

Rocker.si, 11. avgust ― Kot vse kaže, je ameriška nu metal zasedba KoRn začela s snemanjem novega studijskega albuma. Bobnar Ray Luzier je namreč na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je v studiu Rock Falcon Studio producenta Nicka Raskulinecza. [...] The post KoRn začeli s snemanjem novega studijskega albuma appeared first on Rocker.si.

MI2 po 15-ih letih končno na TrnFestu!

Rocker.si, 11. avgust ― Večni derbi Ljubljana – Maribor je pomemben v nogometu in politiki, v glasbi pa tovrstno rivalstvo k sreči ne gane kaj dosti. Štajerci MI2 so kar dolgih 15 let čakali na nastop na priljubljenem ljubljanskem [...] The post MI2 po 15-ih letih končno na TrnFestu! appeared first on Rocker.si.
še novic