Za poslušanje – 10 glasbenih albumov po izboru: Jaka Arh

Rocker.si, 3. marec ― Jaka Arh je član zasedbe Trokut, ki je pred kratkim predstavila album ‘Shapeless’. S tremi člani s Hrvaške in enim članom iz Slovenije so Trokut prav posebna mešnica, ne le po sestavi, temveč tudi žanrsko gledano. Nedolgo [...] The post Za poslušanje – 10 glasbenih albumov po izboru: Jaka Arh appeared first on Rocker.si.

Lara Love & Sky predstavljata novo skladbo “Himna”

Rocker.si, 3. marec ― Novo nastali duet starih znancev naše glasbene pokrajine predstavlja svoj drugi single. Po zelo dobro sprejeti prvi pesmi “Greva en gir”, ki ste jo lahko slišali tudi kot glasbeno spremljavo v oglasu za eno od avtomobilskih [...] The post Lara Love & Sky predstavljata novo skladbo “Himna” appeared first on Rocker.si.

V Teksasu koncerti v polnem obsegu in brez obveznih mask

Rocker.si, 3. marec ― V Teksasu in Mississippiju bodo odpravili obvezno nošenje mask, povečali pa bodo tudi zmogljivost vseh podjetij v državi na 100%. To pomeni, da bodo družabna srečanja, tudi na športnih stadionih, koncertnih dvoranah in drugih velikih [...] The post V Teksasu koncerti v polnem obsegu in brez obveznih mask appeared first on Rocker.si.

Bianca Allaine: ‘Marilyn Manson je zloben’

Rocker.si, 3. marec ― Bianca Allaine, nekdanja partnerica kontroverznega pevca Marilyna Mansona je izjavila: ‘Brian Warner je najbolj grozljiva oseba, ki sem jo kadarkoli srečala v svojem življenju – zloben je.’   FBI preiskuje primer Prav tako je Bianca [...] The post Bianca Allaine: ‘Marilyn Manson je zloben’ appeared first on Rocker.si.

Metallica in Burton združili moči

Rocker.si, 3. marec ― Metallica je združila moči s podjetjem Burton, vodilnim svetovnim proizvajalcem desk na snegu, skupaj pa so ustvarili zbirko za oboževalce. Od kape do snowboarda Asortima vključuje majice, jakne, deske za sneg, kape, nahrbtnike, potovalne torbe [...] The post Metallica in Burton združili moči appeared first on Rocker.si.

Rock And Roll Hall Of Fame: znane podrobnosti

Rocker.si, 3. marec ― 36. edicija Rock And Roll Hall Of Fame bo letos potekala v soboto, 30. oktobra 2021 v Clevelandu v Rocket Mortgage FieldHouse.   Za svojega favorita lahko glasujete do 30. aprila Nedavno prenovljena dvorana FieldHouse [...] The post Rock And Roll Hall Of Fame: znane podrobnosti appeared first on Rocker.si.

Alice Cooper skeptičen o zlorabah s strani Mansona

Rocker.si, 2. marec ― Spregovoril je legendarni rocker Alice Cooper in se med drugim dotaknil tudi obtožb o zlorabi s strani 52- letnega pevca Marilyna Mansona. Dejal je, da v njem nikoli ni zaznal ‘nasilne žilice’.   Alice Cooper [...] The post Alice Cooper skeptičen o zlorabah s strani Mansona appeared first on Rocker.si.

Poziv za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje po epidemiji

Rocker.si, 2. marec ― Včeraj je 5 spodaj podpisanih pobudnikov začelo zbirati podpise za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje prireditvenega sektorja po epidemiji. To je zadnja možnost za rešitev poletja in prireditvenega sektorja. Več o pozivu najdete TUKAJ. [...] The post Poziv za postopno odpiranje javnih prireditev in okrevanje po epidemiji appeared first on Rocker.si.

Vse (ne)znano o zasedbi Pavlov

Rocker.si, 1. marec ― Pavlov je relativno nova glasbena zasedba, in čeprav še niso imeli koncerta v živo, sveta trojica vztrajno nabira material in izdaja single. Zdaj se jih je na njihovem Youtube kanalu zbralo že pet, eden boljši [...] The post Vse (ne)znano o zasedbi Pavlov appeared first on Rocker.si.

Danes je izšel novi album The Salt skupine Inmate

Rocker.si, 1. marec ― THE SALT nosi naslov 5. albuma velenjske skupine INMATE. Album je od danes naprej na voljo na znanih spletnih platformah, kot so Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play, YouTube, Amazon, Pandora, Deezer, Tidal, itd. Fizično [...] The post Danes je izšel novi album The Salt skupine Inmate appeared first on Rocker.si.

Angels & Airwaves bodo izdali nov album

Rocker.si, 1. marec ― Angels & Airwaves lahko dodate na dolg seznam albumov, ki bodo izdani v letu 2021. Tom DeLonge (ex Blink 128), pevec in kitarist v skupini, je nedavno na Instagramu objavil sporočilo “Prihaja nov album.”   [...] The post Angels & Airwaves bodo izdali nov album appeared first on Rocker.si.

Lacuna Coil sredi prenosa v živo nemo stali na odru

Rocker.si, 1. marec ― V soboto, 27. februarja, so Lacuna Coil med približno 130 italijanskimi umetniki in prizorišči sodelovali v pobudi, imenovani “L’Ultimo Concerto?” (Zadnji koncert?), da bi poudarili vse bolj negotovo prihodnost glasbenih prizorišč. Namesto, da bi nastopajoči [...] The post Lacuna Coil sredi prenosa v živo nemo stali na odru appeared first on Rocker.si.

Rammstein so med pandemijo posneli nov album

Rocker.si, 1. marec ― Christian “Flake” Lorenz, klaviaturist skupine Rammstein, je potrdil, da je skupina med pandemijo koronavirusa posnela nov studijski album. V pogovoru za Motor.de je Flake dejal: “Dejstvo, da nismo mogli nastopati v živo, je povečalo našo [...] The post Rammstein so med pandemijo posneli nov album appeared first on Rocker.si.

Marca se sprehodi se ob glasbi

Rocker.si, 1. marec ― Veliko glasbenikov je moralo zapustiti odre, veliko gostincev je zaprlo svoja vrata, ljudje se zadržujejo večinoma doma, mesto pa je postalo prazno. Po letu epidemije bi radi s prebujanjem pomladi prebudili tudi mesto in ponovno [...] The post Marca se sprehodi se ob glasbi appeared first on Rocker.si.

Marca se sprehodi ob glasbi

Rocker.si, 1. marec ― Veliko glasbenikov je moralo zapustiti odre, veliko gostincev je zaprlo svoja vrata, ljudje se zadržujejo večinoma doma, mesto pa je postalo prazno. Po letu epidemije bi radi s prebujanjem pomladi prebudili tudi mesto in ponovno [...] The post Marca se sprehodi ob glasbi appeared first on Rocker.si.

Marca se sprehodite ob glasbi

Rocker.si, 1. marec ― Veliko glasbenikov je moralo zapustiti odre, veliko gostincev je zaprlo svoja vrata, ljudje se zadržujejo večinoma doma, mesto pa je postalo prazno. Po letu epidemije bi radi s prebujanjem pomladi prebudili tudi mesto in ponovno [...] The post Marca se sprehodite ob glasbi appeared first on Rocker.si.
še novic