KINO ŠIŠKA PRODAJA

Kino Šiška, 9. september ― CUK Kino Šiška na podlagi 19. člena Uredbe o stvarnem premožnju države in samoupravnih lokalnih skupnosti ( Uradni list RS, št. 31/18) objavlja namero o sklenitvi neposredne pogodbe o prodaji premičnin.

NASTOP PUCE MARY ODPOVEDAN

Kino Šiška, 5. september ― Zaradi odpovedi avionskega leta današnji nastop PUCE MARY žal odpade. Njen nadomestni nastop bo v soboto, 7. 9. na festivalu Zasavje Noisefest International v Trbovljah. Današnja vstopnica vključuje brezplačen vstop na en dan festivala ZNFI 2019 po izbiri (6. ali 7. 9.).

ŠPIL LIGA KLIČE

Kino Šiška, 27. avgust ― Si dijak? Ustvarjaš glasbo in si jo pripravljen predstaviti v živo? Prijavi se na Špil ligo in se pridruži dosedajšnjim zmagovalcem Koala Voice, Infected, Joker Out, In The Attic ter Kiwi Flash! Prijave so odprte do 1. oktobra.

KIKAGAKU MOYO

Kino Šiška, 13. avgust ― Pred njihovim sredinim nastopom v Kinu Šiška smo se pogovorili s Kikagaku Moyo, japonskimi psihedeliki, ki so publiko navdušili s svojo eklektično mešanico, v kateri se znajde vse od tradicionalnih glasb do kitar in psihedelične improvizacije. Kikagaku Moyo v Šiško prihajajo s petimi albumi, najaktualnejši je lanski Masana Temples!

KŠ X: RAZSTAVA | rezultati javnega poziva

Kino Šiška, 7. avgust ― Javni zavod Center urbane kulture Kino Šiška je dne 19. junija 2019 objavil javni poziv umetnicam, umetnikom in umetniškim kolektivom do 35. leta starosti, delujočim v Sloveniji, k prijavi samostojnega razstavnega projekta v prostoru Kamera v zgornjem preddverju Kina Šiška. Javni poziv z naslovom KŠ X: RAZSTAVA se je zaključil 27. julija 2019.

Vrhunska rock ekstaza odličnih Skunk Anansie

Kino Šiška, 30. julij ― Zasedba Skunk Anansie ni bila prvič v Sloveniji, a kdor jih je v živo videl prvič, si bo zagotovo zapomnil in brez slabe vestil lahko dejal, da je videl enega najboljših koncertov v svojem življenju. V razprodanem Kinu Šiška so z izjemnim nastopom naredili prerez četrtstoletne kariere.
še novic