Žiga Murko z novim singlom “Your Love”

Muzikobala, 1. februar ― Obalni pozavnist, producent, pevec in tekstopisec Žiga Murko  je danes, 1. februarja 2021 izdal novo skladbo z naslovom “Your Love”. To je njegova prva izdaja v letu 2021, ki pa jo ponuja z novo strategijo izdaje glasbe:  Ta spodbuja oboževalce, da se obrnejo neposredno nanj, da bi dobili skladbo v celoti in pri tem prispevajo 2,5 EUR (oz. [&hellip The post Žiga Murko z novim singlom “Your Love” appeared first on Muzikobala.

Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Nika Solce

Muzikobala, 21. januar ― V petem Spletenem pogovoru Muzikobale smo se pogovorili z večstransko umetnico: glasbenico, pevko, lutkarico Niko Solce. Pogovorili smo se o začetkih njene glasbene poti, kaj trenutno počne,  kje vse je še glasbeno aktivna in kakšni so načrti za v prihodnje, ko se situacija tudi za glasbo izboljša. V svojem dolgoletnem glasbenem udejstvovanju se je namreč [&hellip The post Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Nika Solce appeared first on Muzikobala.

Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Pantaloons

Muzikobala, 14. januar ― V četrtem Spletenem pogovoru Muzikobale smo se pogovorili z vodjo zasedbe Pantaloons, bobnarjem in na sploh obetavnim glasbenikom Davidom Nikom Lipovacom. Pogovorili smo se o začetkih njegove glasbene poti, kaj trenutno počne,  kje vse je še glasbeno aktiven in kakšni so vtisi zadnjega pred-koronskega obdobja z zasedbo Pantaloons. Za njimi je namreč kar nekaj nastopov [&hellip The post Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Pantaloons appeared first on Muzikobala.
Naj 2020 izbor Muzikobala

Naj 2020 izbor Muzikobala

Muzikobala, 6. januar ― Čeprav bi marsikdo leto 2020 najraje pozabil, hkrati pa se zdi, da nam to preteklo leto ni ponudilo nič dobrega, smo bili člani uredništva Muzikobale ob pregledu glasbenih stvaritev leta 2020 vseeno prijetno presenečeni. Obalni glasbeniki so še enkrat več dokazali, da jim kreativnosti ne gre zlahka vzeti. Tako kot je postalo že tradicija, smo [&hellip The post Naj 2020 izbor Muzikobala appeared first on Muzikobala.

Boštjan Velkavrh združuje v pesmi ‘I colori dell’amore’

Muzikobala, 5. januar ― ‘IL COLORI DELL AMORE’ na tenkočuten način opisuje različne barvne spektre ljubezni – od zaljubljenosti, strasti, do tiste ljubezni, ko tudi barv ni več. Besedilo je prevedla in priredila Lara Baruca. Boštjan Velkavrh je oktobra 2019 izdal album ‘Potovanje’, kjer  se nahaja 10 skladb, med njimi tudi pesem Barve ljubezni. Album ‘izžareva vse kar Boštjan predstavlja, saj sam verjame, da [&hellip The post Boštjan Velkavrh združuje v pesmi ‘I colori dell’amore’ appeared first on Muzikobala.

Gedore z novim videospotom “S tabo”

Muzikobala, 22. december 2020 ― Skupina Gedore z romantičnim singlom za čarobne praznike “S TABO“ Skladba S tabo je nastala v trenutkih, ko si ob sebi želimo nekoga, ki nam v življenju pomeni največ. Nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupamo, z njim delimo dobro in slabo ter s to osebo rišemo svojo pot do uspeha in sreče. Čeprav je v resnici, s tisto pravo [&hellip The post Gedore z novim videospotom “S tabo” appeared first on Muzikobala.

Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Spiral Mind

Muzikobala, 21. december 2020 ― V tretjem delu rubrike “Splet(e)ni pogovori Muzikobala” smo se dobili s fanti skupine Spiral Mind. Manuel, Gaj in Rok so povedali kako so našli skupno pot, kaj trenutno počnejo, kje vse so še glasbeno aktivni in kakšni so vtisi zadnjega pred-koronskega intenzivnega obdobja. Za njimi je namreč kar nekaj nastopov za promocijo albuma A Play [&hellip The post Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Spiral Mind appeared first on Muzikobala.

FOTO: Denis Beganovič & Bowrain @ Mediadom Streaming 10.12.2020

Muzikobala, 11. december 2020 ― “Mediadom Streaming 3.0” je tretji sklop prenosov v živo v času izrednih razmer, ko javne prireditve niso dovoljene. S projektom »Mediadom Streaming« je Mediadom podprl lokalne ustvarjalce ter bogatil kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas zaznamovale s prepovedjo približevanja. Iz prazne dvorane Mediadom Pyrhani sta v živo nastopila Denis Beganovič & Bowrain. Nekaj [&hellip The post FOTO: Denis Beganovič & Bowrain @ Mediadom Streaming 10.12.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Goga Sedmak @ Mediadom Streaming 7.12.2020

Muzikobala, 8. december 2020 ― “Mediadom Streaming 3.0” je tretji sklop prenosov v živo v času izrednih razmer, ko javne prireditve niso dovoljene. S projektom »Mediadom Streaming« je Mediadom podprl lokalne ustvarjalce ter bogatil kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas zaznamovale s prepovedjo približevanja. Iz prazne dvorane Mediadom Pyrhani je v živo nastopil Goga Sedmak (Zmelkoow). Nekaj foto [&hellip The post FOTO: Goga Sedmak @ Mediadom Streaming 7.12.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Luka Zavišič @ Mediadom Streaming 3.12.2020

Muzikobala, 4. december 2020 ― “Mediadom Streaming 3.0” je tretji sklop prenosov v živo v času izrednih razmer, ko javne prireditve niso dovoljene. S projektom »Mediadom Streaming« je Mediadom podprl lokalne ustvarjalce ter bogatil kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas zaznamovale s prepovedjo približevanja. Iz prazne dvorane Mediadom Pyrhani je v živo nastopil Luka Zavišič. Nekaj foto utrinkov [&hellip The post FOTO: Luka Zavišič @ Mediadom Streaming 3.12.2020 appeared first on Muzikobala.

Rudi in Hamo: ”Dolgo nisva pila” – nova verzija za nove čase

Muzikobala, 3. december 2020 ― Rudi Bučar predstavlja novo, prenovljeno različico skladbe ‘Dolgo nisva pila’, ki jo že tri leta s srcem in dušo izvajata z Matevžem Šaleharjem – Hamom. Na Rudijevem aktualnem albumu ‘Kambjale so čase’, ki je izšel 9. oktobra, je tudi mnogim zelo dobro poznana skladba, duet z Matevžem Šaleharjem – Hamom, ‘Dolgo nisva pila’. Skladba, ki je v svoji originalni različici [&hellip The post Rudi in Hamo: ”Dolgo nisva pila” – nova verzija za nove čase appeared first on Muzikobala.

FOTO: Patrik Mrak @ Mediadom Streaming 30.11.2020

Muzikobala, 2. december 2020 ― “Mediadom Streaming 3.0” je tretji sklop prenosov v živo v času izrednih razmer, ko javne prireditve niso dovoljene. S projektom »Mediadom Streaming« je Mediadom podprl lokalne ustvarjalce ter bogatil kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas zaznamovale s prepovedjo približevanja. Iz prazne dvorane Mediadom Pyrhani je v živo nastopil Patrik Mrak. Nekaj foto utrinkov [&hellip The post FOTO: Patrik Mrak @ Mediadom Streaming 30.11.2020 appeared first on Muzikobala.

Veseli December – nov videospot Zmelkoow

Muzikobala, 1. december 2020 ― Pred nami je čarobni december, čas smeha, sprave in veselja, ko v soju plamenov zakurjenega kamina odpiramo darila in nazdravljamo s kuhančkom in šampanjcem. To so trenutki, ki jih delimo s svojimi najdražjimi. A naj bo tokratni veseli december poseben. Naj ga obogati še pesem, ki so jo prav za ta prednovoletni čas posneli Zmelkoow. [&hellip The post Veseli December – nov videospot Zmelkoow appeared first on Muzikobala.
Mediadom Streaming 3.0 – tretji sklop, ki bo ponovno pospremil sprostitev ukrepov za prireditve!

Mediadom Streaming 3.0 – tretji sklop, ki bo ponovno pospremil sprostitev ukrepov za prireditve!

Muzikobala, 30. november 2020 ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran organizira tretji sklop koncertov »Mediadom Streaming«. Prvi in drugi sklop koncertov sta presegla pričakovanja, zato smo se odločili da nadaljujemo s projektom in ga nekoliko nadgradimo.  Koncerti v živo bo potekali v prazni dvorani Mediadoma, v času, v katerem ponovno niso dovoljene [&hellip The post Mediadom Streaming 3.0 – tretji sklop, ki bo ponovno pospremil sprostitev ukrepov za prireditve! appeared first on Muzikobala.

Splet(e)ni pogovori Muzikobala: FISH ON MARS

Muzikobala, 29. november 2020 ― Drugi del rubrike “Splet(e)ni pogovori Muzikobala” nadaljujemo s skupino Fish On Mars, ki ima za sabo prvenec My Hungry Ghosts ter štiri single. Matjaž Karlovčec je poklepetal z Goranom in Renatom; se pozanimal kaj se v tem času pri njih dogaja, kaj novega vre v njihovem kotlu in kam plujejo. Vse informacije in povezave skupine [&hellip The post Splet(e)ni pogovori Muzikobala: FISH ON MARS appeared first on Muzikobala.
še novic