Aleksander Novak z novim osebnoizpovednim singlom! “Kraljica vseh kraljic”

Muzikobala, 22. september ― Novi singel Aleksandra Novaka združuje glasbenikovo kantavtorsko globino in moderno pop produkcijo s pridihom italijanskega melosa. Sporočilo je osebno, kot je to zaščitni znak Aleksandrovih skladb. “Mnogo je kraljic, samo ena je Kraljica vseh kraljic,” pove Aleksander. Skladba je kombinacija barv, besed in glasbe. Takšen je tudi video, ki pooseblja preprostost izraznosti melodije. Posnet je bil ob slapu Peračica na Poti miru. “Pesem je [&hellip The post Aleksander Novak z novim osebnoizpovednim singlom! “Kraljica vseh kraljic” appeared first on Muzikobala.

FOTO: I Nomadi @ Folkest 23.8.2020

Muzikobala, 26. avgust ― V sklopu festival Folkest 2020 je v nedeljo 23.8.2020 v koprski taverni nastopila legendarna italijanska skupina I Nomadi. Fotografije v galeriji: Nicky Kristl The post FOTO: I Nomadi @ Folkest 23.8.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: DrummingCellist, Pijammies @ Festival Jeff 21.8.2020

Muzikobala, 22. avgust ― Ekipa festivala JEFF je tudi letos pripravila program za pet večerov, polnih magične atmosfere, kvalitetne glasbe, izbrane kulinarike ter predvsem dobre družbe. Festival JEFF se letos odvija na drugi lokaciji, kot poprejšnja leta. V sodelovanju s skupnostjo Italijanov Santorio Santorio so JEFF preselili v vrtove palače Gravisi-Buttorai, kjer je Festival JEFF potekal v prvih edicijah. Peti [&hellip The post FOTO: DrummingCellist, Pijammies @ Festival Jeff 21.8.2020 appeared first on Muzikobala.

Skupina Gedore z novim singlom “Glej”

Muzikobala, 19. avgust ― “Glej” je tretja avtorska skladba koprske zasedbe Gedore. Nastala je na podlagi zgodb o zaupanju. Govori o tem, da se ne smemo nikoli pozabiti prepustiti občutkom, ki nam jih narekuje naše srce. Melodija in harmonija objemata pozitivno energijo, ki jo oddaja skupina, zato je skladba za to neobičajno obdobje več kot dobrodošla. »Ljudem hočemo s tem ali polepšati dan [&hellip The post Skupina Gedore z novim singlom “Glej” appeared first on Muzikobala.

FOTO: Ofak & Mori, Bossa de novo @ Festival JEFF 13.8.2020

Muzikobala, 14. avgust ― Ekipa festivala JEFF je tudi letos pripravila program za pet večerov, polnih magične atmosfere, kvalitetne glasbe, izbrane kulinarike ter predvsem dobre družbe. Festival JEFF se letos odvija na drugi lokaciji, kot poprejšnja leta. V sodelovanju s skupnostjo Italijanov Santorio Santorio so JEFF preselili v vrtove palače Gravisi-Buttorai, kjer je Festival JEFF potekal v prvih edicijah. Tretji [&hellip The post FOTO: Ofak & Mori, Bossa de novo @ Festival JEFF 13.8.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Denis Beganovič @ Piranski poletni utrip 13.8.2020

Muzikobala, 14. avgust ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran premierno organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, so se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vsi trije koncerti so na sporedu ob četrtkih ob [&hellip The post FOTO: Denis Beganovič @ Piranski poletni utrip 13.8.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Yatanu, Wild Strings Trio @ Festival JEFF 6.8.2020

Muzikobala, 8. avgust ― Ekipa festivala JEFF je tudi letos pripravila program za pet večerov, polnih magične atmosfere, kvalitetne glasbe, izbrane kulinarike ter predvsem dobre družbe. Festival JEFF se letos odvija na drugi lokaciji, kot poprejšnja leta. V sodelovanju s skupnostjo Italijanov Santorio Santorio so JEFF preselili v vrtove palače Gravisi-Buttorai, kjer je Festival JEFF potekal v prvih edicijah. Drugi [&hellip The post FOTO: Yatanu, Wild Strings Trio @ Festival JEFF 6.8.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Pantaloons @ Piranski poletni utrip 6.8.2020

Muzikobala, 7. avgust ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran premierno organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, so se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vsi trije koncerti so na sporedu ob četrtkih ob [&hellip The post FOTO: Pantaloons @ Piranski poletni utrip 6.8.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Noair, Daniel Vezoja @ Poletje z biseri, 5. 8. 2020

Muzikobala, 6. avgust ― Na Festivalu Poletje z biseri so 5. avgusta 2020 na Kapodistriasovem trgu v Kopru nastopili domači Noair, pred njimi pa kantavtor Daniel Vezoja z gostjo presenečenja Tino Marinšek.   Fotografije: Benedikt Weiss The post FOTO: Noair, Daniel Vezoja @ Poletje z biseri, 5. 8. 2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Nika Solce @ Mediadom Streaming 3.8.2020

Muzikobala, 4. avgust ― “Mediadom Streaming 2.0” je drugi sklop prenosov v živo v času izrednih razmer, ko javne prireditve niso dovoljene. S projektom »Mediadom Streaming« so organizatorji podprli lokalne ustvarjalce ter bogatili kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas zaznamovale s prepovedjo približevanja. Organizatorji projekta so Mediadom Pyrhani, ZKD Piran ter OI JSKD Piran. Iz muzeja Mediadom [&hellip The post FOTO: Nika Solce @ Mediadom Streaming 3.8.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Samuel Blues & Miha Erič, BorZ @ Festival Jeff 30.7.2020

Muzikobala, 1. avgust ― Ekipa festivala JEFF je tudi letos pripravila program za pet večerov, polnih magične atmosfere, kvalitetne glasbe, izbrane kulinarike ter predvsem dobre družbe. Festival JEFF se letos odvija na drugi lokaciji, kot poprejšnja leta. V sodelovanju s skupnostjo Italijanov Santorio Santorio so JEFF preselili v vrtove palače Gravisi-Buttorai, kjer je Festival JEFF potekal v prvih edicijah. Prvi [&hellip The post FOTO: Samuel Blues & Miha Erič, BorZ @ Festival Jeff 30.7.2020 appeared first on Muzikobala.

FOTO: Marina Martensson @ Piranski poletni utrip 30.7.2020

Muzikobala, 31. julij ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran premierno organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, so se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vsi trije koncerti bodo na sporedu ob četrtkih ob [&hellip The post FOTO: Marina Martensson @ Piranski poletni utrip 30.7.2020 appeared first on Muzikobala.
še novic