FOTO: Elvis Šahbaz @ Piranski poletni utrip 21.7.2021

Muzikobala, 22. julij ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran tudi letos organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih in spletnemu programu, smo se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem blestijo predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vseh sedem koncertov bo na sporedu […] The post FOTO: Elvis Šahbaz @ Piranski poletni utrip 21.7.2021 appeared first on Muzikobala.
MareziJazz 2021 – že 16. Kozarec dobre glasbe

MareziJazz 2021 – že 16. Kozarec dobre glasbe

Muzikobala, 22. julij ― Koper, 22. julij 2020 – Festival MareziJazz se, po lanskem potepanju po koprskem podeželju, ponovno sidra v Marezigah. Lanski, pandemsko obarvani jubilej smo obeležili s potepanjem po lepih razgledih slovenske Istre. Letos pa se festival MareziJazz vrača k osnovam – nazaj v domače Marezige, nazaj k dvema zaporednima festivalskima dnevoma, nazaj k big bandom, nazaj […] The post MareziJazz 2021 – že 16. Kozarec dobre glasbe appeared first on Muzikobala.
Vrača se Festival JEFF… a na novi lokaciji

Vrača se Festival JEFF… a na novi lokaciji

Muzikobala, 18. julij ― Tradicionalni Festival JEFF, ki deluje pod okriljem KŠOK-a se ponovno pridružuje koprskemu poletnemu dogajanju. Zasnovala se je nova ekipa, nova poznanstva, sveže in inovativne ideje pri izvedbi festivala in nenazadnje – menjava lokacije. Vso glasbeno dogajanje se bo v letošnjem letu preselilo v atrij Pretorske palače. Nova lokacija pomeni nove priložnosti in izzive za logiste, […] The post Vrača se Festival JEFF… a na novi lokaciji appeared first on Muzikobala.

FOTO: Mef in Narodnoosvobodilni bend @ Piranski poletni utrip 7.7.2021

Muzikobala, 8. julij ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran tudi letos organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih in spletnemu programu, smo se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem blestijo predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vseh sedem koncertov bo na sporedu […] The post FOTO: Mef in Narodnoosvobodilni bend @ Piranski poletni utrip 7.7.2021 appeared first on Muzikobala.
Piranski Poletni utrip – Glasbeni večeri na trgu

Piranski Poletni utrip – Glasbeni večeri na trgu

Muzikobala, 5. julij ― Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran tudi letos organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, smo se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vseh sedem koncertov bo na sporedu ob sredah […] The post Piranski Poletni utrip – Glasbeni večeri na trgu appeared first on Muzikobala.
Začenja se festival Poletje z biseri 2021

Začenja se festival Poletje z biseri 2021

Muzikobala, 5. julij ― Na Kapodistriasovem trgu v Kopru bo od 7. julija do 19. avgusta potekal že četrti Festival Poletje z biseri, ki bo tudi letos vsako sredo glasbeno razvajal s skrbno izbranim raznovrstnim programom vseslovensko priljubljenih glasbenih imen. Tokrat tudi z odmevno mednarodno udeležbo. Festival bo odprla popularna slovenska hard rock zasedba Šank Rock. Člani skupine, ki […] The post Začenja se festival Poletje z biseri 2021 appeared first on Muzikobala.
Đemka – poletni jam session večeri v CMK-ju

Đemka – poletni jam session večeri v CMK-ju

Muzikobala, 1. julij ― “Impro glasbeni večeri so nam vsem že znane vpeljane seanse, kjer se lahko mladi ter mladi po duši, iz različnih glasbenih znanj in žanrov zelo preprosto povezujejo med seboj. Bistvena razlika med klasičnimi jam sessioni in Đemkami je ta, da bo vsak večer “odpirala” skrbno izbrana zasedba iz lokalnega okoliša, ki bo publiki predstavila svojo […] The post Đemka – poletni jam session večeri v CMK-ju appeared first on Muzikobala.

𝐋𝐞𝐚𝐧 𝐊𝐨𝐳𝐥𝐚𝐫 𝐋𝐮𝐢𝐠𝐢 𝐳 𝐧𝐨𝐯𝐢𝐦 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐥𝐨𝐦 𝐕𝐬𝐚𝐤 𝐝𝐚𝐧

Muzikobala, 9. junij ― Nova skladba obalnega pevca in kantavtorja Leana Kozlarja – Luigija govori o nekom, ki se mu vsakdan vrti vedno na enak način. Svet se medtem spreminja, življenje gre naprej, on pa na to ni pripravljen in vztraja pri vsakdanji rutini. Ne pozabite, kdaj pa kdaj premešati vsakdanjik. Ni potrebe po velikopoteznih gestah, včasih je dovolj že drugačno […] The post 𝐋𝐞𝐚𝐧 𝐊𝐨𝐳𝐥𝐚𝐫 𝐋𝐮𝐢𝐠𝐢 𝐳 𝐧𝐨𝐯𝐢𝐦 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐥𝐨𝐦 𝐕𝐬𝐚𝐤 𝐝𝐚𝐧 appeared first on Muzikobala.

Boštjan Velkavrh “Pesem svobodnega sveta”

Muzikobala, 2. junij ― Konec oktobra leta 2019 je Boštjan Velkavrh izdal prvi album Potovanje.  Za album je napisal besedilo, glasbo in aranžmaje pa je podpisal Jadran Ogrin, izdelek je predstavil na več koncertih od Maribora do Obale. Kasneje je nastalo še nekaj singlov, predvsem v karantenskem času, pesem Virus na duši, Barve ljubezni ter Pesem o nas (dobrih […] The post Boštjan Velkavrh “Pesem svobodnega sveta” appeared first on Muzikobala.

MareziJazz 2021 bo!

Muzikobala, 28. maj ― Z navdušenjem sporočamo, da tudi letos MareziJazz bo! Logistični zapleti so festival potisnili nekoliko kasneje v poletje – odvil se bo 6. in 7. avgusta. Za vse informacije smo vam na voljo na tem naslovu, vabljeni pa ste tudi slediti našim socialnim kanalom, kjer bomo objavljali obvestila! Optimističen pozdrav, ekipa festivala MareziJazz The post MareziJazz 2021 bo! appeared first on Muzikobala.

Jure Lesar “Prihajam domov” singel in videospot

Muzikobala, 21. maj ― Konec februarja 2021 je izšel Lesarjev drugi samostojni album, Je kaj novega, ki ga je skupaj z razširjeno ekipo glasbenih sodelavcev marca predstavil na koncertu v Kinu Šiška. Po prvem singlu, Si kaj utrujena, je zdaj na vrsti še Prihajam domov, ki ga spremlja tudi videopodoba, ki je nastala v ekipi Juretovih stalnih sodelavcev, prijateljev. Če album Je kaj novega govori […] The post Jure Lesar “Prihajam domov” singel in videospot appeared first on Muzikobala.

Skladba ‘Če najdeva se kdaj’ dobila tudi video podobo

Muzikobala, 10. maj ― Anika Horvat je konec marca predstavila novo skladbo ‘Če najdeva se kdaj’. Sporočilno močna skladba je danes dobila tudi video podobo. Skladba ‘Če najdeva se kdaj’ je prva od skladb, ki napoveduje novi album energične Primorke. Album Anika pripravlja z novo, a hkrati staro ekipo, na čelu katere je Borut Antončič, njen dolgoletni glasbeni prijatelj. […] The post Skladba ‘Če najdeva se kdaj’ dobila tudi video podobo appeared first on Muzikobala.

Slavko Ivančić – S skladbo ‘Lahko računaš name’ se poslavlja od aktualnega albuma

Muzikobala, 7. april ― Slavko Ivančić je pred tremi leti po daljšem premoru izdal nov album ‘Med valovi in oblaki’. Njegovemu umiku iz glasbe in javnega življenja je botrovala huda prometna nesreča, po kateri se je Slavko ponovno rodil in ugotovil, kdo in kaj mu daje moč in zagon za pot naprej. Tri leta po njej je Slavko izdal […] The post Slavko Ivančić – S skladbo ‘Lahko računaš name’ se poslavlja od aktualnega albuma appeared first on Muzikobala.

Slavko Ivančić – S skladbo ‘Lahko računaš name’ se poslavlja od aktualnega albuma

Muzikobala, 7. april ― Slavko Ivančić je pred tremi leti po daljšem premoru izdal nov album ‘Med valovi in oblaki’. Njegovemu umiku iz glasbe in javnega življenja je botrovala huda prometna nesreča, po kateri se je Slavko ponovno rodil in ugotovil, kdo in kaj mu daje moč in zagon za pot naprej. Tri leta po njej je Slavko izdal […] The post Slavko Ivančić – S skladbo ‘Lahko računaš name’ se poslavlja od aktualnega albuma appeared first on Muzikobala.
še novic