Motovila gre na 16. Kino Otok!

Motovila, 9. julij ― Na festivalu Kino Otok v Izoli bo konec avgusta tudi Motovilina POP-UP pisarna in strokovni dogodek o inovativnih modelih sodelovanj mednarodnih filmskih festivalov, vključno s platformami videa na zahtevo. The post Motovila gre na 16. Kino Otok! appeared first on Motovila.

Evropski filmi forum: »Oblikovanje prihodnosti evropskega AV ekosistema: kakšna je vloga EU?«

Motovila, 19. junij ― Digitalno prisotnost in številne priložnosti za spletno pridobivanje znanj in kontaktov akreditiranim in drugim udeležencem spletne tržnice Marche du film ponuja tudi Ustvarjalna Evropa MEDIA. V prvi vrsti priporočamo udeležbo na Evropskem filmskem forumu (22. jun. ob 16.00) in spletnih pogovorih! The post Evropski filmi forum: »Oblikovanje prihodnosti evropskega AV ekosistema: kakšna je vloga EU?« appeared first on Motovila.

Dan Evrope – velike zgodbe iz malih držav

Motovila, 21. maj ― V filmih je v vikendu med 8. in 10. majem uživalo kar 1075 gledalcev. Največ zanimanja je bilo za dokumentarni film Mostovi časa v režiji Audriusa Stonysa in Kristine Briede. The post Dan Evrope – velike zgodbe iz malih držav appeared first on Motovila.

Nazaj v pisarno

Motovila, 19. maj ― Naša ekipa se počasi vrača v pisarno. Osebna srečanja zaenkrat še niso mogoča v polni meri. Smo pa kot v preteklih tednih dosegljivi prek e-pošte in družbenih omrežij. Poleg tega uporabnike vsak petek vabimo na individualna video srečanja prek spleta. The post Nazaj v pisarno appeared first on Motovila.
še novic