Kako nam Google in Facebook sledita?

Agencija GIG, 31. marec ― Vsi smo že slišali o spletnih »piškotkih«, o tem, kako nam oglaševalske platforme, kot sta Google in Facebook, sledijo in nas targetirajo z oglasi, opazujejo naše obnašanje na spletu, skrbno hranijo naše »metapodatke« (in jih delijo z drugimi oglaševalci). Poglejmo Facebook. Vse se začne, ko se logiramo v Facebook, ki nam pošlje identifikacijski piškotek, mi pa […] The post Kako nam Google in Facebook sledita? appeared first on Agencija GIG.

Kaj pravzaprav so spletni piškotki?

Agencija GIG, 24. marec ― Da bi razumeli, kaj piškotki počnejo in kaj pravzaprav so, poglejmo v same začetke brskanja po spletu. Internet je računalniško omrežje (povezan sistem računalnikov), na katerem gostuje veliko število dokumentov. Da lahko te dokumente pregledujemo, potrebujemo brskalnik – te poznamo vsi: Chrome, Opera, Safari, Brave, Mozilla, Edge. Omeniti moramo brskalnik, ki je utiral pot brskanju, kot […] The post Kaj pravzaprav so spletni piškotki? appeared first on Agencija GIG.

59. Pokal Vitranc in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Po odličnem lanskoletnem sodelovanju se Pokal Vitranc in Agencija GIG ponovno povezujeta pri pripravi tradicionalnega, tokrat že 59. Pokala Vitranc. Obe strani žene želja po vnovičnem podiranju rekordov, a je žal zaradi zdravstvene epidemije dogodek odpovedan. Agencija GIG pri projektu sodeluje na področjih ticketinga, PR-ja ter kot snovalec digital in social kampanj. Naročnik: ASK Kranjska […] The post 59. Pokal Vitranc in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

GingerUp+ in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Ginger Up+ je edinstven napitek za krepitev imunskega sistema, ki prinaša najboljše iz narave. Mešanica ingverja, limoninega soka in cvetličnega medu poskrbi za energijski boost in telesu zagotovi potrebne minerale, antioksidante in vitamine. Agencija GIG je pri projektu sodelovala z lansiranjem blagovne znamke in kot snovalec PR kampanje. Naročnik: aROMA Global d.o.o. Tags: pr, branding, […] The post GingerUp+ in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

Sayve in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Sayve, prvi veganski sir, narejen v Sloveniji, je rezultat uspešnega sodelovanja med slovenskim podjetjem in svetovno znanim ter večkrat nagrajenim Vegan Master Chefom Emanuelom Di Biasejem. Siri Sayve so izvrstni za potešitev gurmanskih užitkov in nadomestek za vse tiste, ki ne uživajo izdelkov živalskega izvora. Agencija GIG je v uspešni zgodbi sodelovala na PR področju […] The post Sayve in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

Sierra in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Sierra, podjetje za sistemske finančne rešitve, želi na kvaliteten, kompetenten in zaupanja vreden način svetovati klientom na finančnem področju. Zavezani h kvaliteti sistemskih finančnih rešitev se ukvarjajo tako z iskanjem finančnih rešitev za poslovne uporabnike kot z upravljanjem osebnih financ. Agencija GIG pri uspešni zgodbi sodeluje na področju web designa in vzpostavitvi CGP-ja. Naročnik: Sierra d.o.o. […] The post Sierra in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

Eko Srebrna Hiša in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Podjetje Akropola je z ekološkim projektom Eko srebrna hiša odgovorilo na naraščajočo potrebo po spremembi energijske učinkovitosti objektov. Z mnogo inovativnega in tehničnega napora je nastala Eko srebrna hiša, projekt, ki omogoča bolj zdravo, humano in gospodarnejše bivanje v okolju, v katerem živimo, projekt, ki združuje visoko udobje bivanja v moderni arhitekturi in energetsko ozaveščenost. […] The post Eko Srebrna Hiša in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

Lounge bar Acapulco in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Lounge bar Acapulco je nastal v želji postati najboljši lounge bar v mestu, lounge bar, ki združuje vse, kar je potrebno za vrhunsko doživetje. Dekor, dodelana celostna podoba, luksuzni materiali in barve zadovoljijo še tako zahtevne goste. Acapulco prepriča z edinstveno vizijo in zgodbo. Agencija GIG je temelje najboljšega lounge bara v mestu soustvarjala na […] The post Lounge bar Acapulco in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

56. Zlata Lisica in Agencija GIG

Agencija GIG, 16. marec ― Mariborsko Pohorje že od leta 1964 slovi po prestižnem tekmovanju svetovnega pokala v alpskem smučanju za ženske. V boju za pokal in laskavi naziv zlate lisičke se po svetovno znani strmini vsako leto spustijo najboljše smučarke na svetu in pripravijo spektakularne slalomske ter veleslalomske predstave. Agencija GIG je slovenski smučarski praznik, ki je v letu […] The post 56. Zlata Lisica in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

58. Pokal Vitranc in Agencija GIG

Agencija GIG, 9. marec ― Tradicionalni Pokal Vitranc Kranjsko Goro že vrsto let uvršča na zemljevid prirediteljev tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju za moške. Vrhunske športne zgodbe, ki se v Podkorenu pišejo vsako leto, so Pokal Vitranc v svetu zapisale z velikimi črkami. V času Pokala Vitranc se po vitranški strmini spustijo najboljši smučarji sveta. 58. Pokal Vitranc je […] The post 58. Pokal Vitranc in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

Ljubljanska borza #FinancnaPismenost in Agencija GIG

Agencija GIG, 9. marec ― Ljubljanska borza je v luči približevanja borznega in finančnega jezika vsem ljudem v sodelovanju s partnerji zasnovala projekt #FinancnaPismenost, ki z igro BORZA SLOVENIJA spodbuja vključitev v svet borznega trgovanja. Agencija GIG v projektu #FinancnaPismenost sodeluje na področju sponzorstev, kot snovalec digital in PR kampanj ter na področju web designa. Naročnik: Ljubljanska borza d.d. Tag: digital, pr, […] The post Ljubljanska borza #FinancnaPismenost in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

PetrolTicket in Agencija GIG

Agencija GIG, 9. marec ― Petrol je največja slovenska energetska družba, največji slovenski uvoznik in ena največjih slovenskih trgovskih družb. V Petrolu so zavezani kreiranju odlične uporabniške izkušnje z obljubo izboljšanja kakovosti življenja. Petrol Ticket je uveljavljen posrednik vstopnic za prireditve in dogodke. Agencija GIG soustvarja uspešno zgodbo Petrol Ticket s pripravo ticketinga in zasnovo digital in social kampanj. Naročnik: Petrol […] The post PetrolTicket in Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

#ZmajevoSrce – Cedevita Olimpija & Agencija GIG

Agencija GIG, 9. marec ― Košarkarski klub Cedevita Olimpija ob cilju postati eden izmed najboljših klubov na področju širše regije in v evropskem košarkarskem prostoru skrbi za razvoj in produkcijo mladih ter nadarjenih košarkarjev. Košarkarski klub Cedevita Olimpija je začel novo zgodbo o ljubljanski košarki, del zgodbe pa je tudi Agencija GIG, ki zgodbo soustvarja na digital, web in VIP […] The post #ZmajevoSrce – Cedevita Olimpija & Agencija GIG appeared first on Agencija GIG.

Se obeta konec dobe influencerjev? Vse kaže, da bo Instagram ukinil prikaz števila všečkov objave. Kako bodo potezo občutile “insta-zvezde”?

Agencija GIG, 26. februar ― Kdo ne bi želel imeti vojske podpornikov, prejemati raznih ugodnosti in sponzorskih sredstev? Biti influencer je po mnenju mnogih sanjska služba. Se kariere influencerjev bližajo koncu? Tech Crunch razkriva prototip Instagramovega dizajna, ki bi lahko zamajal uspešne kariere mnogih influencerjev. Instagram bo po novem oblikovan tako, da všečki posamezne objave ne bodo več vidni. To […] The post Se obeta konec dobe influencerjev? Vse kaže, da bo Instagram ukinil prikaz števila všečkov objave. Kako bodo potezo občutile “insta-zvezde”? appeared first on Agencija GIG.

Firefox ponuja ponarejeno zgodovino brskanja, s katero boste prelisičili oglaševalce. Ste na strani uporabnikov ali oglaševalcev? Preverite!

Agencija GIG, 26. februar ― Orodje ‘Track THIS’ odpre kar 100 zavihkov naenkrat in uporabnika navidezno spremeni v bogataša, influencerja, sledilca trendom ali osebo, ki se pripravlja na usodni dan. Osnovna ideja orodja Track THIS, novodobnega načina za brskanje brez beleženja zgodovine, je na hudomušen način prelisičiti oglaševalce. Track THIS odpre kar 100 zavihkov, zasnovanih tako, da vas navidezno preobrazijo […] The post Firefox ponuja ponarejeno zgodovino brskanja, s katero boste prelisičili oglaševalce. Ste na strani uporabnikov ali oglaševalcev? Preverite! appeared first on Agencija GIG.

Pokal Vitranc – VIP doživetja

Agencija GIG, 26. februar ― Ker želimo, da Vam 59. Pokal Vitranc ostane v spominu kot neponovljiva izkušnja, smo kot nadgradnjo VIP vstopnice oblikovali tudi posebna VIP doživetja. Razvajajte sebe, vaše prijatelje, poslovne partnerje v vrhunskem ambientu, izrednem razgledu ter ob izbranih okusih kulinaričnih mojstrov. Poleg redne VIP vstopnice ponujamo prav posebna VIP doživetja: Ogled smučarske proge za vrhunske smučarjeVas […] The post Pokal Vitranc – VIP doživetja appeared first on Agencija GIG.
še novic