SPLETNA PORAVNAVA TERJATEV

Knjižnica Zagorje, 8. september 2021 ― Obveščamo vas, da lahko morebitne nastale terjatve poravnate sedaj tudi preko spletnega servisa COBISS+ “Moja knjižnica” . Za prijavo potrebujete številko izkaznice in geslo. Po prijavi v “Mojo knjižnico” izberete menu Dolgovi, omejitve. S klikom na gumb € Spletno plačilo se vam odprejo možnosti plačila (kreditna kartica, NlbKlik itd.) The post SPLETNA PORAVNAVA TERJATEV appeared first on knjižnica Zagorje.

TADEJ GOLOB – VIRUS -predstavitev knjige na daljavo v torek, 13. 4. 2021 ob 18.00

Knjižnica Zagorje, 30. november 2020 ― Tadej Golob je z Jezerom in Tarasom Birso naposled udomačil slovensko kriminalko in jo (tudi s televizijsko serijo) pripeljal v vsak slovenski dom, z Leninovim parkom pa ji je dal nesluten pospešek, ki je povzročil, da Slovenci končno spet stojimo v vrstah za nove domače knjige.” – dr. The post TADEJ GOLOB – VIRUS -predstavitev knjige na daljavo v torek, 13. 4. 2021 ob 18.00 appeared first on knjižnica Zagorje.

OBVESTILO O PONOVNEM ZARAČUNAVANJU ZAMUDNINE OD 13. 12. 2020 DALJE

Knjižnica Zagorje, 23. oktober 2020 ― OBVESTILO Obveščamo vas, da bomo v Knjižnici Zagorje od 13. 12. 2020 ponovno pričeli obračunavati zamudnino (ne velja za enoti v Kisovcu in na Izlakah). Prosimo, da gradivo, ki mu je pretekel rok izposoje, čimprej vrnete ali mu podaljšate rok izposoje preko spleta (COBISS), e-pošte (sikzag@zag.sik.si) ali The post OBVESTILO O PONOVNEM ZARAČUNAVANJU ZAMUDNINE OD 13. 12. 2020 DALJE appeared first on knjižnica Zagorje.

Torek, 27. 10. 2020 ob 18.30 – Goran Ajtič – Njegovo mnenje – predstavitev knjige

Knjižnica Zagorje, 29. september 2020 ― Naš rojak, Goran Ajtič je že kot otrok vedel, da se bo nekega dne ukvarjal z literarno umetnostjo. Čeravno se je v zadnjih letih uveljavil tudi v svetu slovenske neodvisne filmske produkcije kot avtor kratkih eksperimentalnih in igranih filmov, je njegova primarna ljubezen še vedno pisanje, čemur se The post Torek, 27. 10. 2020 ob 18.30 – Goran Ajtič – Njegovo mnenje – predstavitev knjige appeared first on knjižnica Zagorje.

Torek, 22. 4. 2021 ob 19.00 – Ali Žerdin – Nevarna bližina -predstavitev knjige na daljavo

Knjižnica Zagorje, 29. september 2020 ― V SODELOVANJU Z VEČGENERACIJSKIMCENTROM CENTROM ZASAVJE / ZLU Ko se je novinar, urednik in sociolog Ali Žerdin sredi decembra 2020 nekega popoldneva s kolesom peljal domov, se mu je med vožnjo ob podatku, da je tedaj za posledicami okužbe s koronavirusom v Sloveniji umrlo že več kot The post Torek, 22. 4. 2021 ob 19.00 – Ali Žerdin – Nevarna bližina -predstavitev knjige na daljavo appeared first on knjižnica Zagorje.

BEREMO ZA GORAMI – Bralna značka za odrasle 2020/21

Knjižnica Zagorje, 10. september 2020 ― V Knjižnici Zagorje nadaljujemo s projektom BEREMO ZA GORAMI. Bralna značka za odrasle se bo letos začela 8. septembra na mednarodni dan pismenosti, zaključila pa se bo 23. aprila, ko praznujemo svetovni dan knjige. Za tretjo sezono bralne značke smo izbrali zgodbe o knjigah, ljubiteljih knjig oziroma ljudeh, The post BEREMO ZA GORAMI – Bralna značka za odrasle 2020/21 appeared first on knjižnica Zagorje.

BEREMO ZA GORAMI – Bralna značka za odrasle 2020/21

Knjižnica Zagorje, 10. september 2020 ― V Knjižnici Zagorje nadaljujemo s projektom BEREMO ZA GORAMI. Bralna značka za odrasle se bo letos začela 8. septembra na mednarodni dan pismenosti, zaključila pa se bo 23. aprila, ko praznujemo svetovni dan knjige. Za tretjo sezono bralne značke smo izbrali zgodbe o knjigah, ljubiteljih knjig oziroma ljudeh, The post BEREMO ZA GORAMI – Bralna značka za odrasle 2020/21 appeared first on knjižnica Zagorje.

Starši radi beremo mladinske knjige – bralna značka za starše 2020/21

Knjižnica Zagorje, 10. september 2020 ― Bralna značka za starše? Le zakaj? Ker tudi starši radi beremo, ker so mladinske knjige zelo kvalitetne, zanimive in poučne, ker lahko z našim branjem spodbujamo branje naših otrok. Preberite najmanj 7 knjig, izpolnite bralni list in ga oddajte do vključno aprila 2021. PRIPOROČILNI SEZNAM: AL M. H.: Zeleno kolo BEAUVAIS The post Starši radi beremo mladinske knjige – bralna značka za starše 2020/21 appeared first on knjižnica Zagorje.

Audibook

Knjižnica Zagorje, 17. avgust 2020 ― Izposojanje avdio knjig prek mobilne aplikacije Audibook Članom Knjižnice Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi ponujamo novost – izposojo avdio knjig v slovenskem jeziku z uporabo pametnih telefonov. Izposoja avdio knjig se izvaja v mobilni aplikaciji Audibook, aplikacija je dostopna v trgovini Play (za vse Android telefone) ali The post Audibook appeared first on knjižnica Zagorje.

Poletno branje za starostno obdobje od 7 do 12 let

Knjižnica Zagorje, 2. julij 2020 ― Odhajamo na počitnice, s seboj vzemimo knjige in jih vsak dan prebirajmo. V mislih bomo potovali tja, kamor nas bo popeljala zgodba. Beri tudi ti in osvoji lepo nagrado. Pravila sodelovanja: – beri vsaj 20dni/15 minut – v seznam bralnih dni vpisuj naslove knjig, – starši s The post Poletno branje za starostno obdobje od 7 do 12 let appeared first on knjižnica Zagorje.

BIBLOS – e-knjige so vedno na razpolago

Knjižnica Zagorje, 23. marec 2020 ― Spoštovani, ne pozabite v teh časih na elektronske knjige, ki jih lahko naložite z vstopne strani Biblos.si. Potrebujete številko knjižnične izkaznice ter geslo, ki ga sicer uporabljate za cobiss – moja knjižnica. Pred številko izkaznice vpišite v okence sikzag. The post BIBLOS – e-knjige so vedno na razpolago appeared first on knjižnica Zagorje.

ZAPRTO DO PREKLICA – od 1. 4. 2021 dalje

Knjižnica Zagorje, 8. januar 2020 ― Sporočamo vam, da je skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji Knjižnica Zagorje od 1. aprila 2021 zaprta do preklica. Zapri sta tudi enoti na Izlakah in v Kisovcu. Zamudnina se v času zaprtosti ne bo zaračunavala. Vabljeni The post ZAPRTO DO PREKLICA – od 1. 4. 2021 dalje appeared first on knjižnica Zagorje.
še novic