GREGA SAMAR: ‘Dvignite krila in poletite’

Rocker.si, 22. junij ― Grega Samar je glasbeni ustvarjalec, ki je tekom let sodeloval z različnimi domačimi glasbeniki. Poleg tega je ustvarili tudi kopico lastnih pesmi, ki postopoma prihajajo na plano. V želji, da bi te zaživele tudi v živo, se je obdal z dobrimi soborci. O njih, aktualnem singlu, načrtih za prihodnost in še čem, je spregovoril tudi za naš portal.  [...] The post GREGA SAMAR: ‘Dvignite krila in poletite’ appeared first on Rocker.si.

Laura Pausini vabi na koncert v Ljubljano

Rocker.si, 20. junij ― Italijanska glasbena diva, katere diskografija na digitalnih platformah je pravkar dosegla 5 milijard prenosov, vabi občinstvo na koncert, ki bo 20. decembra v Areni Stožice Diskografija Laure Pausini, ki vključuje 14 studijskih albumov, posnetke v [...] The post Laura Pausini vabi na koncert v Ljubljano appeared first on Rocker.si.

Krog po slovenski glasbeni lestvici: TOP 5 skladb tedna

Rocker.si, 17. junij ― Vabljeni na krog po domači glasbeni lestvici. Izbor TOP 5 skladb tega tedna: Delta Riff – Nesmisu Excentral – Ljubezni! Koala Voice – Sonce pomaranča Prismojeni Profesorji Bluesa – Devil Got Me Shakin’ Masharik – [...] The post Krog po slovenski glasbeni lestvici: TOP 5 skladb tedna appeared first on Rocker.si.

Sting v Stožicah [fotogalerija]

Rocker.si, 31. maj ― 17-kratni dobitnik nagrade grammy, Sting, je 29. maja nastopil na posebnem koncertu v Ljubljani. Stingov koncert je navdušujoč in dinamičen šov z njegovimi najbolj priljubljenimi uspešnicami, iz časa njegove slovite kariere člana skupine The Police [...] The post Sting v Stožicah [fotogalerija] appeared first on Rocker.si.

Palaye Royale 1. junija v ljubljanski Cvetličarni!

Rocker.si, 26. maj ― Po nekajletnem premoru se ameriški rock trio Palaye Royale vrača na odre s turnejo, v sklopu katere bodo 1. junija nastopili v ljubljanski Cvetličarni. Skupina Palaye Royale,bo v okviru svoje velike evropske turneje Slovenijo prvič [...] The post Palaye Royale 1. junija v ljubljanski Cvetličarni! appeared first on Rocker.si.

Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo

Rocker.si, 21. maj ― Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo, čarobnimi harmonijami in globokimi refreni. Pravo odkritje! To je zasedba Moonset, ki bo 25. maja nastopila v ljubljanskem Prulčku (KLIK). Hej, Prulčkova družba! Pripravite se na večer, [...] The post Vibrantna mladinska skupina prepleta duh 70-ih z psihedelijo appeared first on Rocker.si.

Rod Stewart pri 79 letih še vedno seksi!

Rocker.si, 21. maj ― Glasbena legenda je končno prišla v Stožice! Dolgo pričakovani koncert pa ni razočaral številnega občinstva, ki je napolnilo ljubljansko areno. Obiskovalci so z ovacijami pričakali in pozdravili izvedbo vsake znane uspešnice. Dvourni koncert in številne [...] The post Rod Stewart pri 79 letih še vedno seksi! appeared first on Rocker.si.

Krog po slovenski glasbeni lestvici: TOP 5 skladb tedna

Rocker.si, 20. maj ― Vabljeni na krog po domači glasbeni lestvici. Izbor TOP 5 skladb tega tedna: D.E.M.I.S. feat. Jure Kotnik – Le zanj živim Maja Keuc – Mavrične oči Društvo mrtvih pesnikov – X sonca Paul Grem – [...] The post Krog po slovenski glasbeni lestvici: TOP 5 skladb tedna appeared first on Rocker.si.

Jean-Michel Jarre v Bratislavi: Houston, imate težavo …

Rocker.si, 16. maj ― Nekoč je veljalo, da je vsak rocker nekje med ploščami Stonesov, Beatlov, Led Zeppelinov in drugih legend imel tudi kakšen izvod Jeana-Michela Jarra. Oxygene, Equinoxe in Magnetic Fields so bile konec sedemdesetih in v začetku [...] The post Jean-Michel Jarre v Bratislavi: Houston, imate težavo … appeared first on Rocker.si.

Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka

Rocker.si, 15. maj ― Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka, ki prebuja nostalgijo po novovalnih uspešnicah 80. let. To je zasedba Ectratis, ki bo v Ljubljani nastopila 16.5.2024. V Prulčku se obeta nekaj posebnega – koncert skupine [...] The post Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka appeared first on Rocker.si.
še novic