Queen + Adam Lambert z novim singlom

Rocker.si, 26. september ― Queen + Adam Lambert so objavili koncertni video za skladbo “I Was Born to Love You,” ki nadaljuje s stopnjevanjem napetosti pred izidom koncertnega dokumentarca Live Around the World. Izdelek izide 2. oktobra in bo na voljo [...] The post Queen + Adam Lambert z novim singlom appeared first on Rocker.si.

Cheap Trick priredili Davida Bowieja

Rocker.si, 26. september ― Cheap Trick so se v iskanju navdiha znova obrnili k preteklosti. Tokrat k pokojnemu Davidu Bowieju in njegovi “Rebel Rebel.” Bandov zadnji album z avtorskim materialom je izšel leta 2017, ko je luč sveta ogledal [...] The post Cheap Trick priredili Davida Bowieja appeared first on Rocker.si.

Ozzy potrdil začetek priprav novega solo albuma

Rocker.si, 26. september ― Legendarni pevec Black Sabbath, hkrati pa tudi uspešen solo izvajalec, Ozzy Osbourne je potrdil, da je začel z izdelavo novega solo albuma. Naslednika plošče “Ordinary Man,” ki je izšla letos. Mesto producenta na prihajajočem izdelku bo [...] The post Ozzy potrdil začetek priprav novega solo albuma appeared first on Rocker.si.

Mistermarsh se vrača z novim singlom: Malo znoriš

Rocker.si, 26. september ― Mistermarsh – Martin Štibernik je nazaj z novim singlom. Po štirih letih samorefleksije in dveh zaporednih albumih Home (2015) in Altamira (2016), se vrača v solo izvedbi s štiklom Malo znoriš. “Malo znoriš” je spontano [...] The post Mistermarsh se vrača z novim singlom: Malo znoriš appeared first on Rocker.si.

Nastop Borisa Brejche v Kurzschlussu prestavljen na 2021

Rocker.si, 26. september ― Letošnje leto je vse prej kot običajno, saj ni industrije, ki se je kriza zaradi koronavirusa ne bi dotaknila. Pandemija je začasno onemogočila varno izvedbo javnih prireditev, zato je organizator Kurzschlussa primoran plesni dogodek z Borisom Brejcho, ki je bil predviden za 30. oktobra 2020, prestaviti na [...] The post Nastop Borisa Brejche v Kurzschlussu prestavljen na 2021 appeared first on Rocker.si.

One Republic prestavili koncert v Sloveniji na naslednje leto

Rocker.si, 25. september ― One Republic so v Ljubljani nastopili 2014 in takrat razprodali Stožice. Pevec Ryan Toddler je takrat z odra obljubil povratek v Slovenijo, na katerega pa bo treba še malček počakati. V Stožicah bi morali nastopiti [...] The post One Republic prestavili koncert v Sloveniji na naslednje leto appeared first on Rocker.si.

2B z zapeljivo skladbo ‘Čez telo’ pozdravljata jesen

Rocker.si, 25. september ― Najbolj prepoznavna slovenska bratska naveza, ki jo tvorita Gašper in Primož Mihelič se v jesen peljeta z izpovedno balado Čez telo. Skladba, ki jo zaznamuje neposredno ljubezensko besedilo in čutnost, ki iz dneva v dan pridobiva na aktualnosti. [...] The post 2B z zapeljivo skladbo ‘Čez telo’ pozdravljata jesen appeared first on Rocker.si.

Crazy Neighbours v Loškem Pubu

Rocker.si, 25. september ― V Škofji Loki se 3. oktobra pripravlja prav poseben nastop lokalne skupine. Crazy Neighbours bodo zaigrali v akustiki!  Crazy Neighbours so že večkrat dokazali, da so res pravi rockerski bend. Brigita, Aleš, Rok, Jan in [...] The post Crazy Neighbours v Loškem Pubu appeared first on Rocker.si.

Evanescence oktobra z brezplačnim virtualnim koncertom

Rocker.si, 25. september ― Evanescence bodo oktobra odigrali virtualni koncert za oboževalce širom sveta. Prenos bo potekal preko spleta.   Konec leta bodo izdali nov album Pevka Amy Lee pa je glede prihajajočega virtualnega koncerta povedala: ‘Stvari moramo še [...] The post Evanescence oktobra z brezplačnim virtualnim koncertom appeared first on Rocker.si.

ACE FREHLEY: ‘Origins, Vol. 2’ (2020)

Rocker.si, 24. september ― Izvorni vesoljec zasedbe Kiss Ace Frehley je pred dnevi izdal nov studijski album. Novo zbirko priredb, ki je nasledila studijsko ploščo Spaceman (2018). Izvajalcu se je tudi tokrat pridružilo kar nekaj gostov: Lita Ford pri [...] The post ACE FREHLEY: ‘Origins, Vol. 2’ (2020) appeared first on Rocker.si.

Rob Halford (Judas Priest) je bil v mladosti spolno zlorabljen

Rocker.si, 24. september ― Pevec legendarne heavy metal zasedbe Judas Priest Rob Halford je v svoji avtobiografiji ‘Confess‘, ki bo sicer izšla 29. septembra, odkrito spregovoril tudi o spolni zlorabi, ki jo je doživel v mladosti s strani očetovega [...] The post Rob Halford (Judas Priest) je bil v mladosti spolno zlorabljen appeared first on Rocker.si.

Morje besa, ljubezni in rock’n’rolla

Rocker.si, 24. september ― Na promocijski koncert ob izidu prve plošče More bijesa domače rock zasedbe Bogunov sem se namerno odpravil brez pričakovanj. Pred koncertom o zasedbi nisem vedel praktično ničesar, niti tega ne, kakšno glasbo sploh igrajo, prav tako pa [...] The post Morje besa, ljubezni in rock’n’rolla appeared first on Rocker.si.

Life Stream vikend gledalo več kot milijon ljudi

Rocker.si, 24. september ― Drugi Exitov Life stream vikend bodo zaznamovali Adam Beyer, Hot Since 82, Ben Klock in Paul van Dyk! Life Stream vikend, ki se je premierno zgodil minuli teden, je do danes zabeležil že več kot [...] The post Life Stream vikend gledalo več kot milijon ljudi appeared first on Rocker.si.

Sharon Osbourne v karanteni, Ozzy se ne bo cepil

Rocker.si, 24. september ― Sharon Osbourne, žena in menedžerka legendarnega pevca Ozzyja je v karanteni, potem ko je njuna dve in pol leti stara vnukinja Minnie zbolela za novim koronavirusom. Ozzy Osbourne se ne bo cepil V ponedeljek, 21. [...] The post Sharon Osbourne v karanteni, Ozzy se ne bo cepil appeared first on Rocker.si.

Noel vs. Liam; Kdo zmaguje v bitki solo karier?

Rocker.si, 24. september ― Če gledamo obdobje po Oasis, kdo je uspešnejši od bratov Gallagher? Ponavadi so oboževalci na eni ali na drugi strani. In ker je prvenec Liama ‘As You Were’ letos prišel na 1. mesto lestvice v [...] The post Noel vs. Liam; Kdo zmaguje v bitki solo karier? appeared first on Rocker.si.
še novic