Še zadnji koncerti v spomin na Oliverja Dragojevića

Rocker.si, 21. november 2018 ― Turneja v spomin na veliko glasbeno legendo, Oliverja Dragojevića, ki je za sabo pustil velik nabor lepih in večnih hitov, med drugim njegovo ‘Cesarico‘, se zaključuje s še zadnjimi koncerti. Ta vikend bodo koncerti v [...] The post Še zadnji koncerti v spomin na Oliverja Dragojevića appeared first on Rocker.si.

The Rolling Stones so najavili novo ameriško turnejo

Rocker.si, 21. november 2018 ― The Rolling Stones so najavili novo ameriško turnejo, ki se bo začela naslednjo pomlad. Serija koncertov bo prva, ki jih bo bend v ZDA izvedel po oktobru 2016, ko so se Jagger in tovarišija udeležili festivala [...] The post The Rolling Stones so najavili novo ameriško turnejo appeared first on Rocker.si.

Buržuazija z novim videom ‘Utrip’

Rocker.si, 21. november 2018 ― Domača zasedba Buržuazija, je te dni izdala nov video za skladbo ‘Utrip‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Na kratko o skladbi ‘Utrip’ Iz zasedbe Buržuazija so nam glede skladbe povedali naslednje: [...] The post Buržuazija z novim videom ‘Utrip’ appeared first on Rocker.si.

Janez Bončina Benč: 70 let rock in rola v Cvetličarni

Rocker.si, 21. november 2018 ― Janez Bončina Benč je glasbeni velikan. S svojim dolgoletnim delom je kreativno sooblikoval in bistveno prispeval k razvoju slovenske glasbe in popularne kulture. 70 let rock in rolanja z gosti 1. februarja 2019 bo ob [...] The post Janez Bončina Benč: 70 let rock in rola v Cvetličarni appeared first on Rocker.si.

Deep Purple o odhodu Ritchiea Blackmorea

Rocker.si, 21. november 2018 ― V nedavnem intervjuju za SiriusXM se je pevec zasedbe Deep Purple, Ian Gillan dotaknil tudi učinka, ki ga je za bend imel zadnji odhod Ritchiea Blackmorea: »Ko je bil z nami Richie smo tonili, saj [...] The post Deep Purple o odhodu Ritchiea Blackmorea appeared first on Rocker.si.

Joe Perry že zapustil bolnišnico

Rocker.si, 21. november 2018 ― Po poročanju tabloida TMZ se je kitarist Joe Perry (Aerosmith, Hollywood Vampires) nedavno v zaodrju, ko je kot gost sodeloval na koncertu Billyja Joela zgrudil, zaradi česar so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico, pred tem pa [...] The post Joe Perry že zapustil bolnišnico appeared first on Rocker.si.

Billy Corgan bi s Pumpkinsi posnel božični album

Rocker.si, 21. november 2018 ― Vodja priljubljene zasedbe The Smashing Pumpkins Billy Corgan je dejal, da si želi s skupino Smashing Pumpkins posneti božični album, ki pa bi verjetno zvenel precej bolj akustično. Album ne bi zvenel rockersko Že na [...] The post Billy Corgan bi s Pumpkinsi posnel božični album appeared first on Rocker.si.

Arch Enemy bodo izdali album s priredbami

Rocker.si, 21. november 2018 ― Švedska melodična death metal zasedba Arch Enemy ima v načrtu, da bodo prihodnje leto izdali album ‘Covered In Blood‘ na katerem bodo vse priredbe, ki jih je skupina nanizala v dolgoletni karieri. Album bodo izdali [...] The post Arch Enemy bodo izdali album s priredbami appeared first on Rocker.si.

Foo Fighters napovedali Evropsko turnejo

Rocker.si, 20. november 2018 ― Ameriška zasedba Foo Fighters se v prihajajočem poletju odpravlja na manjšo Evropsko turnejo. V sklopu le te se bodo ustavili na nekaterih evropskih festivalih v kombinaciji s samostojnimi koncerti. Nam najbližje se bodo ustavili 19. [...] The post Foo Fighters napovedali Evropsko turnejo appeared first on Rocker.si.

Necrotik predstavljajo nov videospot

Rocker.si, 20. november 2018 ― Dolenjska metal zasedba Necrotik se publiki predstavlja z novim izdelkom. Po tem, ko so pred nekaj dnevi izdali dražilnik za skladbo ‘Take a selfie, fake a life’ smo sedaj dočakali celoten video. To pa je [...] The post Necrotik predstavljajo nov videospot appeared first on Rocker.si.

The Doors Alive se decembra vračajo v Cvetličarno!

Rocker.si, 20. november 2018 ― The Doors Alive ustvarjajo zvok, izgled, prisotnost in realistični občutek 60. let prejšnjega stoletja, ki občinstvo popelje nazaj v čas uspešnic legendarnih kalifornijskih rock gurujev The Doors.   Ne bo manjkalo največjih uspešnic Na koncertu [...] The post The Doors Alive se decembra vračajo v Cvetličarno! appeared first on Rocker.si.

Laibach z novim videom ‘The Lonely Goatherd’

Rocker.si, 20. november 2018 ― Zasedba Laibach predstavlja novi videospot za skladbo ‘The Lonely Goatherd‘, ki je hkrati del njihovega prihajajočega albuma z naslovom ‘The Sound of Music‘. O videu ‘The Lonely Goatherd’ V videu, ki ga je režiral Sašo Podgoršek, [...] The post Laibach z novim videom ‘The Lonely Goatherd’ appeared first on Rocker.si.

Rock Partyzani slavijo z videom ‘Zadnji ples’

Rocker.si, 20. november 2018 ― Rock Partyzani so ob svoji 15. obletnici delovanja posneli že drugi videospot , tokrat za novo skladbo ‘Zadnji ples‘. Posebnost videospota je, da so pri skladbi in snemanju spota sodelovali skoraj vsi nekdanji in sedanji člani [...] The post Rock Partyzani slavijo z videom ‘Zadnji ples’ appeared first on Rocker.si.

George Ezra se vrača nazaj, tokrat na Dunaj v veliko dvorano

Rocker.si, 20. november 2018 ― George Ezra se po uspešnem debitantskem albumu ‘Wanted on Voyage’ vrača z novim albumom ‘Staying At Tamara’s’, ki je že v prodaji.  Tudi tokrat Ezra s privlačnimi melodijami in besedilo opisuje ljubezenska čustva na brezskrben način. Aktualni single ‘Paradise’ si [...] The post George Ezra se vrača nazaj, tokrat na Dunaj v veliko dvorano appeared first on Rocker.si.

Eros Ramazzotti aprila naslednje leto na Dunaju

Rocker.si, 20. november 2018 ― Eros Luciano Walter Ramazzotti, italijanski glasbenik, ki se je rodil 28. oktobra 1963 v Rimu, bo prišel na Dunaj. Ramazzotti je kariero začel leta 1984, ko je na tekmovanju San Remo prvič nastopil sklado Terra promessa.  Njegove največje uspešnice so Se bastasse una canzone, Piu [...] The post Eros Ramazzotti aprila naslednje leto na Dunaju appeared first on Rocker.si.

Ste pripravljeni na Svarunovo noč?

Rocker.si, 20. november 2018 24. novembra bodo v medvoško dvorano Jedro spet drle črne horde. Pod Svarunovo okrilje jih bodo zopet priklicale tako slovenske, kot tiste metalske zasedbe od res daleč, na primer iz daljne Sibirije. Tudi letos številni [...] The post Ste pripravljeni na Svarunovo noč? appeared first on Rocker.si.

ORTO odslej snemalni studio, prvi TOMCAT

Rocker.si, 20. november 2018 ― Ljubljanski hardrockerji Tomcat pripravljajo novo ploščo. Po dobro sprejetih ploščah ‘Bits N’Pieces’ in ‘Something’s coming on wrong’, prihaja nadaljevanje in nadgradnja avtorskega ustvarjanja. Orto bar postal tudi snemalni studio Poleg novega paketa desetih rockovskih himn, bodo Tomcat soustvarili nov mejnik v [...] The post ORTO odslej snemalni studio, prvi TOMCAT appeared first on Rocker.si.

Vlado Kreslin z novim videom ‘Vse se da’

Rocker.si, 20. november 2018 ― Nova pesem in videospot ‘Vse se da’ je Vladov svojevrsten komentar današnjega trenutka, ki diši po apatiji in brezizhodnosti, ko se včasih zdi, da je vse brez veze in se nič ne da. Vlado pravi, da [...] The post Vlado Kreslin z novim videom ‘Vse se da’ appeared first on Rocker.si.
še novic