Captain Morgan’s Revenge izdali prvenec

Rocker.si, 23. maj ― Novomeški rockerji Captain Morgan’s Revenge so v petek, 18.maja z eksplozivnim promocijskim koncertom v polnem ljubljanskem Ortu uspešno pospremili na pot svoj prvi album ‘Queen of the night‘.   Poskrbeli so za eksploziven koncert Promocijski [...] The post Captain Morgan’s Revenge izdali prvenec appeared first on Rocker.si.

Vabljeni na 54. festival Pivo in cvetje Laško

Rocker.si, 22. maj ― Vabljeni na 54. festival Pivo in cvetje Laško od 12. – 15. julija Vrhunec poletja, bogat z glasbo, etnografijo, cvetjem, druženjem in brez vstopnine. Laško, Ljubljana 22. maj – Letošnji festival Pivo in cvetje Laško, [...] The post Vabljeni na 54. festival Pivo in cvetje Laško appeared first on Rocker.si.

Simfonična ekstaza se vrača na Kongresni trg

Rocker.si, 22. maj ― Unikatni glasbeni spektakel Simfonična Ekstaza 2 se 30. junija vrača na ljubljansko prizorišče – Kongresni trg. Mednarodno priznani in cenjeni slovenski skladatelj, aranžer, producent, multiinstrumentalist in dirigent Rok Golob na velikem odru ponovno združuje izjemne glasbenike iz sveta popa, rocka, rapa in [...] The post Simfonična ekstaza se vrača na Kongresni trg appeared first on Rocker.si.

VOMITOR: ‘Pestilent Death’ (2018)

Rocker.si, 22. maj ― Vomitor so zlovešča simbioza death in trash metala iz Avstralije, v njej pa se med drugim nahajajo člani enako brutalnih zasedb kot so Anatomy in Portal. Za razliko od omenjenih kolektivov, katerih glasbeno izražanje temelji na raziskovanju zvoka, so Vomitor bolj [...] The post VOMITOR: ‘Pestilent Death’ (2018) appeared first on Rocker.si.

Divlje Jagode razkrivajo podrobnosti o novem albumu

Rocker.si, 22. maj ― Kot smo že poročali, so Zele in tovarišija pred kratkim izdali singel, s katerim napovedujejo izid novega albuma (TUKAJ), včeraj pa so na svojem FB profilu razkrili še nekaj novih podrobnosti. Zaenkrat še nenaslovljena plošča [...] The post Divlje Jagode razkrivajo podrobnosti o novem albumu appeared first on Rocker.si.

Pearl Jam imajo ideje, a se jim z albumom ne mudi

Rocker.si, 22. maj ― Basist priljubljene zasedbe Pearl Jam Jeff Ament je dejal, da je naslednik albuma ‘Lightning Bolt‘ iz leta 2013 v zelo zgodnji fazi ustvarjanja. Dejal je, da fantje še raziskujejo ideje v zvezi z njihovim naslednjim [...] The post Pearl Jam imajo ideje, a se jim z albumom ne mudi appeared first on Rocker.si.

MRFY: ‘A Side of the Story’ (2018)

Rocker.si, 21. maj ― Tisti občutek, ko te uvodna skladba albuma po desetih sekundah zaustavi pri tem, kar počneš, te preseka in vse, kar ti še ostane, je da ji aktivno prisluhneš do konca trajanja. To je zvok skupine [...] The post MRFY: ‘A Side of the Story’ (2018) appeared first on Rocker.si.

Oktobra bo na Dunaju zabaval vedno nasmejani George Ezra

Rocker.si, 21. maj ― George Ezra se po uspešnem debitantskem albumu ‘Wanted on Voyage’ vrača z novim albumom ‘Staying At Tamara’s’, ki je že v prodaji.  Tudi tokrat Ezra s privlačnimi melodijami in besedilo opisuje ljubezenska čustva na brezskrben način. [...] The post Oktobra bo na Dunaju zabaval vedno nasmejani George Ezra appeared first on Rocker.si.

Đorđe Balašević že ta petek v Stožicah

Rocker.si, 21. maj ― Đorđe Balašević, pesnik, pisatelj, igralec in režiser, pripravlja edinstveni veliki koncertni spektakel ob 40. obletnici delovanja 25. maja v Areni Stožice z velikim orkestrom. Pred kratkim je izdal tudi svojo prvo knjigo, ki je prevedena v [...] The post Đorđe Balašević že ta petek v Stožicah appeared first on Rocker.si.

DIVLJE JAGODE: ‘Vatra’ (1985)

Rocker.si, 21. maj ― Divlje Jagode so nedvomno ena od zasedb s področja nekdanje skupne države, ki so v razponu nekaj let ustvarile žanrske klasike, potem pa zaradi kombinacije nesrečnih okoliščin in geopolitičnih dogodkov v regiji (skoraj) propadle in [...] The post DIVLJE JAGODE: ‘Vatra’ (1985) appeared first on Rocker.si.

Jack in Lisa Osbourne se ločujeta

Rocker.si, 21. maj ― Jack in Lisa Osbourne sta spregovorila o svoji odločitvi, da se po šestih letih zakona ločita in vsak odide svojo pot dalje … Vseeno pa sta se odločila, da bosta ostala v prijateljskem odnosu in [...] The post Jack in Lisa Osbourne se ločujeta appeared first on Rocker.si.

Los Ventilos z novim videom ‘Bolj počasi’

Rocker.si, 21. maj ― Los Ventilos predstavljajo novo skladbo in videospot ‘Bolj počasi‘. Skladba je eksplozivna mešanica rocka in sintetičnih, elektronskih zvokov. Los Ventilos drvijo dalje Začetki ljubljanskih rockerjev segajo v prelom tisočletja, ko so nam postregli s svojo [...] The post Los Ventilos z novim videom ‘Bolj počasi’ appeared first on Rocker.si.
še novic