GHOSTEMANE – prestavljeno!

Kino Šiška, 4. marec ― Ghostemane koncert (28. 3.) je zaradi nepredvidenih okoliščin PRESTAVLJEN! Nov datum objavimo kmalu, vaše kupljene karte pa veljajo za nov datum. Možno je tudi vračilo kupnine na mestu, kjer je bila vstopnica kupljena.

Na kratko z Mariuszom Dudo o Riverside

Kino Šiška, 2. marec ― Skupina je sedaj v sklepnem delu turnejskega cikla za album Wasteland. Mariusz Duda, basist in vokalist skupine, si je kljub natrpanemu urniku uspel vzeti nekaj časa in odgovorit na nekaj vprašanj. Skupina je namreč na turneji in vrača se tudi v Ljubljano, in sicer v torek, 3. marca.

Odpiramo natečaje festivala Tresk #11!

Kino Šiška, 24. februar ― Festival Tresk vsako leto razpiše vizualni natečaj, ki obsega pet kategorij, tako ali drugače povezanih z glasbenim založništvom. Natečaj festivala Tresk prispeva k prepoznavanju pomembnosti kvalitetno oblikovanih fizičnih nosilcev dejavnosti glasbenega založništva, njihovega promocijskega materiala in dokumentacije glasbenih dogodkov. 

Poziv ODPRTI ATELJE / rezidenca v ateljeju galerije DOBRAVAGA

Kino Šiška, 21. februar ― K prijavi vabimo umetnice in umetnike, ki so na začetku umetniške profesionalne poti in ustvarjajo v polju vizualne umetnosti ali novih medijev, oziroma eksperimentirajo z novimi in/ali klasičnimi mediji, tehnikami ali umetniškimi izrazi. Poziv ODPRTI ATELJE je namenjen umetnicam in umetnikom, ki delujejo na področju Slovenije.
še novic