NOVA NAJAVA!

Kino Šiška, 12. november ― Aprila nas bo v melanholično temačnost odela dunajska alter pop zvezdnica Soap&Skin. Ob povratku v Šiško nam bo predstavila novi album – “še en izreden nabor pesmi” (The Quietus), prvi v šestih letih, v katerih je med drugim z Apparatom posnela skladbo “Goodbye”, uvodno špico Netflixove serije Dark, ter se z Anno Calvi, Lætitio Sadier in Jeanne Added ganljivo poklonila Davidu Bowieju.

NOVA NAJAVA!

Kino Šiška, 9. november ― Marljivi folk punker We Bless This Mess, ki smo ga v preteklih dveh letih v solo izvedbi spoznali v Šiški in na festivalih MENT Ljubljana ter Punk Rock Holiday, se januarja vrača s polnopravnim bendom in svežo ploščo. Ogrele nas bodo domače punk starešine, Real Life Version iz Ajdovščine.

Špillista: MENT 5!

Kino Šiška, 7. november ― S prvo najavo 5. Menta pošiljamo v posluh špillisto prvega paketa najavljenih izvajalcev, ki bodo nastopili med 30. januarjem in 1. februarjem 2019 na ljubljanskih koncertnih odrih.

PRVA NAJAVA MENT LJUBLJANA 2019!

Kino Šiška, 6. november ― Peta edicija zimskega festivala glasbene kreativnosti, ki se bo odvil na različnih prizoriščih v Ljubljani med 30. januarjem in 1. februarjem 2019, napoveduje prve nastopajoče, 24 imen iz 17 držav. MENT Ljubljana, na začetku leta izbran za najboljši manjši in klubski festival v Evropi, utrjuje pridobljena naziva s slavljenjem razburljive koncertne scene iz cele Evrope.

Intervju: KNOWER

Kino Šiška, 4. november ― Quincy Jones je dejal, da jih boste prosili za še. Louis in Genevieve se spominjata koncerta v njegovi dnevni sobi, pisanja za Janet Jackson, govorita pa tudi o simbolu življenja – pici!
še novic