HIBRID – koncertni dogodki v dveh realnostih

Kino Šiška, 16. september ― Novi časi ustvarjajo nove dimenzije. Viralno pustošenje okoli nas je začasno skrčilo realni koncertni prostor, a je na drugi strani odprlo nove možnosti v virtualnem prostoru. Če nam je nesocialna distanca zdesetkala fizično kapaciteto, bomo pa razširili digitalno. Če svetovni bendi ne morejo k nam, bomo pa naše pošiljali v svet!

Odpoved Tindersticks, prestavitev Boy Harsher

Kino Šiška, 8. september ― Tindersticks so odpovedali evropsko turnejo, Boy Harsher pa so jo prestavili na naslednje leto. V primeru odpovedanih dogodkov ste upravičeni do vračila kupnine vstopnic (vračilo kupnine poteka po spodaj opisanih postopkih). Že kupljene vstopnice za Boy Harsher seveda veljajo tudi za nadomestni termin. Veseli bomo, če boste vstopnico obdržali in s tem podprli kulturno dogajanje v Sloveniji.

iHuman

Kino Šiška, 13. julij ― Najnovejši film norveške dokumentaristke Tonje Hessen Schei iHuman ali iČlovek pod drobnogled vzame umetno inteligenco.

Navodila zaposlenim, ostalim sodelavcem in obiskovalcem v času ukrepov, povezanih z nalezljivo boleznijo Covid-19

Kino Šiška, 7. julij ― Kino Šiška z namenom zagotavljanja čim boljšega nadaljevanja s svojo dejavnostjo, poslanstvom in javne službe nadaljuje z dogodki in delovanjem DobreVage, Kavarne Kina Šiška, Kamere ter prireditvenih prostorov (Katedrale in Komune) z določenimi prilagoditvami glede na smernice in priporočila NIJZ za zagotavljajne preprečevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19 in varovanja zdravstva zaposlenih sodelavcev in obiskovalcev Kina Šiška in DobreVage. 
Štream v številkah

Štream v številkah

Kino Šiška, 23. junij ― S koncertom pijammies se je zaključila serija interaktivnih spletnih prenosov štream, ki je potekala med 5. majem in 16. junijem. Skupaj z desetimi organizatorji koncertnih dogodkov in drugimi smo pripravili 16 različnih dogodkov, do vključno 21. junija pa je bilo zabeleženih 28.360 ogledov na platformah Zoom, Facebook in YouTube. Vsi nastopajoči so bili honorirani, ogled vseh dogodkov pa je bil brezplačen.

POLETJE V ŠIŠKI 2020

Kino Šiška, 17. junij ― Napovedujemo brezplačen koncertni cikel Poletje v Šiški! Enajst koncertov žanrsko raznolikih izvajalk in izvajalcev vsako sredo med 24. junijem in 2. septembrom ob 20.00 na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška.
še novic