Ogrevanje za Metaldays 2018 z Iced Earth!

Kino Šiška, 16. julij ― Metaldays 2018 je tik pred vrati, nestrpnost že narašča in zato so še z večjim veseljem in odprtih rok sprejeta takšna ogrevanja kot je bilo pretekli teden v Kinu Šiška. Za Metaldays Warm Up so namreč poskrbeli ameriški veterani Iced Earth, da je bila publika še bolj potešena pa je poskrbela še domača dvojica Eruption in Metalsteel. In po takšnem večeru je dneve do ponovnega obiska T'mina mnogo lažje odštevati.

LA JUNGLE + SCHNELLERTOLLERMEIER, 26. 9. 2018

Kino Šiška, 9. julij ― O, tale septembrski večer bo pa svež, odbit in vsekakor ne za zamudit. Obiskala nas bosta namreč belgijski dvojec La Jungle, ki v pulzirajočem vrtincu združuje math, kraut in techno divjost, ter švicarski trio Schnellertollermeier, ki jazzovsko mojstrstvo izrablja za brutalen rockovski šus in skrbno izoblikovane kompozicije nepojmljive silnosti.

POLETNI OBRATOVALNI ČAS BLAGAJNE

Kino Šiška, 28. junij ― Naša hišna blagajna si ga bo poleti vzela "lagano", kot rad pravi Saša Petrović. Z izjemo spodaj navedenih izjemnih izjem bo zaprta od 2. julija do vključno 31. avgusta. V tem času boste vstopnice seveda lahko še vedno kupovali prek naše spletne strani in na Eventimovih prodajnih mestih.

ALTIN GÜN, 17. 9. 2018

Kino Šiška, 22. junij ― Amsterdamski kolektiv Altin Gün nam bo septembra odprl vrata v neznano, v zmes turške tradicije in zahodnjaškega funka ter psihedeličnega rocka, ki omenjene izraze postavlja v povsem svež kontekst. Zasedba je med drugim navdušila ameriški radio KEXP, ki je z njo nemudoma posnel enega svojih znamenitih sešnov, v živo pa nas je prepričala tudi na lanskem festivalu Beaches Brew. V Šiški nam bo predstavila svoj marca izdani prvenec.

BLAGAJNA KINA ŠIŠKA DANES ZAPRTA

Kino Šiška, 21. junij ― Zaradi izrednega dogodka je blagajna Kina Šiška danes, 21. junija 2018, zaprta. Vstopnice za današnji Punk In Drublic festival lahko kupite na vhodu na prizorišče. Vstopnice za druge dogodke lahko kot običajno kupite prek spleta ali na Eventimovih prodajnih mestih.
še novic