NAVODILA ZAPOSLENIM, OSTALIM SODELAVCEM IN OBISKOVALCEM V ČASU UKREPOV, POVEZANIH Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO COVID-19

Kino Šiška, 21. junij ― Kino Šiška z namenom zagotavljanja čim boljšega nadaljevanja s svojo dejavnostjo, poslanstvom in javne službe nadaljuje s produkcijo in izvedbo dogodko in delovanjem DobreVage, Kavarne Kina Šiška, Kamere ter prireditvenih prostorov (Katedrale in Komune) z določenimi prilagoditvami glede na Odlok o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v RS, objavljen v Uradnem listu št. 96, dne 17. 6. 2021, in glede na smernice in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (v nadaljevanju NIJZ) za preprečevanja širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 in varovanja zdravja zaposlenih, sodelavcev in obiskovalcev Kina Šiška in DobreVage.

Znamenite koncertne dvorane osvetljene modro za dan Evrope; koncert zalagasper predvajan na evropskih radijih

Kino Šiška, 12. maj ― Znamenite koncertne dvorane na vseh koncih evropske celine so pretekli konec tedna z modro osvetljavo obeležile dan Evrope. Mednarodna kampanja potrjuje njihovo zavezanost k evropskemu sodelovanju in predstavlja vrhunec praznovanja Evrope skozi glasbo, ki ga je organizirala platforma Liveurope v sodelovanju z Evropsko radiodifiuzno zvezo (EBU). Kot člana omenjenih evropskih združenj sta se v Sloveniji povezala Kino Šiška in Val 202.

NAVODILA ZAPOSLENIM, OSTALIM SODELAVCEM IN OBISKOVALCEM V ČASU UKREPOV, POVEZANIH Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO COVID-19

Kino Šiška, 23. april ― Kino Šiška z namenom zagotavljanja čim boljšega nadaljevanja s svojo dejavnostjo, poslanstvom in javne službe nadaljuje s produkcijo in izvedbo dogodko in delovanjem DobreVage, Kavarne Kina Šiška, Kamere ter prireditvenih prostorov (Katedrale in Komune) z določenimi prilagoditvami glede na Odlok o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v RS, objavljen v Uradnem listu št. 73, dne 13.5.2021, in glede na smernice in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (v nadaljevanju NIJZ) za preprečevanja širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 in varovanja zdravja zaposlenih, sodelavcev in obiskovalcev Kina Šiška in DobreVage.

NAVODILA ZAPOSLENIM, OSTALIM SODELAVCEM IN OBISKOVALCEM V ČASU UKREPOV, POVEZANIH Z NALEZLJIVO BOLEZNIJO COVID-19

Kino Šiška, 23. april ― Kino Šiška se od 24. 4. 2021 dalje deloma odpira. Letni vrt Kavarne Kino Šiška je odprt vsak dan od 8. in 19. ure (od 24. 4. dalje). Razstavni prostor Kamera s preddverjem sta odprta vsak dan od 11. do 19. ure (od 27. 4. dalje). Objekt Kino Šiška je za obiskovalce odprt do 20. ure (od 27. 4. dalje). Galerija DobraVaga je odprta vsak dan razen nedelje in praznikov od 9. do 18. ure.
še novic