Rastem s knjigo

Knjižnica Postojna, 19. september ― Prihodnji teden se od 24. septembra naprej tudi naša knjižnica pridružuje nacionalnemu projektu RASTEM S KNJIGO, ki spodbuja bralno kuturo mladih. Na predavanjih bomo v tem šolskem letu z veseljem spet gostili osnovnošolce in srednješolce.
POČITNICE S KNJIGO

POČITNICE S KNJIGO

Knjižnica Postojna, 11. september ― Pridni bralci, poletni knjižni molji, ki ste zbirali podpise za akcijo POČITNICE S KNJIGO - danes, na dan"zlatih knjig" smo izžrebali 18 srečnih mladih bralcev, ki so sodelovali v akciji. Vse otroke, ki so sodelovali, vabimo na Otroški in mladinski oddelek naše knjižnice, da poizvejo, če so med srečnimi izžrebanci. Čestitamo☺

RAZSTAVA KO ZGODBE OŽIVIJO

Knjižnica Postojna, 6. september ― Knjižnica Pivka je z novim šolskim letom obogatila svoje prostore s slikovito razstavo izdelkov pod naslovom KO ZGODBE OŽIVIJO. Pripravila jo je skupina pridnih in ustvarjalnih rok Kvačkane nitke - Večgeneracijski center, Točka moči Krpanov dom Pivka.  

Razstava Barvna paleta Zlati žarek

Knjižnica Postojna, 21. junij ― To poletje našo knjižnico lepo dopolnjuje nova razstav 'Barvna paleta', ki jo je na ogled postavila Likovna sekcija Zlati Žarek in deluje v okviru Foto kluba Žarek Sežana.  Članice so amaterske slikarke: Maruša Maraž, Božica Mihalič, Tatjana Fičur, Cvetka Šemrov, Jana Štok in Dajana Čok.
še novic