Nadgradnja COBISS Ele

Knjižnica Postojna, 11. julij ― Bralci e-knjig ste verjetno že opazili, da izposoja e-knjig ne poteka tako, kot bi morala. Izkazalo se je, da platforma Cobiss Ela ne zagotavlja ustrezne varnosti oz. zaščite avtorskih del, zato jo njeni snovalci nadgrajujejo. V nadaljevanju so navedene priporočene bralne aplikacije ter navodila za nalaganje e-knjig.

Obvestilo o rezerviranem gradivu

Knjižnica Postojna, 21. junij ― Uporabnike knjižnice, ki uporabljate sistem rezervacije knjižnega gradiva, obveščamo, da bodo knjige, ki ste jih rezervirali manj kot dve uri pred zaprtjem knjižnice, na voljo za prevzem naslednji delovni dan. Rezervacije knjig, oddane manj kot dve uri pred zaprtjem, boste lahko prevzeli še isti delovni dan. Bodite pozorni na spremenjen delovni čas (poletni urnik) enote v Postojni. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Poletni urnik knjižnice

Knjižnica Postojna, 19. junij ― Uporabnike knjižnice v Postojni obveščamo, da s 1. julijem prehajamo na poletni urnik, ki bo veljal do 31. avgusta. Urnik knjižnice v Pivki tudi v poletnem času ostaja nespremenjen, potujoča knjižnica pa bo na počitnicah od 22. 7. do 30. 8. 2024.

Počitnice s knjigo

Knjižnica Postojna, 7. junij ― Mlade bralke in bralce vabimo k sodelovanju v bralnem izzivu Počitnice S KNJIGO. Otroci in mladostniki, ki nas bodo med počitnicami obiskali 7x in si vsakič izposodil vsaj 3 knjige, si bodo prislužili lepo nagrado. Bralna akcija se zaključi 17. septembra 2024.

23. urica poezije

Knjižnica Postojna, 6. junij 6. junija ob 17. uri vabimo v Pivško enoto knjižnice na urico poezije z naslovom ČE ČE ČE. Dogodek bodo glasbeno obogatili učenci Glasbene šole Postojna, prav posebno presenečenje pa bo skriti gost, ki prihaja iz Maribora. Sledilo bo tudi žrebanje knjižnih nagrad in kozarček pijače.
še novic