Sanjamo svobodo – nočno doživetje za najstnike ob svetovnem dnevu knjige

Knjižnica Postojna, 12. april ― Noč knjige je mednarodni dogodek, s katerim obeležujemo 23. april – Svetovni dan knjige. V Sloveniji bo letos že 11. leto zapored navduševal ljubitelje knjig in znanja. Letos se bo Noč knjige v Knjižnici Bena Zupančiča Postojna pričela v petek, 19. aprila, ob 18. uri in končala prihodnji dan – 20. aprila, zjutraj. Na večizrazno doživetje, ki se bo nadaljevalo s spanjem v družbi knjig in prijateljev, zaključilo pa z zajtrkom v knjižnici, vabimo najstnike 3. triade OŠ iz občin Postojna in Pivka.

Brisanje neaktivnih članov

Knjižnica Postojna, 28. marec ― Vljudno vabimo vse, ki niste obiskali knjižnice že eno leto, da se najkasneje do 13. aprila 2024 oglasite pri nas in si izposodite kakšno knjigo, saj vam bo v nasprotnem primeru preteklo članstvo in boste izbrisani iz naše baze. Če si boste želeli izposojati gradivo, bo namreč potreben ponoven vpis. Veseli bomo vašega obiska!

Marčevska Urica poezije

Knjižnica Postojna, 27. marec 28. marca ob 17. uri vas vabimo v knjižnico v Pivki na Urico poezije. Mama je tema prihajajoče urice, ki jo bo z glasbenim vložkom popestrila mlada flavtistka Nina Sotlar, po prireditvi pa ob kozarčku pijače sledi še žrebanje knjižnih nagrad.
še novic