MiniMAO igrarije: Trg republike

MAO, 1. junij ―   Arhitekt Edvard Ravnikar si je novo središče zamislil kot preplet odprtih prostorov – ploščadi in javnih zgradb: stolpnici, veleblagovnica Maximarket, garažna hiša, kongresno-kulturni center Cankarjev dom in velika ploščad, ki ga na severu obroblja monumentalna stavba slovenskega Parlamenta. 

Poletna muzejska noč 2020 v MAO

MAO, 19. maj ―   Poletna muzejska noč v MAO se bo pričela ob 18. uri v parku pred Fužinskim gradom. Grajski park bo postal SEJMIŠČE – VOZLIŠČE idej in predmetov, kjer boste lahko v živo prisluhnili pripovedim obrti in oblikovanja ter kupili svoj priljubljeni izdelek. Za otroke bomo pripravili MiniMao igrarije in pravljični kotiček. 

Ponovno odpiramo svoja vrata

MAO, 29. april ― Veseli nas, da bo lahko muzej ponovno odprl svoja vrata. Da bo vaš obisk potekal brezskrbno, že pripravljamo prostore in organiziramo delo zaposlenih, ki bodo pomagali pri zagotavljanju vaše varnosti.

Muzej je do nadaljnjega zaprt

MAO, 13. marec ― Na podlagi razglasitve epidemije SARS-CoV-2 v Sloveniji in predlaganih ukrepov vlade, NIJZ, Ministrstva za zdravje, Ministrstva za kulturo in drugih pristojnih organov ter na podlagi koordinacije Kolegija direktorjev državnih muzejev v MAO v zvezi s pojavom in širjenjem nove bolezni v MAO od 13.03.2020 do nadaljnjega veljajo naslednji ukrepi: 
še novic