BIO 26. Deljeno znanje: Igra sobivanja

MAO, 23. januar ― Na delavnici Igra sobivanja bomo razmišljali o izdelkih prihodnosti, o napravah in storitvah, namenjenih souporabi, izdelkih, ki so trajnostni v smislu proizvodnje in vzdrževanja ter spodbujanjajo stabilnost in neodvisnost skupnosti. Končni rezultat delavnice bo zbirka oblikovalskih prototipov, scenarijev, sistemov, zemljevidov, zgodb v obliki knjižice. 

Vodstvo po lokacijah BIO 26. Odprto znanje

MAO, 31. december 2019 ― Vodstvo z organiziranim prevozom po projektih, ki so nastali v sodelovanju s šestimi partnerskimi institucijami znanja. Vodstva omogočajo podrobnejšo predstavitev projektov multidisciplinarnih skupin in njihovih rešitev za probleme, s katerimi se soočajo institucije znanja.  

Krajina. Včeraj. Danes? Jutri!

MAO, 1. december 2019 ― Slovenijo na splošno opredeljujemo kot deželo neprecenljivih krajinskih lepot, kar izrablja tudi letošnja kampanja Slovenske turistične organizacije, zasnovana v sodelovanju z organizacijo National Geographic. Razstava odpira razmislek o slovenski krajini in njenem spreminjanju skozi čas ter pod vprašaj postavlja enačaj med krajinami v naši zavesti in tistimi, v katerih živimo.

Prenos veščin: Kristi Hodak

MAO, 26. november 2019 ―   Na zadnjem letošnjem Prenosu veščin predstavljamo svetovalko za oblikovanje in digitalizacijo, ki deluje v interdisciplinarni ekipi svetovalcev svetovno znane menedžment svetovalnice McKinsey & Company, v oddelku Digital McKinsey v Londonu.

PingPong, karaoke in DJ Kukla

MAO, 26. november 2019 ―   Po Prenosu veščin s Kristi Hodak pričakujte retronostalgični dogodek s tekmovanjem v namiznem tenisu in karaokami, ki ga bo glasbeno začinila Kukla Kesherović. Za tem imenom stoji Katarina Rešek, filmska in glasbena ustvarjalka iz skupine Napravi mi dete.
še novic