V torek po nasvet

CED, 23. februar ― Prvi razpisi nove Ustvarjalne Evrope bodo predvidoma objavljeni konec maja ali v začetku junija in z zelo kratkimi roki za oddajo vlog. Vabimo na KULTorke prek spleta. Predhodni dogovor glede termina je obvezen.

Odprti razpisi i-Portunus za mobilnost

CED, 17. februar ― Goethe institut v Bruslju skupaj s partnerji Institut français v Parizu in Izolyatsia je objavil nove razpise za podporo individualni mobilnosti na področju glasbe in literarnega prevajanja (rok 28. februar), arhitekture (rok 14. marec) ter glasbe in kulturne dediščine (15. april).

Poziv za glasbene agente

CED, 11. februar ― Druga godba skupaj s partnerji vabi študente in diplomante specializiranih študijev, pa tudi že uveljavljene delavce v kulturi, da sodelujejo na razpisu v sklopu projekta Footprints s podporo Ustvarjalne Evrope. Rok za prijavo: 22. februar 2021.

Kultura e–novice, 22. januar 2021

CED, 22. januar ― Pozdravljeni, nova Ustvarjalna Evropa bo za prihodnje sedemletno obdobje imela na voljo rekordnih 2,4 milijarde EUR, kar predstavlja 80-odstotno povečanje glede na predhodni program. Mi pa medtem neprekinjeno nadaljujemo z dejavnostjo CED Slovenija. Veseli nas, da je Ministrstvo za kulturo januarja izdalo sklep, s katerim bo v prvi polovici leta 2021 zagotovilo sofinanciranje za delovanje[...]
še novic