V torek po nasvet

CED, 23. februar ― Prvi razpisi nove Ustvarjalne Evrope bodo objavljeni aprila in z zelo kratkimi roki za oddajo vlog. Od 9. marca naprej vabimo na KULTorke prek spleta. Predhodni dogovor glede termina je obvezen.

Odprti razpisi i-Portunus za mobilnost

CED, 17. februar ― Goethe institut v Bruslju skupaj s partnerji Institut français v Parizu in Izolyatsia je objavil nove razpise za podporo individualni mobilnosti na področju glasbe in literarnega prevajanja (rok 28. februar), arhitekture (rok 14. marec) ter glasbe in kulturne dediščine (15. april).

Poziv za glasbene agente

CED, 11. februar ― Druga godba skupaj s partnerji vabi študente in diplomante specializiranih študijev, pa tudi že uveljavljene delavce v kulturi, da sodelujejo na razpisu v sklopu projekta Footprints s podporo Ustvarjalne Evrope. Rok za prijavo: 22. februar 2021.

Kultura e–novice, 11. december 2020

CED, 11. december 2020 ― Pozdravljeni, ali ste vedeli, da je z našo ekipo v zadnjih sedmih letih sodelovalo kar 88 % uspešnih organizacij iz Slovenije? Večina se je udeležila tudi številnih dogodkov, usposabljanj in svetovanj v organizaciji zavoda. Veseli nas, da smo zaupanja vredna ekipa, da naši uporabniki cenijo našo odzivnost, dostopnost in strokovnost. Motovila je v okviru dejavnosti[...]

Sedem let Slovenije v Ustvarjalni Evropi. Zgodba o uspehu!

CED, 10. december 2020 ― Zavod Motovila (CED Slovenija) je ob zaključku uspešnega leta in neverjetnega sedemletnega obdobja potegnil črto pod izjemne rezultate Slovenije v programu EU Ustvarjalna Evropa. Slovenija je na zemljevidu 41 evropskih držav, ki so sodelovale na razpisih podprogramov Kultura, MEDIA in medsektorskega sklopa, med najuspešnejšimi!
še novic