PIFcamp hackaton

PIFcamp hackaton

PIFcamp, 9. maj ― Razvijamo in iščemo sveže projekte in koncepte, ki bi jih skupaj razvijali na letošnjem hekerskem taboru PIFcamp! 2. junij | 10.00 – 20.00 @ osmo/za, Slovenska 54, Ljubljana V skladu s tematskimi usmeritvami na PIFcampu vsako leto podpremo nekatere skupnostne projekte, letos pa v okviru enodnevnega hackatona vsem bodočim PIFudeležencem ponujamo še možnost, da svojo … Continue reading PIFcamp hackaton The post PIFcamp hackaton appeared first on PIFcamp.
PIFcamp hackathon

PIFcamp hackathon

PIFcamp, 9. maj ― Razvijamo in iščemo sveže projekte in koncepte, ki bi jih skupaj razvijali na letošnjem hekerskem taboru PIFcamp! 2. junij | 10.00 – 20.00 @ osmo/za, Slovenska 54, Ljubljana V skladu s tematskimi usmeritvami na PIFcampu vsako leto podpremo nekatere skupnostne projekte, letos pa v okviru enodnevnega hackathona vsem bodočim PIFudeležencem ponujamo še možnost, da svojo … Continue reading PIFcamp hackathon The post PIFcamp hackathon appeared first on PIFcamp.
Odprte prijave na PIFcamp 2018!

Odprte prijave na PIFcamp 2018!

PIFcamp, 24. april ― Prijave na četrto edicijo PIFcampa odprte. Končno! Letos začnemo 5. avgusta na že znani lokaciji. Več informacij o letošnjih pogojih poiščite tu. Potrdi svojo udeležbo do 13. maja, da prej ne zmanjka mest in da si zagotoviš cenejšo pristopnino. In ne pozabite deliti te novice! The post Odprte prijave na PIFcamp 2018! appeared first on PIFcamp.
PIFrecepti Daria Corteseja

PIFrecepti Daria Corteseja

PIFcamp, 16. avgust 2017 ― Korenčkova Solata z Divjimi rastlinami 1.0 V solatno skledo naribajte korenje. Dodajte bučno olje, kis in prepražena sezamova semena. V solato dodajte še malo cvetov ter fino narezanih listov rmana (Achillea millefolium) in navadnega pelina (Artemisia vulgaris). Več listov in cvetov boste dodali, več okusa bodo te aromatične rastline dale solati, zato ne pretiravajte, ker … Continue reading PIFrecepti Daria Corteseja The post PIFrecepti Daria Corteseja appeared first on PIFcamp.
Zaključil se je 3. PIFcamp!

Zaključil se je 3. PIFcamp!

PIFcamp, 9. avgust 2017 ― Tretja edicija PIFcampa je uspešno za nami, glede na odzive udeležencev in število končanih projektov pa lahko brez zadržkov zatrdimo, da je bila najuspešnješa do sedaj. Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem, ki so PIFcamp omogočili, začenši z organizacijsko ekipo Društva Ljudmila, Zavoda Projekt Atol in letošnjih so-organizatorjev, ekipe BioTehne in Rampa Laba. … Continue reading Zaključil se je 3. PIFcamp! The post Zaključil se je 3. PIFcamp! appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 6. dan

PIFcamp 2017 – 6. dan

PIFcamp, 6. avgust 2017 ― Vse bližje je konec tabora, kar se pozna tudi pri projektih, ki bolj ali manj prihajajo v zaključno fazo. Po zajtrku smo si tako lahko vzeli čas za druženje ob reki. Odpravili smo se na zdaj že tradicionalen pohod do Velikih korit Soče, na resnično pravljično lokacijo, kjer lahko občuduješ smaragdno reko, skačeš v vodo … Continue reading PIFcamp 2017 – 6. dan The post PIFcamp 2017 – 6. dan appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 5. dan

PIFcamp 2017 – 5. dan

PIFcamp, 4. avgust 2017 ― Tabor je zjutraj zapustila Cindy, nekateri preostali pa smo jutro znova začeli z Geino uro joge, kar je najbolj ustrezalo predvsem tistim, ki so imeli razbolele noge od včerajšnjega pohoda na Krnsko jezero. In ker brez dnevnih pikov os v Soči ne gre, je Andrewa takoj po jogi ena pičila v jezik. Vendar brez usodnih … Continue reading PIFcamp 2017 – 5. dan The post PIFcamp 2017 – 5. dan appeared first on PIFcamp.
Vabilo na Odprto soboto!

Vabilo na Odprto soboto!

PIFcamp, 4. avgust 2017 ― 3. edicija PIFcampa se počasi bliža koncu. Neizmerna vročina, ki je zaznamovala letošnji teden, PIFovcev ob Soči seveda ni ustavila in tako pred koncem tedna vsi zagrizeno zaključujejo svoje projekte. Vabimo vas, da nas obiščete na tradicionalni Odprti soboti. V obliki celodnevnega prepleta pol-formalnih dogodkov se lahko prepričate o pestrosti letošnjih projektov in spoznate z … Continue reading Vabilo na Odprto soboto! The post Vabilo na Odprto soboto! appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 4. dan

PIFcamp 2017 – 4. dan

PIFcamp, 3. avgust 2017 ― Že zgodaj zjutraj je del tabora vzel pot pod noge in se odpravil na Krnsko jezero. Najbolj navdušeni za hojo celo v povsem neprimerni obutvi, ki pa ni vplivala na užitek ob spremljanju spreminjajoče se lokalne flore in favne ob poti. Ob jezeru so si privoščili postanek, namakanje nog, ob katerem so se srečevali z … Continue reading PIFcamp 2017 – 4. dan The post PIFcamp 2017 – 4. dan appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 3. dan

PIFcamp 2017 – 3. dan

PIFcamp, 2. avgust 2017 ― Kljub dolgi noči je že zgodaj manjša skupina jutro začela z jogo. Tokrat sicer brez Gee, a jo je odvodil kar naš vsestranski Američan, sicer eden od osrednjih gostov letošnjega tabora in verjetno medijsko tudi najbolj prepoznaven, Andrew Quitmeyer. Nekateri ga morda poznate kot avtorja televizijske oddaje na temo »hekanja divjine« Hacking the Wild. No, … Continue reading PIFcamp 2017 – 3. dan The post PIFcamp 2017 – 3. dan appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 2. dan

PIFcamp 2017 – 2. dan

PIFcamp, 1. avgust 2017 ― Jutranji uvod v drugi dan tabora nas je dober ducat pričelo z jogo. Gea je uvodni in zaključni del ure »Yogee« posvetila sproščanju, ostali čas pa smo se zavzemali razne poze in se pri tem dobro raztegnili. Takoj po zajtrku je za jutranjo dozo deljenega znanja poskrbel Staš Vrenko, ki je manjši skupini predstavil proces … Continue reading PIFcamp 2017 – 2. dan The post PIFcamp 2017 – 2. dan appeared first on PIFcamp.
PIFcamp 2017 – 1. dan

PIFcamp 2017 – 1. dan

PIFcamp, 31. julij 2017 ― Po uvodnem medsebojnem spoznavanju in seznanjanju z okolico smo popoldan prisluhnili prvim predstavitvam projektov ter razkrivanju načrtov za teden, ki ga bo dobrih petdeset ljubiteljev tehnologije, umetnosti, znanosti iz vseh koncev in krajev že tretje leto preživelo v dolini Soče. Znova je denimo z nami Peter Edwards, Američan, ki v zadnjem času živi na Češkem, … Continue reading PIFcamp 2017 – 1. dan The post PIFcamp 2017 – 1. dan appeared first on PIFcamp.
še novic