Podaljšanje veljavnosti darilnih bonov

Mestni kino Ptuj, 8. junij ― Darilnim bonom, ki se jim je rok veljavnosti iztekel med 12. marcem in 31. majem 2020, ko jih zaradi epidemije novega koronavirusa niste mogli unovčiti, smo podaljšali veljavnost do 31. decembra 2020. Darilni boni, ki jih boste kupili odslej, pa bodo veljali 6 mesecev (in ne več 3 mesece kot doslej).

Začasno zaprto

Mestni kino Ptuj, 12. marec ― Spoštovani, zaradi epidemije koronavirusa je filmski program v Mestnem kinu Ptuj od 12. marca do vključno 31. maja prekinjen. Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

Omejitev števila obiskovalcev na 100

Mestni kino Ptuj, 10. marec ― Od danes so kot previdnostni ukrep za zajezitev širjenja novega koronavirusa po državi vse prireditve v zaprtih prostorih omejene na največ 100 udeležencev. V skladu s tem smo število vstopnic v prodaji za vse filmske projekcije in dogodke do nadaljnjega omejili na 100.

Še eno rekordno leto Mestnega kina Ptuj

Mestni kino Ptuj, 20. februar ― Obisk Mestnega kina Ptuj še vedno raste: v letu 2019 je presegel 25.000 obiskovalcev, kolikor jih ni bilo že vsaj od začetka devetdesetih let prejšnjega stoletja. Najstarejše še aktivno kino prizorišče v Sloveniji se je v zadnjih letih razvilo v živahno kulturno in družabno središče s smelimi načrti za prihodnost.
še novic