Teden otroka 2020

Mestni kino Ptuj, 17. september ― Društvo prijateljev mladine Ptuj v tednu otroka vabi v kino: vsak popoldan od ponedeljka do četrtka k brezplačnemu ogledu filmov, v katerih otroci spreminjajo svet, v soboto pa še na brezplačen Kino vrtiček z Jesenskim živžavom.

Kino je normalno odprt

Mestni kino Ptuj, 10. julij ― Sprejeti ukrepi o omejitvi zbiranja na javnih mestih do 10 ljudi ne veljajo za kino, saj v dvorani z omejitvijo števila vstopnic v prodaji zagotavljamo ustrezno razdaljo med sedeži. Poskrbljeno je tudi za dodatno prezračevanje in razkuževanje. Prosimo, upoštevajte priporočila NIJZ.

Podaljšanje veljavnosti darilnih bonov

Mestni kino Ptuj, 8. junij ― Darilnim bonom, ki se jim je rok veljavnosti iztekel med 12. marcem in 31. majem 2020, ko jih zaradi epidemije novega koronavirusa niste mogli unovčiti, smo podaljšali veljavnost do 31. decembra 2020. Darilni boni, ki jih boste kupili odslej, pa bodo veljali 6 mesecev (in ne več 3 mesece kot doslej).

Začasno zaprto

Mestni kino Ptuj, 12. marec ― Spoštovani, zaradi epidemije koronavirusa je filmski program v Mestnem kinu Ptuj od 12. marca do vključno 31. maja prekinjen. Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!
še novic