Kinobalon na LIFFu

Kinodvor, 18. oktober ― Med 8. in 20. novembrom 2017 nas čaka šest izjemnih filmov za otroke in mlade na 28. ljubljanskem mednarodnem festivalu LIFFe. Oglejte si program in urnike v roke. Kar pet filmov bo na voljo le v času festivala - ne zgrešite jih!

Prihaja 10. Noč grozljivk

Kinodvor, 18. oktober ― Kinodvorov tradicionalni halloween horror maraton se bo tudi letos odvil v noči z 31. oktobra na 1. november. Program in predprodaja paketov vstopnic od ponedeljka, 23. oktobra dalje!

Predsednik republike Borut Pahor si je v Kinodvoru ogledal film Rudar

Kinodvor, 3. oktober ― Predsednik republike Borut Pahor si je v ponedeljek v mestnem kinu ogledal film Rudar, pred tem pa se je v naši Kavarni srečal z zasavskim rudarjem Mehmedalijo Alićem, režiserko filma Hanno Slak in Boštjanom Videmškom, ki je po projekciji vodil pogovor. Igrani film je nastal po Alićevi življenjski zgodbi in njegovi avtobiografski knjigi Nihče, ki je v času predvajanja filma v naši Knjigarnici na prodaj s 50 % popustom.

Rudar v ponedeljek: Slak, Alić, Videmšek

Kinodvor, 29. september ― Po ponedeljkovi projekciji filma Rudar ob 18:45 bo v naši Kavarni sledil pogovor z režiserko Hanno Slak in Mehmedalijo Alićem, avtorjem knjige Nihče, po kateri je nastal film. Pogovor bo vodil Boštjan Videmšek. Vabljeni - vstopnice so že v prodaji!

Premiera slovenskega filma Rudar v prisotnosti filmske ekipe

Kinodvor, 26. september ― V sredo, 27. septembra ob 20.30 se nam bo na premieri slovenskega filma Rudar pridružila filmska ekipa, med drugim režiserka Hanna Slak, igralec Leon Lučev in Mehmedalija Alić, ki je svojo zgodbo popisal v avtobiografiji Nihče, po kateri je film posnet. Pogovor bo vodila Varja Močnik. Vstopnice za premiero se še na voljo.
še novic