Prinčevo potovanje

Prinčevo potovanje

Kinodvor, 20. april ― Na spletni Kinodvor prihaja fantastična pripoved o prijateljstvu med dvanajstletnim Tomom in princem iz oddaljene dežele, ki ob njunem odkrivanju raznolikih čudes izriše, kako pomembno je sobivanje s pisanim svetom, ki nas obdaja. Samo med 24. aprilom in 2. majem!
Viggo Mortensen: 2 x 3 filmi

Viggo Mortensen: 2 x 3 filmi

Kinodvor, 20. april ― Ob predvajanju filma Padati smo pripravili dva paketa filmov z Viggom Mortensenom. Prvi vključuje naslove Nevarna metoda, Daleč od ljudi in Jauja: Raj na zemlji, drugi pa Dva obraza januarja, Kapitan Fantastični in Zelena knjiga. Cena posameznega paketa znaša 6,5 €.
Padati

Padati

Kinodvor, 20. april ― Režijski prvenec igralca Vigga Mortensena je intimna drama o zapletenem razmerju med sinom in starajočim se očetom; zgodba o izgubi, spominih in odpuščanju. Po ogledu filma na spletnem Kinodvoru vabljeni še k ogledu pogovora z Viggom Mortensenom in igralcem Lanceom Henriksenom, s katerima smo se pogovarjali v živo preko Skypa tik pred jesenskim zaprtjem.
Filmski paket Sinovi

Filmski paket Sinovi

Kinodvor, 19. april ― Vabljeni k ogledu paketa Sinovi s filmi Zbogom, sin moj, Lara in Naš vsakdan. Filmski paket smo pripravili ob priložnosti predvajanja novega filma bosanske režiserke Ines Tanović na spletnem Kinodvoru in bo na voljo do 12. maja.
Imena nagrajencev nagradnega kviza Muri

Imena nagrajencev nagradnega kviza Muri

Kinodvor, 9. april ― Žrebanje: 1. teden Prvo žrebanje je potekalo v petek, 9. aprila ob 16. uri. Promocijsko kodo za ogled miniserije Muri so prejeli: Matjaž Marc, Iris Zidanšek in Oliver Šturm. Žrebanje: 2. teden Žrebanje ni bilo izvedeno zaradi premajhnega števila oddanih podatkov. Brezplačne kode se prenesejo v žrebanje naslednjega tedna. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!
Pogovor po filmu Greta

Pogovor po filmu Greta

Kinodvor, 9. april ― Premiernemu predvajanju dokumentarca v četrtek, 8. aprila je sledil pogovor z režiserjem Nathanom Grossmanom, ki ga je vodil Toni Cahunek. Vabljeni k ogledu filma in pogovora!
Binti

Binti

Kinodvor, 9. april ― Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost. Na spletnem Kinodvoru od 10. do 25. aprila.
Zemlja!

Zemlja!

Kinodvor, 9. april ― Ob predvajanju Grete vabljeni k raziskovanju okoljskih tem v paketu Zemlja! s filmi Bojevnica, Sol zemlje in To vse spremeni. Cena ogleda vseh filmov znaša 6,5 €.
še novic