Z Ljubljanskega gradu v Kinodvor

Kinodvor, 19. julij ― Filma Na obali Chesil in Ne skrbi, peš ne bo prišel daleč, ki sta bila predstavljena na Filmu pod zvezdami, si boste še pred redno distribucijo lahko ogledali na več dodatnih predpremiernih projekcijah v Kinodvoru. Na obali Chesil si boste lahko ogledali na treh projekcijah v soboto, 4. avgusta, Ne skrbi, peš ne bo prišel daleč pa v nedeljo, 5. avgusta. Vstopnice že v prodaji!

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Kinodvor, 11. julij ― Zaradi slabega vremena je bila projekcija filma Pokliči me po svojem imenu odpovedana. Nadomestne projekcije ni. Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 13. avgusta 2018. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

FILM POD ZVEZDAMI – Danes brez zvezd!

Kinodvor, 8. julij ― Zaradi slabega vremena je današnja projekcija filma Človek delfin odpovedana. Nadomestne projekcije ni. Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 13. avgusta 2018. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Utrinki z otvoritve Filma pod zvezdami

Kinodvor, 6. julij ― V četrtek se je na skoraj razprodanem Grajskem dvorišču pričel letošnji Film pod zvezdami, ki ga v Kinodvoru že vrsto let pripravljamo v sodelovanju z Ljubljanskim gradom. Zvezde so nam bile naklonjene in prvi večer letnega kina na Ljubljanskem gradu se je prijetno iztekel v poletno noč. Naj tako ostane tudi naslednjih 23 večerov!

Naslednji mesečnik šele avgusta

Kinodvor, 29. junij ― Mesečnik lahko zaradi prenove Dvorane v juliju pričakujete šele avgusta. Do takrat pa prelistajte knjižico s programom Filma pod zvezdami in v naši Mali dvorani ujemite kak glasbeni dokumentarec z letošnjega Kinodvorišča.
še novic