Koraki k filmski vzgoji: Izjava o zasebnosti

Kinodvor, 10. januar ― S prijavo na Spletni regionalni seminar filmske vzgoje v Jugovzhodni Evropi Koraki k razovju filmske vgzoje soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov za namene, za katere so bili zbrani. Kinodvor bo podatke obdeloval izključno za namene izvedbe dogodka, promocije dogodka in v statistične namene. Osebni podatki, ki se nanašajo na prijavitelja, kot so ime, naslov,
Vstopnice za Nažgane pošle

Vstopnice za Nažgane pošle

Kinodvor, 30. december 2020 ― Obveščamo vas, da so vstopnice za spletni ogled filma Nažgani razprodane. Film si boste ob ponovnem odprtju Kinodvora lahko ogledali na velikem platnu. Vstopnice za Kinobalonov silvestrski film Najboljši Sune ostajajo na voljo. Vabljeni k nakupu!
Mini kinoprojektor

Mini kinoprojektor

Kinodvor, 22. december 2020 ― V kinu je luč nadvse pomembna. Brez snopa svetlobe, ki sveti skozi filmski projektor, v kinu ni filma. Enostaven mini kinoprojektor pa si lahko izdelate tudi kar sami doma.
Najboljši Sune

Najboljši Sune

Kinodvor, 18. december 2020 ― Sune se vrača, ponovno z veliko akcije in humorja! Tokrat je Sune postavljen pred dilemo: kaj izbrati, kako se odločiti? Vprašanje izbire in s tem odgovornosti je včasih težko prav za vse.
Nažgani

Nažgani

Kinodvor, 18. december 2020 ― Mads Mikkelsen in Thomas Vinterberg po Lovu ponovno združita moči, tokrat v zgodbi o štirih prijateljih, ki se lotijo nenavadnega eksperimenta, da bi ugotovili, ali lahko z malce alkohola postanejo srečnejši ljudje in boljši učitelji. Film je slavil na nedavni podelitvi nagrad Evropske filmske akademije, kjer je bil izbran za najboljši film leta.
Kinodvor je partner mednarodnega projekta Film v bolnici

Kinodvor je partner mednarodnega projekta Film v bolnici

Kinodvor, 16. december 2020 ― Z letošnjim decembrom pričenjamo sodelovanje v mednarodnem projektu Film v bolnici, ki je za svoje nadaljevanje prejel podporo programa Ustvarjalna Evropa - MEDIA. Namen projekta je otrokom in mladim, ki se zdravijo v bolnišnicah, omogočiti dostop do kakovostnih filmskih in filmsko-vzgojnih vsebin preko vzpostavitve novih spletnih platform.
še novic