Slon na festivalu Animateka

Slon na festivalu Animateka

Kinodvor, 15. november ― od 3. do 9. decembra Slon na festivalu Animateka Najlepši animirani filmi za otroke Samo enkrat na leto imate priložnost, da v enem tednu v kinu vidite več kot 40 nepozabnih kratkih in celovečernih animiranih del za vso družino. Programi so skrbno oblikovani tako, da so primerni za različne starostne skupine, zato lahko starši svoje

Kakšen art kino potrebujemo

Kinodvor, 13. november ― Art kino mreža Slovenije in Zavod Motovila vabita na strokovno srečanje v okviru 29. Liffa, ki bo potekalo v Cankarjevem domu od 10. do 13. ure. Na srečanju bo med drugimi sodelovala tudi direktorica Kinodvora Nina Peče Grilc s prispevkom KINODVOR 10, refleksije in perspektive mestnega kina, Alen Mutinić iz Kina Mediteran pa bo predstavil oživljanje kinematografov na dalmatinskih otokih. Vstop je prost.
Z LIFFa v Kinodvor

Z LIFFa v Kinodvor

Kinodvor, 30. oktober ― V novembru v mestnem kinu tradicionalno gostimo LIFFe. Tako vas tudi letos vabimo v Kinodvor. Meeting Point. na jutranjo kavo pred prvo festivalsko projekcijo in izmenjavo mnenj po zadnji. Več o filmih, ki bodo po zaključku letošnje edicije predvajani tudi na našem rednem sporedu ali v okviru posebnih projekcij, v poglavju Napovedujemo!
še novic